離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 90  發表于: 2015-07-08
仲玩緊

但阿仙奴財政穩建
無呢個難題,,,,

咁既情況...除左賣人搵錢....都無其他法子喎

升B隊上一隊
放咁D大牌啦

BARCA 班青訓都唔錯既
只愛足球
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 91  發表于: 2015-07-08
回 迪克 的帖子
迪克:仲玩緊
但阿仙奴財政穩建
無呢個難題,,,,[表情]
....... (2015-07-08 10:46) 

我今晚放D相比大家睇下...單係MSN都已經週薪1球
仲有Rakitic, Pique, Hummels, Diego Dogulas, 全部過100K...
幻齒有兩、三隻21歲的打中前場 OK
目標係下年暑假放 Rakitic 同 Diego Dogulas 收返30M...
但我怕放左冇錢買人頂返個位...
特別係中場,已經free放走左mascherano,得返Busquets,一隻幼齒同一隻外借幼齒
離線dolphindt
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 92  發表于: 2015-07-08
我宜家玩到2019  Messi 575k/week  

我有個問題, 想問下大家,   我每次換完3個人之後,  有5成機會立即有人傷出,   有沒人同我一樣咁樣架??  係BUG 黎架??
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 93  發表于: 2015-07-08
回 dolphindt 的帖子
dolphindt:我宜家玩到2019  Messi 575k/week  
[圖片]
我有個問題, 想問下大家,   我每次換完3個人之後,  有5成機會立即有人傷出,   有沒人同我一樣咁樣架??  係BUG 黎架?? (2015-07-08 11:39) 

我覺得唔係bug,係個GAME有心玩你...

我有類似經驗,上半場食張黃牌,下半場有50%會食多張...
離線dolphindt
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 94  發表于: 2015-07-08
回 ODIN 的帖子
ODIN:我覺得唔係bug,係個GAME有心玩你...
我有類似經驗,上半場食張黃牌,下半場有50%會食多張...
 (2015-07-08 12:11) 

頂......   下下我換個新仔出黎食exp ,   即刻就有人傷,  鍋鍋都係咁
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 95  發表于: 2015-07-08
dolphindt:頂......   下下我換個新仔出黎食exp ,   即刻就有人傷,  鍋鍋都係咁 [表情] (2015-07-08 12:13) 

有D位好老土,玩耐左就知佢個GAME係咁...
離線dolphindt
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 96  發表于: 2015-07-08
回 ODIN 的帖子
ODIN:有D位好老土,玩耐左就知佢個GAME係咁... (2015-07-08 14:14) 

頂,  以前CM 就簡單得0齊,  之後整難咗又搞d 無謂野,  真係煩
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 97  發表于: 2015-07-08

[ 此帖被ODIN在2015-07-08 23:55重新編輯 ]
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 98  發表于: 2015-07-08
死圖…
只愛足球
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 99  發表于: 2015-07-08
改返條link...

Busquets想走,想跟舊老闆,如果佢要走我應該會放,到時又慳返筆...
[ 此帖被ODIN在2015-07-09 10:00重新編輯 ]
離線dolphindt
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 100  發表于: 2015-07-09

就係佢令我繼續玩落去,   無用過任何 editor ,  只用過 scout 揾人 ,
佢既缺點,  護波有 d 差,   練左成年先 由11 >> 12
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 101  發表于: 2015-07-10
我清左Busquets同Douglas Costa,收返52M,最後只得9M入Transfer.帳,人工去到 $2.7M per week..

之後想簽 free agent 都簽唔到,O個位人兄係前皇馬中場基達拉 (31歲, 68K週薪)...

愈玩愈冇癮,好似上年找卡數的柏祖咁...
離線dolphindt
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 102  發表于: 2015-07-10
回 ODIN 的帖子
ODIN:我清左Busquets同Douglas Costa,收返52M,最後只得9M入Transfer.帳,人工去到 $2.7M per week..
之後想簽 free agent 都簽唔到,O個位人兄係前皇馬中場基達拉 (31歲, 68K週薪)...
愈玩愈冇癮,好似上年找卡數的柏祖咁... (2015-07-10 10:25)

我隊中型班,  打起幾件揾到人就賣黎揾錢,   都係同找卡數差唔多,

今次揾到件好野,  先死都唔賣加人工搞點

英超尼幾集好 d,  賣隊內好少少既英人都屈到d 錢返黎,  

Norwich 有個 LW 幾好Josh Murphy,  其他我差不多全部唔留,  

原本諗住留埋 John Ruddy, 條友係咁嘈要走,  又見賣到成10M ,  最後沒計比佢走
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 103  發表于: 2015-07-10
dolphindt:我隊中型班,  打起幾件揾到人就賣黎揾錢,   都係同找卡數差唔多,
今次揾到件好野,  先死都唔賣加人工搞點 [表情]
....... (2015-07-10 12:09) 

我之前用開找卡數,熱刺,情況差唔多...
但D價位好怪,Harry Kanes 嗌走要去曼城,我開佢 40M 佢都OK...
過到去咪又係做後備...

Norwich 的 Redmond 幾好,中型班岩用,有機會入國家隊...
離線dolphindt
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 104  發表于: 2015-07-10
回 ODIN 的帖子
ODIN:我之前用開找卡數,熱刺,情況差唔多...
但D價位好怪,Harry Kanes 嗌走要去曼城,我開佢 40M 佢都OK...
過到去咪又係做後備...
....... (2015-07-10 12:38) 

Redmond 好用,  用左一排熱刺又黎做水魚 18.75M 即放,  

然後係丹麥揾到兩件平好生仔,  再加上 皇馬個  Jese 滿約免費簽到,  

用左2年 岩岩A米用 23M 即刻賣走