• 1151閱讀
  • 21回復

[歐冠]歐霸盃4強次回合,阿仙奴作客0:1不敵馬德里體育會,兩回合計輸1:2無緣決賽,馬賽兩回合計以3:2險勝薩爾斯堡 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2018-05-04
回 freezefox 的帖子
freezefox:有時優勝劣敗,無話可說。但你明明有皇牌在手卻唔用,就真係輸得好唔甘心!
就好比鋤D。係,手牌唔靚,無話可說。唯有靠技術,能以弱勝強固之然係高手!就算不能,至少都輸少當羸,出得一隻得一隻。
....... (2018-05-04 10:38) 

可能人地係同花順+啤dee+條蛇
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2018-05-04
回 freezefox 的帖子
freezefox:有時優勝劣敗,無話可說。但你明明有皇牌在手卻唔用,就真係輸得好唔甘心!
就好比鋤D。係,手牌唔靚,無話可說。唯有靠技術,能以弱勝強固之然係高手!就算不能,至少都輸少當羸,出得一隻得一隻。
....... (2018-05-04 10:38) 

留返個最後個換人名額唔用做紀念
離線icebati
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2018-05-04
唔出mk係一個問題
班友口口聲聲話要為雲加搏命 但睇唔出佢地有鬥心 明知道至少要入一粒 硬係谷唔起
冬天賣基佬 買入唔可以出場既美羊羊可能係失敗既決定 如果琴晚有基佬可能會好唔一樣
最致命既都係自己後防甩漏第一回合高斯尼 第二回合比比鳥走甩曬人 都係低級失誤

不要忘記,足球是最快樂的!
離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2018-05-04
踢得冇heart係真, 不過踢到好似決賽咁快上快落阿記班球員體能可能跟唔上
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2018-05-05
Atlético Madrid manager Diego Simeone banned from touchline for Europa League final v Marseille. UEFA give him 4 game ban for red card & insulting official in first leg of semi final at Arsenal

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2018-05-05
出局係好事
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2018-05-05
回 extra 的帖子
extra:踢得冇heart係真, 不過踢到好似決賽咁快上快落阿記班球員體能可能跟唔上[表情]  (2018-05-04 23:14) 

嗯,即係唔夠班。完。
只愛足球