• 2456閱讀
  • 37回復

[英超][流料居多]《愛爾蘭鏡報》:范佩西已提出轉會申請 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線麥精

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2013-12-07
Mark Lawrenson has suggested that Manchester United striker Robin Van Persie has handed in a transfer request.            

Speaking on Today fm, the former Ireland international said he had heard reports that the Dutch international is wanting to leave Old Trafford.            
On The Last Word with Matt Cooper, Lawrenson said: "There's all sorts of rumours coming out of the training ground at the moment.            
"One or two of the press boys that I know that cover Manchester United, they're even saying that the big whisper is Van Persie might have asked for a transfer on Tuesday.            
"So if that happens, what a mess that's going to be for David Moyes."

http://www.irishmirror.ie/sport/soccer/transfer-news/robin-van-persie-hands-transfer-2899661
[ 此帖被麥精在2013-12-07 15:14重新編輯 ]
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2013-12-09
回 真秘密 的帖子
真秘密:跟本曼聯人腳真係好一般,莫講話同巴塞皇馬曼城拜仁比差一大截,同車仔,阿記,利記比都明顯較差.
只係費格遜將一隊中上遊打到前列份子咁款..
以前都未必咁多人察覺,但而家真係好明顯感受到..
 (2013-12-09 14:31) 

只能說費sir op
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2013-12-09
回 真秘密 的帖子
真秘密:跟本曼聯人腳真係好一般,莫講話同巴塞皇馬曼城拜仁比差一大截,同車仔,阿記,利記比都明顯較差.
(2013-12-09 14:31)

同意……

費格遜剩係坐係度都對對方領隊及球員做成莫大壓力,自己球員亦會打高一皮波,此消彼長……

而家曼聯除左兩個一級前鋒 RVP 同 rooney 之外,成條中場線對好多隊其實都有的輸蝕,例如 valencia 之流唔係費格遜帶的話就會返番去當年係韋根既水準……
[ 此帖被火鳳凰在2013-12-09 14:47重新編輯 ]
離線真秘密
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2013-12-09
跟本曼聯人腳真係好一般,莫講話同巴塞皇馬曼城拜仁比差一大截,同車仔,阿記,利記比都明顯較差.
離線Rave
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2013-12-09
雖然我唔鍾意費格遜...但無可否認佢的領導能力真係好出眾...
近幾年曼聯班波本身人腳好一般, 都有咁的成績...真係...
Love:威夫哥係全好友最友善的

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2013-12-09
我支持莫耶斯,不解釋
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線滅羅
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2013-12-09
回 JHELSEA 的帖子
JHELSEA:其實我都有啲贊成你既講法
一路以黎我都覺得曼聯班波唔係好高班,係費SIR太強
....... (2013-12-08 23:27) 

我諗唔係壓力,係教豪門既能力
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2013-12-08
根本本身曼聯起費格遜最尾果一兩年都走緊下波,費格遜想退休之前想再拎一次冠軍所以先咁買大年幾既雲佩斯返黎,依家既曼聯邊個教都唔可以保證到有歐聯踢
離線ah_che99
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2013-12-08
回 ericlok 的帖子
ericlok:我想帶出既係 其實邊個教都一樣會落得莫耶斯下場
因為費sir真係太好 太厲害...
一時間搵個新人頂上..球迷們都係容忍一段時間吧[表情] (2013-12-08 22:09) 

個人而言,我不太喜歡費sir, 但不能否定佢嘅領軍/治軍能力

其實而家就算炒咗椰絲都冇用,邊個上場都死,因為世上沒有第二個費格遜。曼聯而家係需要時間同耐性去俾新領隊去重新建立自己嘅風格同班底。

利益申報:作為敵對球迷,我絕不希望曼聯炒莫耶斯,最好一月愛華頓賣埋拜恩斯俾佢,加深內耗,到時真係連歐霸個位都有啲危。
離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2013-12-08
回 ericlok 的帖子
ericlok:我想帶出既係 其實邊個教都一樣會落得莫耶斯下場
一時間搵個新人頂上..球迷們都係容忍一段時間吧[表情] (2013-12-08 22:09) 

其實我都有啲贊成你既講法

一路以黎我都覺得曼聯班波唔係好高班,係費SIR太強

衰D講句,我成日都等緊費SIR退休就係呢個原因

當然,莫耶斯睇黎仲未適應到教豪門既壓力...
離線ericlok
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2013-12-08
回 滅羅 的帖子
滅羅:我印象中無乜邊個教頭由中小會轉去大會可以做到佢咁"輝煌"既成績
身為曼迷唔係覺得長勝係利所當然,都唔係好似而家咁對中下游都搞唔掂丫(明顯唔夠踢)
其實以前費sir教都有樣唔及利阿車,對住下游,尼3隊都會一開始強攻打好個頭,但係曼聯好少有尼d波
....... (2013-12-08 13:35) 

我想帶出既係 其實邊個教都一樣會落得莫耶斯下場

一時間搵個新人頂上..球迷們都係容忍一段時間吧
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2013-12-08
回 thmscpl 的帖子
thmscpl:曼迷:曼聯不再「聯」
如果你不知道甚麼「每況愈下」的意思,看看現在的曼聯。
3天前21年來主場首負愛華頓,今晚又讓紐卡素41年作客奥脱福取得首勝,11年來首次主場連敗。「喜鵲」球迷在嚴寒的天氣下仍禁不住興奮地赤膊歡慶,曼聯球迷一個又一個提前離場。
....... (2013-12-08 13:54) 

哈哈
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2013-12-08
番黎?諗都唔好諗!
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2013-12-08
離線G-shock