• 1032閱讀
  • 21回復

[英超]韋斯咸宣佈簽入富咸後衛費特歷斯(Ryan Fredericks) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2018-06-06
回 廢托 的帖子
廢托:exactly [表情]
https://sofifa.com/player/205346 (2018-06-06 11:07) 

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線myrmidon
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2018-06-06
回 廢托 的帖子
廢托:exactly [表情]
https://sofifa.com/player/205346 (2018-06-06 11:07) 

ok thanks
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2018-06-06
回 freezefox 的帖子
freezefox:人各有志,CC 龍唔走係佢自己既選擇,點解CC 龍唔走其他人都唔比走?咩道理?
個個都唔走咁其他球會點買人呀?
....... (2018-06-06 10:03) 

佢令球會人財兩失喎

而家西咸係免費簽佢返黎,富咸唔係唔想同佢續約,係佢自己獅子開大口要成為隊中最高薪球員(有乜可能仲貴過Cairney同Sessegnon)

https://www.football.london/fulham-fc/ryan-fredericks-west-ham-transfer-14729391

講真佢咁走法我就真係唔係好覺係和平分手
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2018-06-06
回 英俊 的帖子
英俊:佢令球會人財兩失喎[表情]
而家西咸係免費簽佢返黎,富咸唔係唔想同佢續約,係佢自己獅子開大口要成為隊中最高薪球員[表情](有乜可能仲貴過Cairney同Sessegnon)
....... (2018-06-06 12:04) 

原來係免險。

咁點解富咸唔同佢一早續約?即係富咸自己都有問題啦。你話佢「開大口」,喂,條件既野,有咩開唔開大口。只有接受同唔接受。既然富咸都仍為佢唔值呢個薪金,咁唔同佢續約,人地跳去第二家球會,都無話可說哎。

CAN 都係免險,咁利記同佢係咪反左臉?我地都係人財兩失!咁係球會自己係續約方面做得唔夠好定係CAN 係反骨仔?

離線ArSo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2018-06-06
Preferred Foot Right
Weak Foot 3
Skill Moves 3
Work Rate High / Medium
Body Type Lean

呢D都可以參考既

能力就不了
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2018-06-06
回 英俊 的帖子
英俊:佢令球會人財兩失喎[表情]
而家西咸係免費簽佢返黎,富咸唔係唔想同佢續約,係佢自己獅子開大口要成為隊中最高薪球員[表情](有乜可能仲貴過Cairney同Sessegnon)
....... (2018-06-06 12:04) 

其實,我又好想知道你個「人財兩失」係點黎?

當初富咸同佢簽三年約(唔知係咪三年,當住先啦)。咁人地就同你踢左三年波,幫你升埋班。叫做覆行左自己既合約了。咁完約了,要走人。有咩問題呢?富咸失左D 咩呢?佢本來就只係擁有呢個球員三年既「使用權」。過左三年,呢個人已經唔屬於富咸的了。佢失左D 咩呢?

至於財,當初富咸係布里斯托城到,用左幾多錢買佢番黎?恐怕都唔駛點用錢。咁今日人地完約走人。你無辦法係佢身上再窄取更多既金錢。呢個係你球會財枝、管理出問題者。關佢咩事?無人寫包單,球會一定可以係個球員身上賺大錢架喎。你又無投資過D 咩,點解一定要比你係球員身上搵到錢先叫合理呢?唔係唔可以,咁呢D 睇你本事囉。你又要慳個小小人工,咁人地唔同你續約,你自然就要比人走架啦。唔通球會希望球員唔出糧黎同佢打波囉喎?

呢個係一個等價交易。球會裁培一個球員,球員亦為球會賣命。努力打好一場波。無話邊個欠邊個。人地有出糧比你的,球員亦有付出的。呢方面雙方係對等的。球會令你成名,你幫球會升班。大家各取所需。最後大家都覆行大家既合約,雙方關係結束。好正常既一個過程。有咩好投訴呢?

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2018-06-06
你話佢未完約就扭哂計,罷踢、扮傷!人工照出波就HEA踢 ,咁就無職業德道啦。咁球會先叫「人財兩失」。

完左約,雙方都得到應得既個一份。咁雙失都好難話自己有損失架喎。