• 110213閱讀
  • 5525回復

[手機遊戲][IOS/AN] PES Collection [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線rBB

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2014-06-26
— 本帖被 rBB 執行加亮操作(2014-07-20) —
好友名單:
好友名單:

1) bennylau127 -   隊名[HKG]Liverpool FC, 好友code:793-146-534
2) myrmidon -  隊名 Hammer, 好友code:595-598-382
3) Rafer -  隊名 有人喜歡藍 , 好友code:864-458-094
4) 索女  隊名 [HKG] Gilardino , 好友code:036-261-223
5) 索女 2TEAM  隊名 [HKG] 巴西五子, 好友code:927-077-766
6) reve  -  隊名 Reve the REDS,好友 code:587 - 349 - 454
7) jov-  隊名 7up x Cokezero,好友 code:642 - 162 - 156
8) 鬼影炎光 - 隊名 神之炎光,好友 code:734 - 164 - 236
9) rBB - 隊名 西雅圖筲箕灣人 ,好友 code:881-252-110
10) 美利拉斯 - 隊名 TSUBASA FC ,好友 code:944-012-398
11) ting007 - 隊名 Untitled ,好友 code:533-282-284
12) ArSo- 隊名SV Sapelli  好友 code:537-180-078
13) weakest - 隊名Coldspurs 好友 code:801-152-814
14) yanyan- 隊名 FC Tuen Mu 好友 code:687 885 860
15) - LOK LOK FC 好友 code:751-175-428
16) 國球旗 - 隊名 修爾斯 FC ,好友 code:625-407-428

---
合人方法
同位置 1LV+ 1LV = 4LV
之後1LV  食 4LV+4LV = 8LV
咁8LV 就可以食

[ 此帖被rBB在2015-06-19 16:01重新編輯 ]
離線rBB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2014-06-26
Konami推出,於日本市場排名第一的足球遊戲,「ワールドサッカーコレクションS(World Soccer Collection S)」之國際版本,「PES MANAGER」即將登場!

超過1,500名歐洲聯賽球星將陸續登場
3D球員角色所演繹的比賽畫面,配以實況解説,臨場感的震撼盡握掌中!
組合最強球隊,與強敵一決雌雄!
戰勝全世界的對手,君臨王者的寶座!
事前登記推廣活動已經開始!
獲得自己的偶像球星,來組合最強球隊吧!

全中文,教學都唔使

Konami推出,於日本市場排名第一的足球遊戲,「ワールドサッカーコレクションS(World Soccer Collection S)」之國際版本,「PES MANAGER」即將登場!

超過1,500名歐洲聯賽球星將陸續登場
3D球員角色所演繹的比賽畫面,配以實況解説,臨場感的震撼盡握掌中!
組合最強球隊,與強敵一決雌雄!
戰勝全世界的對手,君臨王者的寶座!
事前登記推廣活動已經開始!
獲得自己的偶像球星,來組合最強球隊吧!

Google Play
https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.konami.pesm
App Store
https://itunes.apple.com/app/pes-manager/id849563885

http://www.konami.jp/pesm/tw/sp/index.php5
離線rBB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2014-06-26

我個陣
點抽都無左閘
課左8蚊
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2014-06-26
我都有玩
尋日好彩抽到隻左閘, 可以配合Hazard黎用

[ 此帖被Rafer在2014-06-26 14:52重新編輯 ]
離線rBB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2014-06-26
回 Rafer 的帖子
Rafer:我都有玩 [表情]
尋日好彩抽到隻左閘, 可以配合Hazard黎用 [表情] [表情]
[圖片]
....... (2014-06-26 14:50) 

不過聽講hazard係五星入面係最廢
你有無用後感
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2014-06-26
回 rBB 的帖子
rBB:不過聽講hazard係五星入面係最廢
你有無用後感[表情] (2014-06-26 14:56) 

用落都ok丫, 不過我未用過其他5星攻擊球員, 比較唔到
離線rBB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2014-06-26
回 Rafer 的帖子
Rafer:用落都ok丫, 不過我未用過其他5星攻擊球員, 比較唔到 [表情] (2014-06-26 14:58) 

你有無試過果D 咩野11抽必中
好似好伏
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2014-06-26

有玩
torres好好用

抽極都係抽中中場.. 後備仲有件tiote
同埋我覺得好容易抽中3星 (紅色足球)
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2014-06-26
回 rBB 的帖子
rBB:你有無試過果D 咩野11抽必中[表情]
好似好伏 (2014-06-26 15:00) 

即係抽50波? 我無丫, 個event完左我都未有50波
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2014-06-26
回 阿清 的帖子
阿清:[圖片]
[表情]有玩
torres好好用[表情]
....... (2014-06-26 15:03) 

我反而係咁抽中前鋒
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2014-06-26
回 Rafer 的帖子
Rafer:
我反而係咁抽中前鋒 [表情]

我冇乜好前鋒同左右閘

反而中場後備仲有illarra, xabi prieto, tiote
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2014-06-26
我都有玩丫 玩左兩星期, 抽唔到中堅同左閘

[ 此帖被bennylau127在2014-06-26 15:31重新編輯 ]
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2014-06-26
回 阿清 的帖子
阿清:[表情]我冇乜好前鋒同左右閘
反而中場後備仲有illarra, xabi prieto, tiote[表情]
 (2014-06-26 15:21) 

中illarra都好丫, 皇馬人
離線rBB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2014-06-26
回 阿清 的帖子
阿清:[圖片]
[表情]有玩
torres好好用[表情]
....... (2014-06-26 15:03) 

隻game唔會咁易比你齊腳
離線rBB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2014-06-26
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:我都有玩丫 玩左兩星期, 抽唔到中堅同左閘 [表情] [表情] [表情]
[圖片] (2014-06-26 15:28) 

honda + kagawa屈機到
假4星真5星