• 2173閱讀
  • 36回復

TVB將於J5直播四場酋長盃 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2017-07-31
基佬肯定係最好正選前鋒選擇 依家黎講~~

韋大帝唔知個態唔好定咩, 尋晚好唔得

Lacazette暫時好一般
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2017-07-31
基佬d二傳
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2017-07-31
回 utadahikaru20 的帖子
utadahikaru20:山神絕對唔係組織者,亦唔覺佢係破密集者高手, 佢起度中場先更加迫 (2017-07-31 09:20) 

第一, 山神主要梗係唔係組織, 我一路都講阿記冇人走位, 山神突破先有機會拉空, 主要組織者係ozil, 所以冇左山神既ozil根本冇人好傳

而山神既技術係同時可以同ozil分工互換, 山神組織ozil入波呢2季亦已經試過n次  

隊隊對阿記都係密集, 冇人拉位阿記咪淨係識外圍搓搓搓, n年都係咁

第二, 個人從來冇話基佬差, 入球同2傳彈彈波都好過韋大帝, 贊成可以間中輪換, 不過依家韋大帝正選多過佢係唔合理, 所以佢想走好正常
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2017-07-31
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:FT 1:2
飛機杯都輸埋[表情] [表情]
如果山神走, 阿記真係係咁先.....
....... (2017-07-31 01:12) 

OX 好似仲未續約………

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2017-07-31
icemanbergkamp:第一, 山神主要梗係唔係組織, 我一路都講阿記冇人走位, 山神突破先有機會拉空, 主要組織者係ozil, 所以冇左山神既ozil根本冇人好傳
而山神既技術係同時可以同ozil分工互換, 山神組織ozil入波呢2季亦已經試過n次  
....... (2017-07-31 15:27)

無左山神,阿仙奴既威脅真係減一大半。

佢個下突進,衝鋒陷陣,威力非常少可。加上佢有強大既遠射能力。既可拉大位射門,亦可與奧燒小組撞入禁區搶點。呢幾個功能,對阿仙奴突密集都好有用。無左山神,阿仙奴更加無辦斧破密集。

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2017-07-31
回 freezefox 的帖子
freezefox:無左山神,阿仙奴既威脅真係減一大半。
佢個下突進,衝鋒陷陣,威力非常少可。加上佢有強大既遠射能力。既可拉大位射門,亦可與奧燒小組撞入禁區搶點。呢幾個功能,對阿仙奴突密集都好有用。無左山神,阿仙奴更加無辦斧破密集。
....... (2017-07-31 16:08) 

其實破密集, 旨意1,2個球員突破唔係全隊走位拉扯已經係錯

依家冇埋最強突破點係錯上加錯.....

唔走位變燒味隊, 斬斬斬俾高點, 係錯上錯上錯.....

跟住基佬都唔出或者賣埋, 真係錯到唔識講.....

如果真係搞成咁, 拖肥同西咸爬過阿記真係不是夢
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2017-07-31
icemanbergkamp:其實破密集, 旨意1,2個球員突破唔係全隊走位拉扯已經係錯
依家冇埋最強突破點係錯上加錯.....
....... (2017-07-31 16:28) 

過多十日八日就會大概知道阿仙奴今季手上會有咩人留係到………到時就知個局勢係有幾嚴峻,定係我地過份憂慮。