• 33294閱讀
  • 1550回復

【成皇敗寇™】W38 - JIN強勢食尾糊,  REALWAY錯信修咸頓派大片! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1395  發表于: 2017-05-17
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:雙賽大熱車/阿/曼城踢完, 好多熱門爆分, 大圍都200+, 最終可能200分都要派.....[表情]
非官方WK 37 臨時排名 (revised ver.)
....... (2017-05-17 07:04) 

POGBA繼續缺陣得返KANE
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1396  發表于: 2017-05-17
回 KeL 的帖子
KeL:POGBA繼續缺陣得返KANE[表情] (2017-05-17 09:30) 

冇kane del

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1397  發表于: 2017-05-17
KANE應該有一定機會缺陣,留比新仔踢
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1398  發表于: 2017-05-17
回 科高蘭尼紐約人 的帖子
科高蘭尼紐約人:KANE應該有一定機會缺陣,留比新仔踢[表情]  (2017-05-17 16:28) 

爭緊神射手喎,佢肯過你?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1399  發表于: 2017-05-17
回 freezefox 的帖子
freezefox:爭緊神射手喎,佢肯過你? (2017-05-17 17:37) 

始終3球唔係容易,煞科之後又要即刻起程來港玩幾日,有一定機會收起既,雖然我都只係覺得收起既機會最多只有一半

不過今日踢波,有個熱迷朋友就比我更覺得佢會休息
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1400  發表于: 2017-05-17
科高蘭尼紐約人:始終3球唔係容易,煞科之後又要即刻起程來港玩幾日,有一定機會收起既,雖然我都只係覺得收起既機會最多只有一半
不過今日踢波,有個熱迷朋友就比我更覺得佢會休息 (2017-05-17 17:42) 

唔容易還唔容易,比著係你,會唔因為「唔容易」就放棄唔爭?佢仲有兩場,一場一球佢都分分鐘可以拎到神射手了。其實一D 都唔難。

至於香港之行更加唔係考慮因素啦。佢當黎度假者。點會為左黎香港而要「留力」?一個唔該,佢直頭唔黎添呀。

爭左成季,臨尾兩場先放棄唔爭?之後又無賽事,完全無留力既需要。打埋佢,成個暑假慢慢抖都得啦。我覺得收起機會連十分一都無。

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1401  發表于: 2017-05-17
第二跌落22
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1402  發表于: 2017-05-17
freezefox:唔容易還唔容易,比著係你,會唔因為「唔容易」就放棄唔爭?佢仲有兩場,一場一球佢都分分鐘可以拎到神射手了。其實一D 都唔難。
至於香港之行更加唔係考慮因素啦。佢當黎度假者。點會為左黎香港而要「留力」?一個唔該,佢直頭唔黎添呀。
....... (2017-05-17 22:00) 

我講緊尾場剎科戰。

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1403  發表于: 2017-05-18
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:第二跌落22[表情] [表情] [表情]  (2017-05-17 22:05) 

熱門人大部分都爆, 本來單賽130分已經相當唔錯....

不過你all in 愛隊目的已達就得la
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1404  發表于: 2017-05-18
日本仔cs
可惜後面好多Kane

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1405  發表于: 2017-05-18
如果我今週有返kane同sane
就真係唔使del
可惜

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1406  發表于: 2017-05-18
freezefox:唔容易還唔容易,比著係你,會唔因為「唔容易」就放棄唔爭?佢仲有兩場,一場一球佢都分分鐘可以拎到神射手了。其實一D 都唔難。
....... (2017-05-17 22:00) 

咁我的確唔知佢同球會本身對爭神射手慾望有幾大、球會有幾重視比新人o係呢d機會出場,同埋球員本身身體有幾累既

如果爭神射手係我地諗到咁「理所當然要做的事」,咁同樣冠而奪,仲有2場既車仔又點解唔出DC?
DC都有得爭架,只係少KANE 2球、LULU 4球

上場主場屈仔,下場主場老新,每場入幾粒都唔係出奇架

咁車仔同DC既情況發生o係熱刺同kane既身上,唔會好出奇咋??

你問我個人,我支持kane做神射,其次山神(23球),再其次先到lulu,最後先dc,所以我都想kane出場的(撇除fantrax我無用呢樣野),只係覺得佢有一定機會呢場收起o者

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1407  發表于: 2017-05-18
今晚就有答案了!

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1408  發表于: 2017-05-18
科高蘭尼紐約人:咁我的確唔知佢同球會本身對爭神射手慾望有幾大、球會有幾重視比新人o係呢d機會出場,同埋球員本身身體有幾累既
如果爭神射手係我地諗到咁「理所當然要做的事」,咁同樣冠而奪,仲有2場既車仔又點解唔出DC?
DC都有得爭架,只係少KANE 2球、LULU 4球
....... (2017-05-18 18:35) 

咁我又覺得KANE唔可以同DC比, 因為DC夏天就走, 後備又有個阿衣o係度, 領隊角度梗係唔出DC, 為下季試下阿衣好過....

不過熱刺後備雖然有janssen, 不過今年睇似會清走佢搵過第2件仲似d, 而除左janssen 同son 好似唔覺有d上緊位既年青fw...

所以如果我係pochet, 我會睇kane意願, 佢想抖輪換下冇問題, 佢想爭就唔會逆佢意....(雖然我覺得神射手唔多重要, 有都只係安慰獎)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1409  發表于: 2017-05-19
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:[表情]
咁我又覺得KANE唔可以同DC比, 因為DC夏天就走, 後備又有個阿衣o係度, 領隊角度梗係唔出DC, 為下季試下阿衣好過....
....... (2017-05-18 22:22) 

所以如果我係pochet, 我會睇kane意願, 佢想抖輪換下冇問題, 佢想爭就唔會逆佢意....(雖然我覺得神射手唔多重要, 有都只係安慰獎)

你呢幾句我最認同,比我係領隊都會咁,亦相信佢好大機會都係咁