• 11820閱讀
  • 386回復

[英超]利物浦拒絕中場古天奴(Philippe Coutinho)向球會遞交的轉會申請,並拒絕巴塞隆拿一億一千八百萬鎊的報價 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 375  發表于: 2017-09-07
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:其實有好多人對FSG唔妥,好多陰謀論,最終收哂聲。
成日小FSG賣人之前都會做到個球員係賤人、背信棄義之類,等所有人都覺得球員係始作俑者,就高高興興賣人賺錢。
點知呢單野就成班Anti-FSG都收哂聲啦,企硬唔賣。
....... (2017-09-07 10:44) 

認同,由一開始古仔話要轉會個陰謀論就出黎,由其係果D FB PAGE 出咩POST都打#FSGOUT,而家最終冇賣但係一D謙意都冇囉
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 376  發表于: 2017-09-08
利記眾人International break後, 各自歸位

「以為賣硬我, 點知又留得低, 真係執番身彩!」
「呀你腸粉呀, 羅彩行開D啦........正粉腸......」

「咁都過到骨, 真係唔到我唔認天才......」
[ 此帖被posouth在2017-09-08 09:48重新編輯 ]
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 377  發表于: 2017-09-08
已經歸隊,又開始進行訓練。分分鐘下一場都可以暫列後備。

所以,我覺得唔需要太著意個D 咩擺踢呀,唔肯踢歐聯既講法。全部都係黎自部分傳媒既傳言。呢幾個傳媒,係呢個零月黎,做過D 咩,大家有眼見。明係攪分化,明係玩離間。何必中佢計?

咁辛苦先打到入歐聯,有得係歐聯亮相比賽。比你會唔會罷踢?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線隨風
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 378  發表于: 2017-09-08
成件事我覺得最有型真係高普
好記得佢記者會個句:「Maybe everybody has a price – in the right moment. In the wrong moment? No price.」
然後真係講得出,又做得到
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 379  發表于: 2017-09-08
回 隨風 的帖子
隨風:成件事我覺得最有型真係高普
好記得佢記者會個句:「Maybe everybody has a price – in the right moment. In the wrong moment? No price.」
然後真係講得出,又做得到[表情] [表情] [表情]  (2017-09-08 15:55) 

球會成億都唔賣,一定程度上,都係比面高普,睇佢頭。

球會算係好尊重高普的了!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 380  發表于: 2017-09-08
回 隨風 的帖子
隨風:成件事我覺得最有型真係高普
然後真係講得出,又做得到[表情] [表情] [表情]  (2017-09-08 15:55) 

正!  

細哨其實都講到好啱, 唔信古天奴會罷賽, 因為無球員會想喺世界盃前咁做
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 381  發表于: 2017-09-08
聽晚冇得睇佢
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 382  發表于: 2017-09-08
Jürgen Klopp confirmed that Coutinho won't play against Manchester City.
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 383  發表于: 2017-09-08
回 Alan0502 的帖子
Alan0502:Jürgen Klopp confirmed that Coutinho won't play against Manchester City. (2017-09-08 23:37) 

過陣冷河先

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 384  發表于: 2017-09-09
回 posouth 的帖子
posouth:利記眾人International break後, 各自歸位
[圖片]
「以為賣硬我, 點知又留得低, 真係執番身彩!」
「呀你腸粉呀, 羅彩行開D啦........正粉腸......」
....... (2017-09-08 09:47) 

利物浦禮拜六喺聯賽早場作客曼城,爭取延續近兩場贏波兼唔失波走勢,已經歸隊中場靈魂人物菲臘比古天奴今場肯定無份踢。對於呢位巴西國腳今個夏天希望轉投巴塞隆拿、但係最終唔成事,紅軍領隊高路普話所有隊友都好明白古仔情況。

喺紅軍作客曼城前夕,高路普好有信心咁講,話相信唔會有球員因為古天奴畀巴塞吸引,搞到想離隊而鬧出一場風波有意見。呢位德國籍主帥話:「會唔會有人唔妥古天奴?其實佢哋大部分球員都係好多年朋友,根本唔會有咩芥蒂。大家都傾過呢件事,根本唔係古天奴不滿利物浦,亦都唔係話古仔唔妥紅軍球迷等。我哋講緊係巴塞,唔會有人話『你痴線㗎咩?你想去巴塞做咩呀?』,大家都明白『OK,佢都係想過檔巴塞啫!』,我哋講緊唔係話古天奴想去踢愛華頓吖嘛!如果係咁話,我就會話情況完全唔同嘞!」

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 385  發表于: 2017-09-09
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:利物浦禮拜六喺聯賽早場作客曼城,爭取延續近兩場贏波兼唔失波走勢,已經歸隊中場靈魂人物菲臘比古天奴今場肯定無份踢。對於呢位巴西國腳今個夏天希望轉投巴塞隆拿、但係最終唔成事,紅軍領隊高路普話所有隊友都好明白古仔情況。
喺紅軍作客曼城前夕,高路普好有信 .. (2017-09-09 12:21) 

klopp baba
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 386  發表于: 2017-09-09
Klopp says Coutinho in contention to return to action v Sevilla at Anfield on Weds