• 2692閱讀
  • 80回復

[英超]西布朗宣佈借用利物浦前鋒史杜歷治 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2018-01-12
回 Alan0502 的帖子
Alan0502:紐記仲未有聲氣買人[表情]  (2018-01-12 15:20) 

賓帥而家連個袋入面有幾錢都未知................
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2018-01-12
Liverpool not allowing Sturridge out on loan
This according to our sister paper the Liverpool Echo.

They say Newcastle target Daniel Sturridge is available this month, but at this stage only on a permanent transfer.

They report that the Reds aren’t willing to sanction a loan exit this month and are looking for £30M! for him instead.

唔會借走佢,同埋佢同INGS只會走一個

咁睇黎INGS走得成機會大d
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2018-01-12
回 廢托 的帖子
廢托:
賓帥而家連個袋入面有幾錢都未知................[表情]

好耐好耐無講過波啦,忍唔住破戒講返兩句啦

其實賓帥知道有幾多錢駛的,個答案係…… 零 (除非賣到 mitrovic 就可能有少少錢買人)。另外,就算借人都要放得走 colback 之流,可以 free up 人工先可以借!

以死肥佬個性格,我估佢個如意算盤係咁的︰

有人計過佢咁多年連收購價總共駛左 270M 左右……

去到季尾,TV money 最少有 100M 袋袋平安 (上季包尾既新特蘭據聞收 99M),如果留到級就 300M 賣盤,300M+100M 剩賺 130M﹔ 如果降班就 170M 賣盤走人,170M+100M 打和離場,其實都仲賺左佢間死人公司咁多年無俾過既廣告費。以佢既死人賭徒性格,一係就打和離場,一係就賺 130M 離場,佢一定會咁賭!但係如果放 50M 出黎買人,都未必肯定會留到級,仍然降班的話佢就會蝕錢,蝕本生意佢就唔會肯做的。

所以呢條友真係衰到無人有,個個英超班主都會拎季尾既 TV money 投資落隊波度,隊隊波都有破紀錄大手筆交易。唯獨係呢條友想將全部 TV money 袋晒落自己袋,所以隊波既買人轉會費紀錄仍然係前朝既 michael owen!
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2018-01-12
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:好耐好耐無講過波啦,忍唔住破戒講返兩句啦 [表情]
其實賓帥知道有幾多錢駛的,個答案係…… 零 (除非賣到 mitrovic 就可能有少少錢買人)。另外,就算借人都要放得走 colback 之流,可以 free up 人工先可以借!
....... (2018-01-12 19:05) 

稀客

所以聽聞隊波既高薪一族(mitrovic,diame,甚至係shelvey)都係清洗對象
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2018-01-12
回 英俊 的帖子
英俊:稀客[表情]
所以聽聞隊波既高薪一族(mitrovic,diame,甚至係shelvey)都係清洗對象[表情] (2018-01-12 19:11)

呢條死肥佬真係賤到暈,成日話隊波無錢好窮,梗係無錢啦,你將球隊最大收入來源既 TV money 唔計,袋落自己袋。

佢 summer 果陣又呃呀賓佬,話所有球隊 generate 到既 income 都可以俾賓佬駛,賓佬先肯留低。點知唔夠兩個月就反口,話果至少 100M 既 TV money 係季尾先會收到,所以係唔計的!

我睇咁耐波咁多隊波都未見過一個衰過佢既班主!無品、無口恥、無賴!
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2018-01-12
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:呢條死肥佬真係賤到暈,成日話隊波無錢好窮,梗係無錢啦,你將球隊最大收入來源既 TV money 唔計,袋落自己袋。
佢 summer 果陣又呃呀賓佬,話所有球隊 generate 到既 income 都可以俾賓佬駛,賓佬先肯留低。點知唔夠兩個月就反口,話果至少 100M 既 TV money 係季尾先會收到, .. (2018-01-12 19:27) 

不過我覺得肥佬既如意算盤唔係咁易打得到

肥賓上場press con已經set條底線比肥佬要求佢20號之前搞掂曬D野

我估如果再係咁拖肥賓會忍唔住走人,而肥賓本身就係Amanda Staveley買紐卡素最大既原因

肥賓一走Staveley無興趣買肥佬隨時盤都賣唔成

離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2018-01-12
回 英俊 的帖子
英俊:不過我覺得肥佬既如意算盤唔係咁易打得到
肥賓上場press con已經set條底線比肥佬要求佢20號之前搞掂曬D野
....... (2018-01-12 19:29) 

