• 1391閱讀
  • 56回復

[英超]報道指曼聯將與門將迪基亞展開續約談判 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2018-11-30
回 extra 的帖子
extra:但係皇馬已經買左古圖, 佢第一選擇已經冇左
去第二度真係會好過留係曼聯嗎?
PSG? 練緊個本土門將
拜仁, 巴塞,祖雲都有番個咁上下既唔會投資咁大落呢個位吧?
....... (2018-11-30 16:10) 

古圖斯腳頭咁差,分分鐘比人賣走。

另外,祖雲達斯好似有傳過下。

最緊要係,佢得番一年約,轉會費貴極有限⋯⋯⋯⋯⋯

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2018-11-30
回 freezefox 的帖子
freezefox:古圖斯腳頭咁差,分分鐘比人賣走。[表情]
另外,祖雲達斯好似有傳過下。
....... (2018-11-30 16:33) 

但係去祖記佢既商業價值一定跌
要去意甲等33後再考慮都未遲啦
如果我係佢會咁排
皇馬>巴塞/PSG>拜仁/曼聯>祖雲
以上純屬個人觀點, 不喜勿插
離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2018-11-30
freezefox:如果我係佢,我又知摩連奴出年都會繼續教曼聯⋯⋯⋯咁我可能都會考慮轉會。 (2018-11-30 15:14) 

我以為你講緊球迷
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2018-11-30
Jose on De Gea contract @ManUtd: "Board want him to stay. Manager wants him to stay. He wants to stay. Agent will let him think + decide himself. Only point is to agree the contract. My feeling is that it will finish well."
本帖提到的人: @manutd
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2018-12-01
回 extra 的帖子
extra:但係去祖記佢既商業價值一定跌[表情]
要去意甲等33後再考慮都未遲啦
如果我係佢會咁排
皇馬>巴塞/PSG>拜仁/曼聯>祖雲
....... (2018-11-30 17:53) 

咁又唔係,如果真係轉,祖仔係有得諗。感覺上好似無果D強豪咁高商業價值,但您睇C7就知,波衫銷量多到呢....同埋有C7在,協同效應都十分好(當然,佢幾時JOIN同C7留隊幾多季都有影響)

離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2018-12-01
回 科高蘭尼紐約人 的帖子
科高蘭尼紐約人:咁又唔係,如果真係轉,祖仔係有得諗。感覺上好似無果D強豪咁高商業價值,但您睇C7就知,波衫銷量多到呢....同埋有C7在,協同效應都十分好(當然,佢幾時JOIN同C7留隊幾多季都有影響)
 (2018-12-01 02:14) 

有CCC尼係度祖記都冇咁既需要係門將補強啦
仲要DDG平極都50M掛... 仲未計人工
我係球會寧願去買個中前場既好過
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2018-12-03
回 extra 的帖子
extra:有CCC尼係度祖記都冇咁既需要係門將補強啦
仲要DDG平極都50M掛... 仲未計人工
我係球會寧願去買個中前場既好過 (2018-12-01 16:30) 

你好茅盾喎。一方面你又話DDG 平極都要 50M,但另一方面又話有CCC尼都唔駛要佢。CCC尼有排都未上到佢個個級數啦。CCC 尼30M 都賣唔到呀。

而且,唔好忘記,祖記係係「有希古恩」既情況下買C朗的。希古恩仲用左祖記80定90M 。祖記一樣可以話唔要就唔要。比好多豪門更豪門。佢如果有心爭DDG ,佢真係唔會孤寒個少少錢。

P.S. 個人覺得,DDG 真係賣唔到 50M。唔係佢唔值,係因為得番一年約。賣 30M 都唔出奇。睇曼聯識唔識同人DEL 了。

離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2018-12-03
freezefox:你好茅盾喎。一方面你又話DDG 平極都要 50M,但另一方面又話有CCC尼都唔駛要佢。CCC尼有排都未上到佢個個級數啦。CCC 尼30M 都賣唔到呀。
而且,唔好忘記,祖記係係「有希古恩」既情況下買C朗的。希古恩仲用左祖記80定90M 。祖記一樣可以話唔要就唔要。比好多豪門更豪門。佢如 .. (2018-12-03 11:01) 

應該同古圖爾斯差不多價~佢果陣都係剩返一年約走人

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2018-12-03
回 Alan0502 的帖子
Alan0502:應該同古圖爾斯差不多價~佢果陣都係剩返一年約走人
 (2018-12-03 11:49) 

我估都係30-40M 左右⋯⋯⋯

曼聯講價無車仔咁叻⋯⋯⋯

離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2018-12-03
freezefox:你好茅盾喎。一方面你又話DDG 平極都要 50M,但另一方面又話有CCC尼都唔駛要佢。CCC尼有排都未上到佢個個級數啦。CCC 尼30M 都賣唔到呀。
而且,唔好忘記,祖記係係「有希古恩」既情況下買C朗的。希古恩仲用左祖記80定90M 。祖記一樣可以話唔要就唔要。比好多豪門更豪門。佢如 .. (2018-12-03 11:01) 

CCC尼當然及唔上DDG啦, 但係有冇需要投資咁多係呢個位置先...
C朗既價值唔止係球場上, 球場外都好有影響力呢
呢點DDG做唔到, 我個人睇法有錢都UPGRADE下其他位置啦
情願增強個板都唔洗買DDG, 另一個重要原因係人工
賣走希古恩係因為要出糧比C朗, 你唔賣點過財政戈PART?
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2018-12-20
David De Gea is close to committing his future to United in a deal worth £350,000 per week. #mufc [ESPN]
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2018-12-21
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:David De Gea is close to committing his future to United in a deal worth £350,000 per week. #mufc [ESPN] (2018-12-20 22:17) 

果然,摩佬一走⋯⋯⋯