• 11679閱讀
  • 344回復

開心派錢站 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 285  發表于: 2015-03-17
回 eve_lbl85 的帖子
eve_lbl85:我估佢有CS 加TW PI平平稳稳十几分,估唔到21分
不過 Sam哥都中Ospina,Okore,Huth,Giroud (2015-03-15 01:45) 

中埋moses同puncheon傷出..... 唉

上幾次熱刺打強隊表現唔錯, 以為熱刺唔會再自爆, 所以先搏walker.... 否則本身穩穩陣陣用upson咪好....

就係咁, 由贏變輸

但講到尾, 用ward真係好神
所以都抵輸, btw 有機會衝擊世界第1喇真係!! 如果鍾意, 都可以喺到傾下陣~~
[ 此帖被sikingthegreat在2015-03-17 23:40重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 286  發表于: 2015-03-17
回 ckl_1113 的帖子
ckl_1113:暫時有24分[表情]  (2015-03-15 20:58) 

你搞咩.... 呢排咁沉嘅

btw 你挑10期已滿, 今季仲有9週, 玩埋佢啦~~  (其實, 會唔會係同我玩邪到你低分左....)
離線ckl_1113
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 287  發表于: 2015-03-19
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:你搞咩.... 呢排咁沉嘅[表情]
btw 你挑10期已滿, 今季仲有9週, 玩埋佢啦~~  (其實, 會唔會係同我玩邪到你低分左....[表情]) (2015-03-17 23:42) 

因為成日做錯決定。。
3揀2呀2揀1嗰啲情況往往揀個低分收場另一個爆晒分
不過係時候反底了

講起嚟,又好似真係由挑你機開始低分
離線ckl_1113
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 288  發表于: 2015-03-19
今週排成咁,要大家幫幫手

T. Howard £1.39M

K. Zouma £5.46M
A. Cresswell £1.00M
K. Walker £4.90M

R. Mahrez £9.05M
E. Hazard £16.32M
Yaya Toure £7.46M
C. Eriksen £12.05M
C. Fabregas £5.39M

S. Aguero £13.98M
D. Sturridge £10.11M

A. Sanchez £6.00M
Ryan Taylor £2.52M
M. Kelly £1.00M
R. Green £2.91M
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 289  發表于: 2015-03-19
ckl_1113:因為成日做錯決定。。
3揀2呀2揀1嗰啲情況往往揀個低分收場另一個爆晒分[表情]
不過係時候反底了[表情]
....... (2015-03-19 03:34) 

係囉.... 希望唔係邪到你.....

希望之後好運d啦!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 290  發表于: 2015-03-19
ckl_1113:今週排成咁,要大家幫幫手
K. Zouma £5.46M
....... (2015-03-19 04:08) 

mahrez.... 估唔到你選擇留喎, 其實本來留都ok, 但下場villa, qpr 雙賽, 你未必仲留到佢, 始終都成9蚊, 俾我會放

zouma 我都會放, 唔係穩正, 同埋又係下週情願搏qpr / villa

alexis唔打正? 如果決定唔打正, 其實會唔會考慮放....?

另外, 我都想入eriksen, 但冇位 + 唔太夠錢. 格硬入都得, 要放我想keep嘅中場同後備龍, 本來都心動, 但發現villa雙賽, guzan變成唔放得.... 搞到暫時真係入唔到eriksen.... 唔知點算.... 你覺得eriksen算唔算必用? (已有kane之下)
離線ckl_1113
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 291  發表于: 2015-03-20
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:mahrez.... 估唔到你選擇留喎, 其實本來留都ok, 但下場villa, qpr 雙賽, 你未必仲留到佢, 始終都成9蚊, 俾我會放
zouma 我都會放, 唔係穩正, 同埋又係下週情願搏qpr / villa
....... (2015-03-19 20:54) 

mahrez,多雜分,我寧願穩穩定定拎7-8分好了,熱刺後防差到爆,李城又要搶分,佢應該多機會的∼
zouma原本以為要計場數攞牌(而家得6場),但原來唔需要,所以放了∼
山齊士唔打正原因係呢幾場個分好差,見到佢開始攰,加上想用晒5個中場,不過轉轉下都擺返做正了
我覺得大力臣唔係必用,有kane冇kane都係咁講。。
今週曼城車仔阿記都好賽程,加埋韋斯咸,中場好多選擇,$12大力神真係冇必要咁硬入∼
[ 此帖被ckl_1113在2015-03-20 06:58重新編輯 ]
離線ckl_1113
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 292  發表于: 2015-03-20
轉成咁

J.Terry £10.09M

Yaya Toure £7.46M

9.49 MID
J.Alnwick £1.30M
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 293  發表于: 2015-03-20
ckl_1113:mahrez,多雜分,我寧願穩穩定定拎7-8分好了,熱刺後防差到爆,李城又要搶分,佢應該多機會的∼
zouma原本以為要計場數攞牌(而家得6場),但原來唔需要,所以放了∼
山齊士唔打正原因係呢幾場個分好差,見到佢開始攰,加上想用晒5個中場,不過轉轉下都擺返做正了
.. (2015-03-20 06:56) 

明白, 我都打算放棄入eriksen了

btw我暫時個陣一個車人都冇..... 有d淆添
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 294  發表于: 2015-03-20
ckl_1113:轉成咁
....... (2015-03-20 06:59) 

不妨考慮colback?
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 295  發表于: 2015-03-20
Sam哥未找數
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 296  發表于: 2015-03-21
回 eve_lbl85 的帖子
eve_lbl85:Sam哥未找數[表情] [表情]  (2015-03-20 17:06) 

又未?
即俾...
離線ckl_1113
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 297  發表于: 2015-03-21

大力臣

馬迪
J.Alnwick £1.30M
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 298  發表于: 2015-03-21
ckl_1113:T. Howard £1.39M
....... (2015-03-21 05:09) 

又搵eriksen黎引誘我

good team, 但俾我會考慮 howard + terry --> adrian + zouma
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 299  發表于: 2015-03-21
大b: howard, kompany, eriksen, hazard, alexis
我: ospina, walker, coutinho, phillips, benteke

ckl_1113: howard, terry, hazard, eriksen, mahrez, fabregas, sturridge, alexis
我: ospina, okore, coutinho, mane, n'zogbia, philips, benteke, kane

好耐未試過有成6 same~~
至於同ckl_1113就一如以往, 勁多唔同, 刺激~~