據聞賓佬唔係咁易走,毀約走人要賠 5-6M,除非有球會肯幫佢出呢筆數!
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2018-01-12
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:據聞賓佬唔係咁易走,毀約走人要賠 5-6M,除非有球會肯幫佢出呢筆數![表情] (2018-01-12 19:31) 

佢份約而家好似係3年約入面既第2年,我估走人唔洗賠好多

同埋肥賓份人出名視錢財如糞土,你睇佢離開利記果時果7M毀約金都無拎就知
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2018-01-12
回 英俊 的帖子
英俊:佢份約而家好似係3年約入面既第2年,我估走人唔洗賠好多
同埋肥賓份人出名視錢財如糞土,你睇佢離開利記果時果7M毀約金都無拎就知[表情] (2018-01-12 19:43) 

所以就要睇下賓佬點睇啦,佢可能會諗,忍死肥佬忍多半年,真係捱到留到級的話,Amanda 接手佢就可以大展拳腳。

係驚到時死肥佬又反口將個叫價叫到去 400M……
離線ah_che99
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2018-01-12
賓佬又跟著個衰老闆
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2018-01-13
回 ah_che99 的帖子
ah_che99:賓佬又跟著個衰老闆[表情]  (2018-01-12 23:55) 

X2.....運既野  
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2018-01-13
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:好耐好耐無講過波啦,忍唔住破戒講返兩句啦 [表情]
....... (2018-01-12 19:05) 

支唔支持隊波護級,呢一刻心情好複雜........
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2018-01-13
回 英俊 的帖子
英俊:不過我覺得肥佬既如意算盤唔係咁易打得到
....... (2018-01-12 19:29) 

賓佬尋日 press con 已經無奈地將個底線移到去 1月31日了,不過好可能都係對牛彈琴……

‘We have to work with the names that we have and we have to try and do our best in the conditions we are working in,’ said Benitez, whose side are two points above the relegation zone ahead of today’s visit of Swansea.

I thought that we could sign a player this week, but we couldn't do it. We have to think we will do something before January 31. I have made it clear we need some help. We need to strengthen certain positions.

‘For me it is obvious, he (Ashley) knows he has to improve the team so that we have the quality which allows us to stay in Premier League.’ Meanwhile, Benitez has ruled out selling Jonjo Shelvey to relegation rivals West Ham.

‘We cannot sell players that are playing because we would have to replace them for better players and, in January, we would need a lot of money to convince players to come here, that is almost impossible,’ said Benitez.

‘I have heard people talking about our players, but we do not have any offers. We do not want to sell anyone who will add value to the team and we cannot loan out players if we do not have options to replace them.’

And when asked if Ashley had told him what his budget would be, Benitez said: ‘No, we are still working.’

Newcastle have a deal in place to sign Chelsea winger Kenedy on loan but are waiting for the green light from Stamford Bridge for the move to go through.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-5263663/Newcastle-confirm-transfer-budget-Rafa-Benitez.html#ixzz542E0cHk3
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2018-01-13
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:賓佬尋日 press con 已經無奈地將個底線移到去 1月31日了,不過好可能都係對牛彈琴…… [表情]
‘We have to work with the names that we have and we have to try and do our best in the conditions we are working in,’ said Benitez, whose side are two points above th .. (2018-01-13 12:16) 

就算1月31號搞掂都買唔切人啦
睇黎今個轉會窗肥賓都要玩very hard mode...
有出先有入,但批次貨又唔值錢套唔到現

上個轉會窗已經比傳媒選為20間英超球會入面轉會操作最差果隊,睇黎今個一月又可以冧莊...
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2018-01-13
回 英俊 的帖子
英俊:就算1月31號搞掂都買唔切人啦[表情]
睇黎今個轉會窗肥賓都要玩very hard mode...
有出先有入,但批次貨又唔值錢套唔到現[表情]
....... (2018-01-13 12:24) 

如果今個轉會窗買唔到人,我真係全力支持肥賓走人...