• 5375閱讀
  • 81回復

今日焦點•西班牙對荷蘭 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2014-06-13
今日戲碼好睇呀!!!!西班牙vs荷蘭!!!上屆冠軍對上屆亞軍!!!

西班牙近年風頭一時無兩。連掃歐國杯同世界杯。不過,有蹟象日暮遲落,由高鋒向下滑了。今屆仲可唔可以打入決賽?定係八強止步(無人會估佢小組出局掛)。荷蘭屆屆熱門之一但表現反覆。好難捉摸。今屆又可唔可以再創佳績?

舊規舉,估下呢兩隊可以走到幾遠。估中可以獨得或平分一萬元好友元!(開波前要估啦)

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2014-06-13
西班牙vs荷蘭

呢場真係必睇.
仲要明天係星期六.唔怕捱夜
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2014-06-13
西班牙 冠軍
荷蘭  8強
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2014-06-13
上面個題係長遠題。我地再黎短抄題。

西班牙
門將:卡斯拿斯(皇家馬德里)、連拿(拿玻里)、迪基亞(曼聯)

後衛:碧基、佐迪艾巴(巴塞隆拿)、桑法蘭托利斯(馬德里體育會)、艾斯派古達(車路士)、沙治奧拉莫斯(皇家馬德里)、艾比奧爾(拿玻里)

中場:大衛施華(曼城)、桑馬達(曼聯)、辛迪卡索拉(阿仙奴)、沙維、恩尼斯達、布斯基斯、法比加斯(巴塞隆拿)、
沙比阿朗素(皇家馬德里)、佐治高基(馬德里體育會)、查維馬天尼斯(拜仁慕尼黑)、

前鋒:迪亞高哥斯達、大衛韋拿(馬德里體育會)、費蘭度托利斯(車路士)、柏度洛迪古斯(巴塞隆拿)

荷蘭
門將:施利臣(阿積士)、禾姆(史雲斯)、告魯爾(紐卡素)

後衛:祖爾韋特文、戴利白蘭特(阿積士)、真馬特、迪維積、馬田斯恩迪、干高路(飛燕諾)、華希亞治(奧格斯堡)、華亞爾(阿士東維拉)

中場:史奈達(加拉塔沙雷)、尼祖迪莊(AC米蘭)、佐迪卡斯(飛燕諾)、利萊費亞(諾域治)、約拿芬迪根斯文(史雲斯)、韋拿杜姆(燕豪芬)

前鋒:洛賓(拜仁慕尼黑)、雲佩斯(曼聯)、亨特拉爾(史浩克04)、古積特(費倫巴治)、蘭斯(基輔戴拿模)、迪比(燕豪芬)

鑒於尋晚太多人估中正選陣容,攪到無肉食,我地稍稍將難度提高。估兩隊正選。兩隊都中哂先叫中。估中可以平分或獨得好友元兩萬!今晚11點前截止。

離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2014-06-13
睇完小豆直落荷蘭豆
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2014-06-13
回 freezefox 的帖子
freezefox:上面個題係長遠題。我地再黎短抄題。
西班牙
門將:卡斯拿斯(皇家馬德里)、連拿(拿玻里)、迪基亞(曼聯)
....... (2014-06-13 11:52) 

兩隊中哂
好難wo
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2014-06-13
今日加多少少花臣。我地玩過三關。

1. 估賽果!誰勝誰敗或和波。
2. 估入球。多過兩球定少於兩球定正正兩球。
3. 估邊隊先開紀錄。

連過三關者,又可以獨得或平分一萬元好友元!

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2014-06-13
回 siuzac 的帖子
siuzac:兩隊中哂[表情]
好難wo[表情] (2014-06-13 11:54) 

易又廿幾三十人中,一人分個幾舊水。無肉食麻。

離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2014-06-13
freezefox:易又廿幾三十人中,一人分個幾舊水。無肉食麻。 (2014-06-13 11:56) 

咁又係.
不過以我對荷蘭既認識...
我連門將都未諗到會出邊個..
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2014-06-13
freezefox:今日加多少少花臣。我地玩過三關。
1. 估賽果!誰勝誰敗或和波。
2. 估入球。多過兩球定少於兩球定正正兩球。
....... (2014-06-13 11:55) 

玩左呢個先.

1. 估賽果!誰勝誰敗或和波。 西班牙勝
2. 估入球。多過兩球定少於兩球定正正兩球。 多過兩球
3. 估邊隊先開紀錄。 西班牙
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2014-06-13
回 siuzac 的帖子
siuzac:咁又係.
不過以我對荷蘭既認識...
我連門將都未諗到會出邊個..[表情] (2014-06-13 11:58) 

咁我可以慳番兩萬了。

離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2014-06-13
freezefox:咁我可以慳番兩萬了。[表情] (2014-06-13 11:59) 

轉頭"參考"下其他人答案先
離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2014-06-13
西班牙   亞軍
荷蘭 十六強出局

========================================

1. 估賽果!誰勝誰敗或和波。     2-0
2. 估入球。多過兩球定少於兩球定正正兩球。 正正兩球
3. 估邊隊先開紀錄。     Spain

離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2014-06-13
陣容真係唔識估
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2014-06-13
西班牙   四強出局
荷蘭 十六強出局

========================================

1. 估賽果!誰勝誰敗或和波。    西班牙勝
2. 估入球。多過兩球定少於兩球定正正兩球。 多過兩球
3. 估邊隊先開紀錄。     西班牙