• 8631閱讀
  • 435回復

[手機遊戲]Monster Hunter Explore [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線英俊

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2015-11-09
有無好友有玩?我覺得算移植得唔錯

又唔會話重課先玩到既GAME
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2015-11-10
原來有人玩, 有冇好友團.

依家打緊巨人裝, 不過冇打依個活動幾日了.....要追返D點數
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2015-11-10
其實依隻科金都冇咩用, 用石開箱都係搵笨.....好燒石
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2015-11-10
巨人D裝唔難打既...係+20先難

但值唔值得用幾倍既時間換多幾十攻/防,見人見致
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2015-11-10
回 英俊 的帖子
英俊:
巨人D裝唔難打既...係+20先難
但值唔值得用幾倍既時間換多幾十攻/防,見人見致[表情]  

追返點數 <---我咪就係指20+

劍士裝就升爆.

我對射箭裝情有獨鐘, 所以都會要多套, 但2套都要20+就有難度.

同埋我依家覺得佢又較低左個機率 (出親都細野)

打街場D人又係睇下有冇撞到D聰明少少既, 好多時有落穴,佢地都鐘意沖沖沖, 都唔知做嘜.

一係呢就放落穴起隻怪度, 一開始又要跑過去, 跑到去人地都起返身........

[ 此帖被utadahikaru20在2015-11-10 14:26重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2015-11-10
我打halloween果個就沖到弓腳20+  , 但好累......
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2015-11-10
入團有個好處就係完成佢既任務, 可以多一個寶箱, 不過我個團冇咩人打個任務....
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2015-11-10
回 utadahikaru20 的帖子
utadahikaru20:追返點數 <---我咪就係指20+ [表情]
劍士裝就升爆.
....... (2015-11-10 14:21) 

果D係開咗auto...

我應該打唔到+20嫁啦...+5-6都應該無問題

其實個3星頭好有用,根性,用黎配低防既弓手裝好有用

http://www.mobilesetting.com.hk/2015/11/monstermhxr-%E5%B7%A8%E4%BA%BA%E8%A3%9D%E5%82%99%E9%BB%9E%E8%A9%95-%E5%9B%9E%E8%A1%80%E6%A0%B9%E6%80%A7%E5%BC%93%E8%A3%9D%E7%9A%84%E5%AF%A6%E5%9C%A8%E6%80%A7.html

片手劍我懶得換,無咩用...弓手裝我都係換咗3星頭同4星衫...
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2015-11-10
utadahikaru20:我打halloween果個就沖到弓腳20+  , 但好累...... (2015-11-10 14:23) 

halloween我都係岩岩夠換到一套衫...

btw之前mhp3咁多好友玩我仲以為呢隻game會好受歡迎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2015-11-10
回 英俊 的帖子
英俊:
果D係開咗auto...
我應該打唔到+20嫁啦...+5-6都應該無問題
.......

其實auto 功能係點, 上網睇講都要自己手動入場, 但就auto自己打?

咁有咩特別???

我都係睇依個網, 仲有刷秘寶, 我就冇咩動力刷 (不過最重要係用哂時間升裝同打裝)

20+ 係我自己打, 果時冇AUTO

我好似換左劍士頭 (升到lv.3X), 身(未升過), 腳(升到lv.3X)
弓就頭(升到lv.4X), 身冇換到, 腳就升爆左同20+

因為我冇有水珠的四星頭, 所以換頭. 腳就係最正(有水珠), 所以兩個都換, 身冇技珠,所以換左劍士(一來怕之後可以加珠, 二來因為有自動回血50).

目標係弓裝有一千防, 咁就可以刷特級亞種火龍.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2015-11-10
回 英俊 的帖子
英俊:halloween我都係岩岩夠換到一套衫...[表情]
btw之前mhp3咁多好友玩我仲以為呢隻game會好受歡迎[表情] (2015-11-10 14:33) 

係啦, 唔知點解冇人講......

個人覺得幾好玩. 又唔駛錢, 又方面, 不過就好食電
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2015-11-10
utadahikaru20:其實auto 功能係點, 上網睇講都要自己手動入場, 但就auto自己打?
咁有咩特別???
....... (2015-11-10 15:05) 

自己打

開auto即係入場之後個人識自己斬龍

auto 1次2石,auto 30個鐘第一次20石第2次開始30石

30石auto 30個鐘,如果計中間有8個鐘訓教即係有22個鐘

22個鐘每個鐘有一萬point呢度都講緊成22萬....

睇你覺得抵唔抵買...

利申南瓜買咗次今次巨人都買咗次
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2015-11-10
回 英俊 的帖子
英俊:
自己打[表情]
開auto即係入場之後個人識自己斬龍
.......
係AR, 自己打.....打到好累 (打團, 4個人打, 但基本上D血都係我扣, 爆鎚行黎行去D人都斬唔到佢, 我係用水弓射佢, 好快打完, 講緊打上級)

開auto即係入場之後個人識自己斬龍 <-- 姐係都要自己入場, 咁做咩唔打埋佢??? 打一場都唔駛兩分鐘 (南瓜)
巨人仲未諗到點樣自己刷會快D

Auto 嘜一開始已經有既咩

[ 此帖被utadahikaru20在2015-11-10 15:53重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2015-11-10
話時話過左豪火未???

果時想升弓裝打佢, 點知次次打國團,入場唔夠攻就比人踢(但我防幾高下) , 都唔明D人踢咩, 高攻又點, 丐防底咪又係比人打兩下死......打上級, 有1000防都係中得幾招, 但D人就死沖, 最後死埋......咁要我好過啦.

用回血既又係, 一見到就比人踢, 回血夠防基本上係屈機(但我打單機通常唔夠時間打)。但打團就冇問題 
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2015-11-11
我最勁果套野得千零攻九百防到,打唔到特級,4星上級都炆水

仲有D裝用緊2星裝