• 1024閱讀
  • 21回復

[英超]韋斯咸宣佈簽入富咸後衛費特歷斯(Ryan Fredericks) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線羅力亞

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2018-06-01

West Ham close to completing Ryan Fredericks deal
Last Updated: 01/06/18 11:01am

West Ham are close to completing a deal to sign out-of-contract Fulham full-back Ryan Fredericks, according to Sky sources.

The deal is unlikely to be signed on Friday but should be done in the next few days.

It is understood that Fredericks had offers from Swansea, Wolves and Bournemouth in January but he wanted to wait until the end of the season to decide his future.

Fulham have been in talks with Fredericks over a new contract since last November but they have yet to agree terms.

Sky Sports News reported that fellow Premier League clubs Southampton and Crystal Palace were also interested in the right-back, who was an important part of Fulham's Sky Bet Championship promotion campaign.

The 25-year-old, who switched to Craven Cottage after less than a month at Bristol City in 2015, has made over 100 appearances for the west London club.

West Ham are actively trying to do business before the World Cup begins in Russia following the arrival of Manuel Pellegrini as their new manager.

They are in talks to sign Genoa defender Armando Izzo and are also interested in Barcelona's Marlon Santos, West Brom's Jay Rodriguez and Lazio star Felipe Anderson, according to Sky sources.

Manchester United, meanwhile, are interested in signing West Ham forward Marko Arnautovic, according to Sky sources.

http://www.skysports.com/football/news/11095/11391605/west-ham-close-to-completing-ryan-fredericks-deal

[ 此帖被羅力亞在2018-06-06 08:05重新編輯 ]

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2018-06-06
你話佢未完約就扭哂計,罷踢、扮傷!人工照出波就HEA踢 ,咁就無職業德道啦。咁球會先叫「人財兩失」。

完左約,雙方都得到應得既個一份。咁雙失都好難話自己有損失架喎。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2018-06-06
回 英俊 的帖子
英俊:佢令球會人財兩失喎[表情]
而家西咸係免費簽佢返黎,富咸唔係唔想同佢續約,係佢自己獅子開大口要成為隊中最高薪球員[表情](有乜可能仲貴過Cairney同Sessegnon)
....... (2018-06-06 12:04) 

其實,我又好想知道你個「人財兩失」係點黎?

當初富咸同佢簽三年約(唔知係咪三年,當住先啦)。咁人地就同你踢左三年波,幫你升埋班。叫做覆行左自己既合約了。咁完約了,要走人。有咩問題呢?富咸失左D 咩呢?佢本來就只係擁有呢個球員三年既「使用權」。過左三年,呢個人已經唔屬於富咸的了。佢失左D 咩呢?

至於財,當初富咸係布里斯托城到,用左幾多錢買佢番黎?恐怕都唔駛點用錢。咁今日人地完約走人。你無辦法係佢身上再窄取更多既金錢。呢個係你球會財枝、管理出問題者。關佢咩事?無人寫包單,球會一定可以係個球員身上賺大錢架喎。你又無投資過D 咩,點解一定要比你係球員身上搵到錢先叫合理呢?唔係唔可以,咁呢D 睇你本事囉。你又要慳個小小人工,咁人地唔同你續約,你自然就要比人走架啦。唔通球會希望球員唔出糧黎同佢打波囉喎?

呢個係一個等價交易。球會裁培一個球員,球員亦為球會賣命。努力打好一場波。無話邊個欠邊個。人地有出糧比你的,球員亦有付出的。呢方面雙方係對等的。球會令你成名,你幫球會升班。大家各取所需。最後大家都覆行大家既合約,雙方關係結束。好正常既一個過程。有咩好投訴呢?

離線ArSo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2018-06-06
Preferred Foot Right
Weak Foot 3
Skill Moves 3
Work Rate High / Medium
Body Type Lean

呢D都可以參考既

能力就不了
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2018-06-06
回 英俊 的帖子
英俊:佢令球會人財兩失喎[表情]
而家西咸係免費簽佢返黎,富咸唔係唔想同佢續約,係佢自己獅子開大口要成為隊中最高薪球員[表情](有乜可能仲貴過Cairney同Sessegnon)
....... (2018-06-06 12:04) 

原來係免險。

咁點解富咸唔同佢一早續約?即係富咸自己都有問題啦。你話佢「開大口」,喂,條件既野,有咩開唔開大口。只有接受同唔接受。既然富咸都仍為佢唔值呢個薪金,咁唔同佢續約,人地跳去第二家球會,都無話可說哎。

CAN 都係免險,咁利記同佢係咪反左臉?我地都係人財兩失!咁係球會自己係續約方面做得唔夠好定係CAN 係反骨仔?

離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2018-06-06
回 freezefox 的帖子
freezefox:人各有志,CC 龍唔走係佢自己既選擇,點解CC 龍唔走其他人都唔比走?咩道理?
個個都唔走咁其他球會點買人呀?
....... (2018-06-06 10:03) 

佢令球會人財兩失喎

而家西咸係免費簽佢返黎,富咸唔係唔想同佢續約,係佢自己獅子開大口要成為隊中最高薪球員(有乜可能仲貴過Cairney同Sessegnon)

https://www.football.london/fulham-fc/ryan-fredericks-west-ham-transfer-14729391

講真佢咁走法我就真係唔係好覺係和平分手
離線myrmidon
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2018-06-06
回 廢托 的帖子
廢托:exactly [表情]
https://sofifa.com/player/205346 (2018-06-06 11:07) 

ok thanks
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2018-06-06
回 廢托 的帖子
廢托:exactly [表情]
https://sofifa.com/player/205346 (2018-06-06 11:07) 

離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2018-06-06
freezefox:又係FIFA 既資料呀?[表情] (2018-06-06 10:59) 

exactly

https://sofifa.com/player/205346
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2018-06-06
回 廢托 的帖子
廢托:速度快 , 進攻能力一般 , 防守唔錯 , 有d潛力 (2018-06-06 10:45) 

又係FIFA 既資料呀?

離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2018-06-06
回 myrmidon 的帖子
myrmidon:其實呢件咩料, 無留意.
不過右閘我地須要 (2018-06-06 10:29) 

速度快 , 進攻能力一般 , 防守唔錯 , 有d潛力
離線myrmidon
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2018-06-06
其實呢件咩料, 無留意.
不過右閘我地須要
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2018-06-06
回 廢托 的帖子
廢托:師兄你冷靜d...... [表情] (2018-06-06 10:12) 

下?我無野呀………打多幾隻字唔代表唔冷靜者。

離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2018-06-06
freezefox:人各有志,CC 龍唔走係佢自己既選擇,點解CC 龍唔走其他人都唔比走?咩道理?
....... (2018-06-06 10:03) 

師兄你冷靜d......
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2018-06-06
回 英俊 的帖子
英俊:係富咸踢左3年踢出左自己職業生涯高鋒,唔講錢都講下感情啦...[表情]
CC龍自己都話升到班唔會走,想簽佢既球會大過西咸好多添...[表情] (2018-06-06 09:46) 

人各有志,CC 龍唔走係佢自己既選擇,點解CC 龍唔走其他人都唔比走?咩道理?

就係佢宜家踢出職業生涯既最高峰,先會有人吼佢。你估人人都可以搵工跳槽既咩?都要你有呢個價值先得架。蘇州過後實有艇搭架?

最重要係,佢又唔係同球會鬧翻咁走,有咩問題?你唔比富咸都好想賣佢黎套現咩?你打工既都會想轉工啦。你又唔打死一世同一份工?