• 1350閱讀
  • 42回復

[英超]車路士有意羅致韋斯咸前鋒安祖卡路爾 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2018-01-17
回 英俊 的帖子
英俊:計排位abraham係佢之上 (2018-01-17 09:20) 

所以佢咪走人囉。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2018-01-17
Caroll? 技窮了?
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2018-01-17
睇睇車仔近排既簽人政策…………

簽飲水哥,簽巴克利,簽卡路爾……………

再係咁樣簽下簽下,車仔咪變中游球隊?

離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2018-01-17
回 freezefox 的帖子
freezefox:睇睇車仔近排既簽人政策…………
簽飲水哥,簽巴克利,簽卡路爾……………
....... (2018-01-17 10:14) 

全部英人....應該都係要配合遊戲規則
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2018-01-17
回 Gabriel 的帖子
Gabriel:全部英人....應該都係要配合遊戲規則[表情] (2018-01-17 10:18) 

證明之前完全唔理遊戲規則…………

離線myrmidon
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2018-01-17
還價30M啦~
離線Elvis
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2018-01-17
回 廢托 的帖子
廢托:我記得當年玩FM好似係3個...... 定係記錯呢... (大鄉里[表情]) (2018-01-17 09:25) 

唔係要8個HG, 其中4個要自己隊練出黎, 其他4個可以係其他球會買入咩

PS: 我都係憑幾年前玩FM既印象
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2018-01-17
回 Elvis 的帖子
Elvis:唔係要8個HG, 其中4個要自己隊練出黎, 其他4個可以係其他球會買入咩 [表情]
PS: 我都係憑幾年前玩FM既印象 (2018-01-17 10:53) 

丫 , 係喇 , 類似係咁!!

果陣迫我註冊3定4個 HG Youth
離線myrmidon
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2018-01-17
我無記錯一個歐聯squad25人取少4HG + 4自家青訓, 21歲以下青年軍唔駛計 (2014/15 FM )

所以車Fabregas, drinkwater係HG
Moses應該係自家青訓

carroll黎到都係HG only
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2018-01-17
Moyes not aware of Carroll interest from Chelsea. “At the moment Andy has an ankle injury so we are hoping that will settle quickly and he will be back training shortly." #WHUFC #CFC

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線太伊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2018-01-17
回 myrmidon 的帖子
myrmidon:我無記錯一個歐聯squad25人取少4HG + 4自家青訓, 21歲以下青年軍唔駛計 (2014/15 FM[表情] [表情] [表情] )
....... (2018-01-17 13:19) 

Victor Moses係水晶宮青訓咋喎...
離線hokachitin
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2018-01-17
回 myrmidon 的帖子
myrmidon:我無記錯一個歐聯squad25人取少4HG + 4自家青訓, 21歲以下青年軍唔駛計 (2014/15 FM[表情] [表情] [表情] )
....... (2018-01-17 13:19) 

其實個list 仲有幾個 u21 hg ge, 不過我無打出黎, 一黎我無留意到咁詳細要club-trained 4個 再加4個 home grown

https://en.m.wikipedia.org/wiki/2017–18_Chelsea_F.C._season
依個 squad list 會清楚好多
寫左:  HG1 = Association-trained player
           HG2 = Club-trained player
佢有放到幾個 u21 hg² (其中有 christensen)入去

官網個list 就將over21 同u21分開放
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2018-01-17
回 hokachitin 的帖子
hokachitin:其實個list 仲有幾個 u21 hg ge, 不過我無打出黎, 一黎我無留意到咁詳細要club-trained 4個 再加4個 home grown
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2017–18_Chelsea_F.C._season
依個 squad list 會清楚好多
....... (2018-01-17 15:42) 

清楚! 之前都無留意home-grown rule咁多細節

係唔係一定要有四件HG1同四件HG2? 即係唔可以話球會有八件都係自家青訓(club-trained), 但無其他英球會青訓(association-trained)? 係呢點怪怪地
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2018-01-17
回 posouth 的帖子
posouth:清楚! 之前都無留意home-grown rule咁多細節 [表情]
係唔係一定要有四件HG1同四件HG2? 即係唔可以話球會有八件都係自家青訓(club-trained), 但無其他英球會青訓(association-trained)? 係呢點怪怪地 (2018-01-17 21:02) 

無記錯,嚴格黎講係其實係8+4
但符合club-trained就係符合home-grown,所以英人game rules本身係牽涉8個位

姐係其他球員青訓,22歲過黎,可以係home-grown,但不是club-trained
由踢係度踢到大既,就係home-grown,同時又係club-trained
[ 此帖被Gabriel在2018-01-17 21:40重新編輯 ]
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2018-01-17
回 Gabriel 的帖子
Gabriel:無記錯,嚴格黎講係其實係8+4
但符合club-trained就係符合home-grown,所以英人game rules本身係牽涉8個位
姐係其他球員青訓,22歲過黎,可以係home-grown,但不是club-trained
....... (2018-01-17 21:38) 

Source:好模糊既過百季FM經驗