• 1547閱讀
  • 34回復

[英超]曼聯好大機會於夏天出售左閘梳爾(Luke Shaw) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2018-03-19
回 freezefox 的帖子
freezefox:佢淨係睇到人地買好多人(佢自己都買唔少啦),但永遠睇唔到人地點用人得宜。
老實,史達寧都可以比哥帥用到出神入化。SANE 既冒起!戴布既轉型!都係成功例子。哥帥係有駛錢,但佢唔係齋駛錢唔做野的。曼城成隊既進步,係有眼睇的。成隊波進升左豈止一個層次?
....... (2018-03-19 12:33) 

https://www.facebook.com/footballmatter/videos/826383460882800/

鑑於你地熱烈期待,摩連奴記者會part2黎喇!摩佬放開懷抱盡情暢談,坦言西維爾有好多球員可以直接取代麾下球員,又話一早已經預左歐聯出局,句句精彩字字珠璣!

part 2

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2018-03-19
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:https://www.facebook.com/footballmatter/videos/826383460882800/
鑑於你地熱烈期待,摩連奴記者會part2黎喇!摩佬放開懷抱盡情暢談,坦言西維爾有好多球員可以直接取代麾下球員,又話一早已經預左歐聯出局,句句精彩字字珠璣!
....... (2018-03-19 12:45) 

條友仔係咪走火入魔?

邊有領隊會自己踩自己d 球員的…………

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2018-03-19
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:https://www.facebook.com/footballmatter/videos/826185117569301/
波事春秋
....... (2018-03-19 12:02) 

其實佢係咪想叫班曼迷認命呢?

盧卡古同馬迪都算,迪基亞既表現都歸功於自己?

離線太伊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2018-03-19
freezefox:條友仔係咪走火入魔?
....... (2018-03-19 14:15) 

下?咁樣都叫踩?
離線太伊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2018-03-19
freezefox:
迪基亞既表現都歸功於自己

你邊度歸納到呢個結論?
離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2018-03-19
我唔知魔佬功績o係邊,相信極其量只係跌落地拿番jar 沙,破壞球隊風格、傳統,搞分化,阻礙球員成長,技窮而保守就有佢份,正一垃圾領隊
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2018-03-19
回 太伊 的帖子
太伊:你邊度歸納到呢個結論?[表情] (2018-03-19 14:41) 

佢個段訪問哎嘛。你有冇睇先?

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2018-03-19
回 太伊 的帖子
太伊:下?咁樣都叫踩?[表情] (2018-03-19 14:38) 

我講緊疏爾。

離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2018-03-19
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:https://www.facebook.com/footballmatter/videos/826383460882800/
....... (2018-03-19 12:45) 

咁客觀d咁睇佢某d野係講得冇錯既
近呢幾年既西維爾係杯賽真心勁
對比番戰績歐洲冇乜幾隊肯定有把握贏硬佢
不過主場輸波出局失望就一定有架啦...
其實出局唔係重點, 重點係隊波踢得差冇隊型冇戰術冇鬥志咁姐...........................
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2018-03-19
回 extra 的帖子
extra:咁客觀d咁睇佢某d野係講得冇錯既
近呢幾年既西維爾係杯賽真心勁
對比番戰績歐洲冇乜幾隊肯定有把握贏硬佢[表情]
不過主場輸波出局失望就一定有架啦...
....... (2018-03-19 15:33) 

無錯啦!唔係講緊你輸左比西維爾,係講緊你係咩情況下輸!

係主場踢到咁保守,咁既情況下輸左先羞家架嘛。你踢場好波,輸左有時都無話可說。無一隊波敢話自己羸硬的!輸左就係球員表現有問題,羸 左就係自己領導有方。摩佬宜家最大既問題就係,永遠覺得係人地有問題。自己無錯哎嘛。

當然,有可能係佢自己都知自己有錯,但把口死撐唔肯認者。

離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2018-03-19
freezefox:無錯啦!唔係講緊你輸左比西維爾,係講緊你係咩情況下輸!
係主場踢到咁保守,咁既情況下輸左先羞家架嘛。你踢場好波,輸左有時都無話可說。無一隊波敢話自己羸硬的!輸左就係球員表現有問題,羸 左就係自己領導有方。摩佬宜家最大既問題就係,永遠覺得係人地有問題。自己無錯 .. (2018-03-19 15:42) 

你有幾可見到魔佬有膊頭丫?一啲承擔都冇,學咩人話自己勁
離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2018-03-19
freezefox:無錯啦!唔係講緊你輸左比西維爾,係講緊你係咩情況下輸!
係主場踢到咁保守,咁既情況下輸左先羞家架嘛。你踢場好波,輸左有時都無話可說。無一隊波敢話自己羸硬的!輸左就係球員表現有問題,羸 左就係自己領導有方。摩佬宜家最大既問題就係,永遠覺得係人地有問題。自己無錯 .. (2018-03-19 15:42) 

狂人性格
特點: 狂妄自大, 執著

執著呢一點有好有唔好, 要做number1 冇戈份執著又好難成事既
但係條條大路通羅馬, 如果此路不通有時試下其他都無壞
不過每個人都有佢自已既一套, 呢個世界係以成敗論英雄
只要你成功你講咩都係語錄
[ 此帖被extra在2018-03-19 16:03重新編輯 ]
離線太伊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2018-03-19
freezefox:佢個段訪問哎嘛。你有冇睇先?
 (2018-03-19 15:33) 

我睇左兩次,但唔係今日睇
我冇咩印象佢話De Gea都係佢既功勞…
離線hokachitin
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2018-03-19
我諗如果賣shaw, potential buyers 最有機會應該係愛華頓同熱刺
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2018-03-19
回 太伊 的帖子
太伊:我睇左兩次,但唔係今日睇
我冇咩印象佢話De Gea都係佢既功勞…[表情] (2018-03-19 16:01) 

佢講「足球遺產」哎嘛。

佢話佢承接個隊曼聯七年內無冠,入唔到歐聯………總之係咁數隊波,講到隊波好不堪哎嘛。言下之意就係:你要我接手隊咁既波,你想我點呀?呢隊波就係一隊16強出局既料子,宜家我16強出局咪岩囉。

然後,話題一換,突然講到,如果摩佬辭職唔做,下手會接收到一隊咩球隊呀?佢會接收到盧卡古,佢會接收到馬迪。呢兩件都係佢任內簽番黎既。佢成段訪問就係強調:「我唔會話其他人踢得唔好,我只會話盧卡古、馬迪踢得好!」咁自然係話,下一手接收到既好球員,都係拜佢所賜啦。呢兩個係咪好球員我唔講啦,但數完佢兩個,佢突然數埋迪基亞………

喂,建基亞係好球員。但唔係你簽番黎,更加唔係你令佢發光發熱。你講你接手個隊曼聯時,提都唔提下佢。然後你講你下一手接受你教過既曼聯時,就提盧卡古、馬迪………同埋迪基亞。咁仲唔係將迪基亞既表現歸功自己?