• 12848閱讀
  • 550回復

[推介]FPL - Fantasy Premier League又黎了!! [Classic Scoring] [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線realwayutd.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 105  發表于: 2017-08-27
lulu隊長 0分
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 106  發表于: 2017-08-27
回 realwayutd. 的帖子
realwayutd.:lulu隊長 0分 [表情]  (2017-08-27 08:03) 

今周真係RIP.........Lulu獲得回吐, Kun後備, 踼咗12隊有7隊CS, 後衞掃分, 中前場死哂

今季第一次睇韋斯咸踼, 真係降班膽feel, 件小豆睇黎都唔使keep  
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 107  發表于: 2017-08-28
第三周出哂分了. 恭喜榜首既dogmanstar, 217分領先! 由開季到宜家都買哂利記三寶, 一個信字, 今周真係maximum return了.

本周得分王Blue Warrior, 總共83分, 隊長位置放係Jesus身上, 尤其後防神來之筆買入Naughton, 即刻有回報

.....Firmino個價咁扺玩, 買唔買好.......
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 108  發表于: 2017-08-28
温馨提示, 黎緊呢兩個星期international break, 係好多玩家動用wildcard既時機, 原因之一係轉會市場關閉後, 易睇D每隊既正選球員, 另外係因為有兩個星期任換人, 可以搏有人升咗價後賣番出去賺價. 雖然如果睇上季, international break時真係升到$0.2都只係果一個半個球員, 反而會唔少球員跌價, 可以利用wildcard去瘀血, 跌價前賣走.

因為會有好多人用wildcard既關係, fplstatistics.co.uk的預測會冇咁準, 打番個9折差不多. 好似今日Firmino個net transfer到上105%, 結果都冇升價. 大家執生......
離線realwayutd.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 109  發表于: 2017-08-28
Wk 3 得39分, 排名趺到阿媽都唔認得
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 110  發表于: 2017-08-29
回 realwayutd. 的帖子
realwayutd.:Wk 3 得39分, 排名趺到阿媽都唔認得[表情]  (2017-08-28 13:09) 

一樣得39分
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 111  發表于: 2017-08-29
回 TuNg 的帖子
TuNg:一樣得39分 [表情] (2017-08-29 00:41) 

得52-12=40分......買賣咗5件
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 112  發表于: 2017-09-01
van Dijk走唔到, 兩個修咸中堅Yoshida同Stephens唔知邊個讓位.......
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 113  發表于: 2017-09-08
黎緊星期四或星期五Hegazi好有機會再升$0.1, 將會係Game Week 3入面第一個(亦好可能係唯一一個)連升兩次價既球員

今個星期大家隊波有冇大變動? 暫時只係諗住観望一個星期, 下星期先決定會唔會入貨Kane
離線klinsmannabc
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 114  發表于: 2017-09-08
如果我有個球員巳經season-long loan左 (唔係英超), 其實佢既價錢會唔會跌?
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 115  發表于: 2017-09-09
回 klinsmannabc 的帖子
klinsmannabc:如果我有個球員巳經season-long loan左 (唔係英超), 其實佢既價錢會唔會跌? (2017-09-08 23:53) 

我諗玩家只能賣, 唔能夠買, 好可能有足夠人放時就會跌價.

......你有邊件?  
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 116  發表于: 2017-09-09
今週應該會換多過一個人了,好想執番好條中場
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 117  發表于: 2017-09-09
上周得28分

係咪6點半截?
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 118  發表于: 2017-09-09
回 科高蘭尼紐約人 的帖子
科高蘭尼紐約人:上周得28分
係咪6點半截? (2017-09-09 18:07) 

6:30pm 截陣

我上週都係得30分
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 119  發表于: 2017-09-09
回 g3rMan 的帖子
g3rMan:6:30pm 截陣
我上週都係得30分[表情] (2017-09-09 18:38) 

6點半前搞好,希望今周唔好咁屎......但無乜信心