• 11847閱讀
  • 386回復

[英超]利物浦拒絕中場古天奴(Philippe Coutinho)向球會遞交的轉會申請,並拒絕巴塞隆拿一億一千八百萬鎊的報價 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 255  發表于: 2017-08-18

呢兩條友真係有咁講過?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
在線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 256  發表于: 2017-08-18
回 freezefox 的帖子
freezefox:[圖片]
呢兩條友真係有咁講過?[表情] [表情] [表情]  (2017-08-18 23:22) 

【now.com體育】多蒙特行政總裁華斯基反駁,巴塞隆拿總經理早前指奧士文尼迪比利即將轉投「地上最強」的說法,認為這全是無稽之談。

巴塞隆拿總經理沙古拿(Pep Segura)早前公開表示,「地上最強」很快便簽入利物浦的菲臘比古天奴和多蒙特的奧士文尼迪比利(Ousmane Dembele),前者所屬球會主帥高普,早前已開腔否認其事,而後者所屬球會多蒙特的行政總裁華斯基(Hans-Joachim Watzke)亦同時作出否認。

華斯基說:「在更接近完成迪比利轉會一事上,巴塞隆拿未有寸進,我不能解釋他沙古拿在說甚麼,只能說是皇家馬德里在歐洲超級盃一役,令巴塞變得頭暈目眩。」華斯基拒絕放人的同時,更寸爆巴塞負於死敵,可說是語言藝術。

多蒙特早前公佈拒絕了巴塞對迪比利的1億歐元出價,而後者其後在未有通知任何人之下缺席操練,有傳迪比利此舉是為了逼「蜜蜂兵團」改變心意,讓其加盟巴塞,然而,多蒙特就未有就範,據知要收到1.3億歐元才肯放人,對這名20歲的法國國腳缺操更是作出嚴懲,對他進行罰款和無限期禁賽禁操,直至另行通知為止。

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 257  發表于: 2017-08-19
巴菜渣住兩億放住銀行先
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 258  發表于: 2017-08-19
原來實BID 82,ADD ON 36!你唔好實BID 10M ADD ON 120M 哎笨。包你連續三年西甲歐聯年年拎哂好冇?

都話左佢無心買人,做個樣比球迷睇架啦。咁樣出價,搵鬼啋你。唔怪得多蒙特個老細會咁樣串佢啦。

在線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 259  發表于: 2017-08-19
freezefox:原來實BID 82,ADD ON 36!你唔好實BID 10M ADD ON 120M 哎笨。包你連續三年西甲歐聯年年拎哂好冇?
都話左佢無心買人,做個樣比球迷睇架啦。咁樣出價,搵鬼啋你。唔怪得多蒙特個老細會咁樣串佢啦。 (2017-08-19 10:15)

These ‘never-never payments’ would include Countinho:

Winning multiple trophies in the same season
Winning multiple Champions League titles
Winning the Ballon d’Or as the world’s best player
Winning multiple trophies and the Ballon D’Or in the same season
Payment of the basic £80m fee staggered over five years

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 260  發表于: 2017-08-19
Payment of the basic £80m fee staggered over five years

哈!哈!哈!好好笑呀!!!

頂你唔想比你就咪黎混吉啦!

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 261  發表于: 2017-08-19
先唔好講咩金球個d terms,,我都唔知真假
但分期我實信架,,barca就係鐘意玩呢套,,,s7個時已經比佢搞過黎

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 262  發表于: 2017-08-19
玩ADD ON 隊隊都有,但邊有玩到咁串?你ADD ON 十零個就話者,你ADD ON 等如你BID 價既30% ? 你無野係話?

以前 D ADD ON ,都係講下要保證出到幾多場呀,入到幾多球呀之餘,都係避免自己買水貨。宜家D ADD ON 愈黎愈神奇。又要保證你拎冠軍,又要保證你贏歐聯。你隊波一個人踢架?買一個人番黎就可以保證拎冠軍啦。

如果一個古天奴可以保證你又拎冠軍又拎歐聯,咁就唔止值一億啦,無三億你都唔好問哎。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 263  發表于: 2017-08-19
freezefox:原來實BID 82,ADD ON 36!你唔好實BID 10M ADD ON 120M 哎笨。包你連續三年西甲歐聯年年拎哂好冇?
都話左佢無心買人,做個樣比球迷睇架啦。咁樣出價,搵鬼啋你。唔怪得多蒙特個老細會咁樣串佢啦。 (2017-08-19 10:15) 

你講得好抵死.......   

令人諗起三國演義第四十二回:

曹操與眾將議曰:「今劉備已投江夏,恐結連東吳,是滋蔓也。當用何計破之?」荀攸曰:「我今大振兵威,遣使馳檄江東,請孫權會獵於江夏,共擒劉備,分荊州之地,永結盟好。孫權必驚疑而來降,則吾事濟矣。」
操從其計,一面發檄遣使赴東吳;一面計點馬步水軍共八十三萬,詐稱一百萬,水陸並進,船騎雙行,沿江而來。西連荊峽,東接蘄黃,寨柵聯絡三百餘里。

曹承相都只係83萬號稱100萬, 皇馬宜家82M號稱118M!! 會唔會過份咗D........

Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 264  發表于: 2017-08-19
回 posouth 的帖子
posouth:你講得好抵死....... [表情]  [表情]
令人諗起三國演義第四十二回:
....... (2017-08-19 12:21) 

有人估計過,真係落沙場打仗既,其實得三十幾萬………

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 265  發表于: 2017-08-19
freezefox:有人估計過,真係落沙場打仗既,其實得三十幾萬………[表情] (2017-08-19 12:24) 

直情係水份過多........

當年阿記加$1, 起碼真係明碼實價  
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 266  發表于: 2017-08-19
都係個句,巴塞根本無心買。佢都係拖到轉會期完結然後咪同班球迷講,啊,我地盡哂力啦。出到120M 架啦。買唔到都無辦法。

離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 267  發表于: 2017-08-19
freezefox:都係個句,巴塞根本無心買。佢都係拖到轉會期完結然後咪同班球迷講,啊,我地盡哂力啦。出到120M 架啦。買唔到都無辦法。 (2017-08-19 12:30) 

如果最終係咁,就真係玩死古天奴
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 268  發表于: 2017-08-19
回 G-shock 的帖子
G-shock:如果最終係咁,就真係玩死古天奴 (2017-08-19 12:56) 

拖累埋利物浦添………

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 269  發表于: 2017-08-19
巴卡唔好買佢啦

我都唔想佢黎
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014