• 5549閱讀
  • 90回復

[意見][討論]提議重新合併【其他足球遊戲專區】回【遊戲討論】 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2014-06-04
回 國球旗 的帖子
國球旗:我覺得先處理無人用既版區先。
例如【足球資料庫】、【足智多謀】、【生活百科】、【靈異奇聞】應該刪除。
至於電腦區可以拼入資訊區,【網頁推介】變成【電腦中心】既子版。
....... (2014-06-03 11:03) 

【生活百科】、【靈異奇聞】

我覺得可以保留
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2014-06-04
回 Gabriel 的帖子
Gabriel:因為太少新POST....變相失去左分區既作用....
如果合番埋既話...例如好似休閒娛樂咁...睇漫畫POST既人變相多D機會睇到其他如玩具既POST囉 (2014-05-29 14:31) 

其實我覺得合併左, 去搵動畫板仲麻煩, 之前好多次想留言, 因為搵唔到而放棄了~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2014-06-04
回 迪神 的帖子
迪神:可以肯定既係【靈異奇聞】DEL囉~[表情]
其他合拼定DEL好似有唔同意見~[表情] (2014-06-04 15:40) 

意見一定有唔同,參考後,我地要做出決定。

逐項黎:

1.  刪除足智多謀,成個版唔要,連帶入面既TOPIC 都一併DEL 。OK?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2014-06-04
回 freezefox 的帖子
freezefox:意見一定有唔同,參考後,我地要做出決定。
逐項黎:
....... (2014-06-04 16:11) 

我覺得DEL得,應該冇咩野有紀念價值掛?定係有人輸到爆廠果D想留底?
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2014-06-04
回 迪神 的帖子
迪神:我覺得DEL得,應該冇咩野有紀念價值掛?定係有人輸到爆廠果D想留底?[表情] (2014-06-04 17:31) 

議決項目:

1.  刪除足智多謀,成個版唔要,連帶入面既TOPIC 都一併DEL 。------CONFIRMED

2. 取消足球資料庫,將入面既TOPIC 放哂係球迷講場到。  OK ?

離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2014-06-04
freezefox:議決項目:
1.  刪除足智多謀,成個版唔要,連帶入面既TOPIC 都一併DEL 。------CONFIRMED
....... (2014-06-04 17:44) 

OK~~~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2014-06-04
議決項目:

2. 取消足球資料庫,將入面既TOPIC 放哂係球迷講場到。  ----- CONFIRMED  

3. 「其他足球遊戲」版,歸入遊戲討論。AVEEGO 以子版形式,放係YFF 版既遊戲區。 OK ?

離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2014-06-04
2. 取消足球資料庫,將入面既TOPIC 放哂係球迷講場到。  ----- CONFIRMED  
....... (2014-06-04 17:52) 

D TOPIC加TAG搬哂過去遊戲討論,AVEEGO整個子版搬去YFF遊戲區~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2014-06-04
議決項目:

3. 「其他足球遊戲」版,歸入「遊戲討論」版。入面既TOPIC加TAG搬哂過去遊戲討論,AVEEGO整個子版搬去YFF遊戲區。 ----   CONFIRMED

4.  刪除整個「生活百科」及「靈異奇聞」。所有TOPIC 不作保留。 ----   如何?

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2014-06-04
回 utadahikaru20 的帖子
utadahikaru20:【生活百科】、【靈異奇聞】
我覺得可以保留[表情] (2014-06-04 16:09) 

呢兩個版,2013 年到宜家,加加埋埋先得十個八個TOPIC !基本上都已經無人入去開TOPIC 同留言的了。留係到既價值真係太低了。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2014-06-04
utadahikaru20:其實我覺得合併左, 去搵動畫板仲麻煩, 之前好多次想留言, 因為搵唔到而放棄了~[表情] (2014-06-04 16:11) 

你要善用TAG 嘛。基本上,用左TAG,就等如將動畫版還原。無可能搵唔到你要搵既TOPIC 的。

離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2014-06-04
....... (2014-06-04 18:12)

生活百科其實好多有趣野可以POST,只係冇人去POST.........DEL左又好似哂左

靈異DEL吧~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2014-06-04
freezefox:呢兩個版,2013 年到宜家,加加埋埋先得十個八個TOPIC !基本上都已經無人入去開TOPIC 同留言的了。留係到既價值真係太低了。 (2014-06-04 18:13) 

我自己覺得就係因為少人,更加應該要留(起唔浪費資源下), 你少緊一板, 一D新既會員又少緊樣野睇, 有依板起度,起碼佢可以睇返舊POST, 可能會有興趣POST新POST , 但如果一入到黎, 咩野板都冇, 佢可能好快就掉頭走了
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2014-06-05
utadahikaru20:我自己覺得就係因為少人,更加應該要留(起唔浪費資源下), 你少緊一板, 一D新既會員又少緊樣野睇, 有依板起度,起碼佢可以睇返舊POST, 可能會有興趣POST新POST , 但如果一入到黎, 咩野板都冇, 佢可能好快就掉頭走了[表情] (2014-06-04 19:52) 

我覺得我地集中番少少係足球同YFF就好了

我地咁多元化做咩....都無咁多人 我地而家既活躍人數點涉足到咁多層面既野
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2014-06-05
回 迪神 的帖子
迪神:生活百科其實好多有趣野可以POST,只係冇人去POST.........DEL左又好似哂左[表情]
靈異DEL吧~
 (2014-06-04 19:44) 

趣野都去哂笑話同吹水區