• 110477閱讀
  • 5525回復

[手機遊戲][IOS/AN] PES Collection [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線rBB

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2014-06-26
— 本帖被 rBB 執行加亮操作(2014-07-20) —
好友名單:
好友名單:

1) bennylau127 -   隊名[HKG]Liverpool FC, 好友code:793-146-534
2) myrmidon -  隊名 Hammer, 好友code:595-598-382
3) Rafer -  隊名 有人喜歡藍 , 好友code:864-458-094
4) 索女  隊名 [HKG] Gilardino , 好友code:036-261-223
5) 索女 2TEAM  隊名 [HKG] 巴西五子, 好友code:927-077-766
6) reve  -  隊名 Reve the REDS,好友 code:587 - 349 - 454
7) jov-  隊名 7up x Cokezero,好友 code:642 - 162 - 156
8) 鬼影炎光 - 隊名 神之炎光,好友 code:734 - 164 - 236
9) rBB - 隊名 西雅圖筲箕灣人 ,好友 code:881-252-110
10) 美利拉斯 - 隊名 TSUBASA FC ,好友 code:944-012-398
11) ting007 - 隊名 Untitled ,好友 code:533-282-284
12) ArSo- 隊名SV Sapelli  好友 code:537-180-078
13) weakest - 隊名Coldspurs 好友 code:801-152-814
14) yanyan- 隊名 FC Tuen Mu 好友 code:687 885 860
15) - LOK LOK FC 好友 code:751-175-428
16) 國球旗 - 隊名 修爾斯 FC ,好友 code:625-407-428

---
合人方法
同位置 1LV+ 1LV = 4LV
之後1LV  食 4LV+4LV = 8LV
咁8LV 就可以食

[ 此帖被rBB在2015-06-19 16:01重新編輯 ]
離線myrmidon
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5525  發表于: 2018-03-29
哇我都玩過
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5524  發表于: 2018-03-28
K社正式宣布 5月22號 隻game正式執笠

唉,我的每日習慣同集體回憶啊。。。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線索女
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5523  發表于: 2017-01-01
其實我仲玩緊,但依家玩日版多
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5522  發表于: 2016-12-30
回 DeviLErIc 的帖子
DeviLErIc:我想問邊個宜家仲有KEEP住玩?
我個國際版ID:738-637-583
仲係新手階段
冇咩好友[表情]  如果仲有玩既可以加我 我會成日用你地的[表情] [表情] [表情]  (2016-12-30 18:28) 

已加好友

離線DeviLErIc
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5521  發表于: 2016-12-30
我想問邊個宜家仲有KEEP住玩?
我個國際版ID:738-637-583
仲係新手階段
冇咩好友  如果仲有玩既可以加我 我會成日用你地的
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5520  發表于: 2016-05-31

換左歐國盃 Bale 代言人
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5519  發表于: 2016-05-19

好耐無見 Elly
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5518  發表于: 2016-03-30
回 ArSo 的帖子
ArSo:今次一平可以打2ND stage易爆分好多 (2016-03-30 16:00) 

我打 2nd stage 順便做晒學院任務喇
離線ArSo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5517  發表于: 2016-03-30
今次一平可以打2ND stage易爆分好多
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5516  發表于: 2016-03-24
回 ArSo 的帖子
ArSo:係呀...強組隊友carry
我d frd話打到8百幾combo (2016-03-24 12:45)

佢地尾二果日有幾個追緊 top 100,個 combo 長期 keep 住 999
就算 last 日由 1am - 9am 得 8 個鐘,總分都打左二百萬
[ 此帖被國球旗在2016-03-24 12:47重新編輯 ]
離線ArSo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5515  發表于: 2016-03-24
回 國球旗 的帖子
國球旗:頭兩日,明明 join「全力以赴」,但我果組少過一半人打,結果我打 8 至 10 萬已經小組排第一,輸到無癮。
到第三日,俾我入到有幾個人追排名既組,我都係每日打 8 至 10 萬,但排名係 8 至 11 名,排第一第二日日都打五十幾萬以上,隊波總分日日都二、三百萬,好爽。
....... (2016-03-24 12:24) 

係呀...強組隊友carry

我d frd話打到8百幾combo
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5514  發表于: 2016-03-24
回 ArSo 的帖子
ArSo:我D FRD覺得呢個活動幾好玩
不過當然要有得自由組隊先正啦[表情] (2016-03-24 12:16)

頭兩日,明明 join「全力以赴」,但我果組少過一半人打,結果我打 8 至 10 萬已經小組排第一,輸到無癮。

到第三日,俾我入到有幾個人追排名既組,我都係每日打 8 至 10 萬,但排名係 8 至 11 名,排第一第二日日都打五十幾萬以上,隊波總分日日都二、三百萬,好爽。

所以,如果入唔到好組已經唔駛玩

離線ArSo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5513  發表于: 2016-03-24
回 國球旗 的帖子
國球旗:終於有"新"活動 [表情] [表情]  (2016-03-16 12:14) 

我D FRD覺得呢個活動幾好玩

不過當然要有得自由組隊先正啦
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5512  發表于: 2016-03-16
終於有"新"活動