• 905閱讀
  • 23回復

[英超]盛傳大衛雷斯被干地趕出訓練場! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2017-11-07
回 freezefox 的帖子
freezefox:干地係嚴!不過你唔好話,佢真係有料到。周中先岩岩慘敗羅馬腳下。只係幾日時間,周日可以成隊波打番起,仲要嬴埋曼聯。唔係符碌勝出喎,係清脆地技術性擊倒喎。
唔到你唔佩服佢的。 (2017-11-07 16:29) 

係...我仲諗贏唔到都唔會輸, 周中先比人炒完
點知咁快收拾好軍心
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2017-11-07
回 utadahikaru20 的帖子
utadahikaru20:我係講控制唔到,冇話咁做係正確的[表情] (2017-11-07 16:40) 

打喊露可能控制唔到,遮遮掩掩有幾難?比老細見到就已經係抵死啦。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2017-11-07
回 extra 的帖子
extra:係...我仲諗贏唔到都唔會輸, 周中先比人炒完
點知咁快收拾好軍心[表情] (2017-11-07 16:48) 

夏神呢場生猛過之前好多。

不過,關鍵始終係簡迪身上。多左佢真係成隊車仔都唔同哂。

離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2017-11-07
freezefox:夏神呢場生猛過之前好多。
不過,關鍵始終係簡迪身上。多左佢真係成隊車仔都唔同哂。 (2017-11-07 17:09) 

一個識變通, 一個太保守
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2017-11-07
回 extra 的帖子
extra:一個識變通, 一個太保守[表情] (2017-11-07 17:27) 

摩頭呢種打法,下下計住計住,以前或者行得通。因為以前黎黎去去都係個三幾隊爭冠。係個三幾場波,唔失分就可以了。其他分係弱隊都搶就夠了。

但宜家唔同哂啦。BIG 4 都變BIG 6 了。6隊前列,10場波,講緊30分呀呢到!場場和即係場場唔見2分!曼聯被曼城拋到咁遠,就係輸哂係D 強強對撞既賽事到。曼城三場拎九分,曼聯三場先拎到4分。呢到都已經輸左五分了。

宜家要爭冠軍。太保守安全既做法唔WORK 架啦。

離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2017-11-07
freezefox:干地係嚴!不過你唔好話,佢真係有料到。周中先岩岩慘敗羅馬腳下。只係幾日時間,周日可以成隊波打番起,仲要嬴埋曼聯。唔係符碌勝出喎,係清脆地技術性擊倒喎。
唔到你唔佩服佢的。 (2017-11-07 16:29) 

一個 DC , 一個 雷C.........

有魅力既領隊爭好遠 , 希帥上任後拜仁班球員而家都返晒黎 , 隊波士氣睇佢地慶祝入波好似仲好左好多....
離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2017-11-07
freezefox:摩頭呢種打法,下下計住計住,以前或者行得通。因為以前黎黎去去都係個三幾隊爭冠。係個三幾場波,唔失分就可以了。其他分係弱隊都搶就夠了。
但宜家唔同哂啦。BIG 4 都變BIG 6 了。6隊前列,10場波,講緊30分呀呢到!場場和即係場場唔見2分!曼聯被曼城拋到咁遠,就係輸哂係D  .. (2017-11-07 17:33) 

贏一輸一好過和兩場
加上久守必失, 可惜好多人都唔明
離線hokachitin
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2017-11-07
對羅馬個晚 有球luiz 控甩左球波 比人打一個3打2反擊 慢鏡影到佢轉身個下係偷笑緊(應該笑自己甩球咁易拎都甩), 不過都某程度反映到佢比賽心態上係比較輕鬆大意左d
[ 此帖被hokachitin在2017-11-07 19:25重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2017-11-08
本身佢態度都已經係笑話

都唔明車仔咁傻仔買佢返黎
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014