• 9764閱讀
  • 367回復

[英超]利物浦以3,500萬鎊+500萬鎊浮動條款羅致阿仙奴中場阿歷士張伯倫,簽約5年,將穿上21號球衣 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2017-03-11
回 utadahikaru20 的帖子
utadahikaru20:都有少少雲格搞成佢咁~~
不過唔係阿仙奴, 又唔知有冇咁多出場機會呢[表情] (2017-03-10 17:56) 

咁樣不停轉位置,無個踢得好

依家叫佢踢返邊翼都踢唔店
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2017-03-11
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:根本冇固定踢過一個位置[表情]  (2017-03-10 19:16) 

通天老倌,但永遠唔係第一選擇
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2017-03-11
回 啪啪啪啪啪啪 的帖子
啪啪啪啪啪啪:通天老倌,但永遠唔係第一選擇 (2017-03-11 06:37) 

要稱職先可以叫通天老倌
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2017-03-11
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:阿歷士張伯倫拒絕續約 傳利物浦今夏出手收購
阿仙奴呢排真係立立亂,近四場輸三場,歐聯又兩回合大敗俾拜仁慕尼黑出局,領隊雲格去留仍然未有定案,搞到軍心惶惶,24歲翼鋒阿歷士張伯倫,同兵工廠合約到2018年到期,不過球會只係同奧斯爾、阿歷斯山齊士兩大巨星傾續約,仲未有同 .. (2017-03-11 03:53) 

岩用咩?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2017-03-11
回 freezefox 的帖子
freezefox:岩用咩?[表情] (2017-03-11 12:22) 

英人

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2017-03-11
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:英人[表情]  (2017-03-11 12:44) 

英人我地有哎。夠額啦。

離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2017-03-11
100分突破能力真心好強

如果利記唔要大把英超球會爭住要
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2017-06-05
Arsenal star Alex Oxlade-Chamberlain ready to turn down Liverpool and commit future to Gunners
The England midfielder was wanted by Jurgen Klopp but the Gunners are in talks over a bumper new contract

Alex Oxlade-Chamberlain is ready to commit himself to Arsenal for the most important time of his career.

Liverpool have been chasing the Arsenal midfielder and are desperate to try to lure him to Anfield this summer.

But Arsenal have made it clear they are determined to keep him and have begun talks over a new deal worth in excess of £100,000-a-week.

Arsenal are confident that 23-year-old Oxlade-Chamberlain will snub the chance to move north and join Jurgen Klopp’s Liverpool to stay at the Emirates.

Gunners boss Arsene Wenger has already moved to try to tie up a deal within the next few weeks.

Oxlade-Chamberlain has enjoyed a strong connection with the Arsenal fans and he has become a big hero to them ever since joining from Southampton in 2011.

This next deal will be a huge contract in his career terms as he approaches his peak and sees the next few seasons as his big chance to win silverware and enjoy success for club and country.

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/arsenal-star-alex-oxlade-chamberlain-10560436

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2017-06-05
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:Arsenal star Alex Oxlade-Chamberlain ready to turn down Liverpool and commit future to Gunners
The England midfielder was wanted by Jurgen Klopp but the Gunners are in talks over a bumper new contract
Alex Oxlade-Chamberlain is ready to commit himself to Ars .. (2017-06-05 14:49) 

季尾又有番正選,又唔走了………

然後下季………又…………

離線icebati
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2017-06-05
乜咁多人覺得佢唔得咩?
單單勤力同有鬥心就值得比佢正選..突破能力又係隊中最好既..

不要忘記,足球是最快樂的!
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2017-06-05
回 icebati 的帖子
icebati:乜咁多人覺得佢唔得咩?
單單勤力同有鬥心就值得比佢正選..突破能力又係隊中最好既.. (2017-06-05 16:18) 

多功能

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2017-06-05
回 icebati 的帖子
icebati:乜咁多人覺得佢唔得咩?
單單勤力同有鬥心就值得比佢正選..突破能力又係隊中最好既.. (2017-06-05 16:18) 

咁要睇下雲加最後決定放佢係咩位置了,又或者,有冇預留咩位置比佢了。

離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2017-06-05
如果下季ars繼續踢343  山神又唔走既話
禾仔係咪等走
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2017-06-05
回 Seefood 的帖子
Seefood:如果下季ars繼續踢343  山神又唔走既話
禾仔係咪等走[表情]
 (2017-06-05 18:27) 

禾仔又係好奇怪,今季季初仲講到佢大爆發,又話佢終於打出身價啦。又點又點……

打下打下就變SUB,再打下打下就連SUB 都無埋………

你話佢打得好差咩?又唔係哎。總之就唔明雲加想點。打起左個球員,又整死佢。搵岩個位比某個球員,打打下又轉位置。其實,張伯倫都係咁先打極唔起者。

離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2017-06-05
回 freezefox 的帖子
freezefox:禾仔又係好奇怪,今季季初仲講到佢大爆發,又話佢終於打出身價啦。又點又點……
打下打下就變SUB,再打下打下就連SUB 都無埋………
....... (2017-06-05 18:35) 

禾仔真係季季都打唔足 一係就傷
一係無態 一係就無事但唔出
但次次都續約