• 1242閱讀
  • 25回復

[西甲]皇家馬德里以7,000萬歐元簽入法蘭克福前鋒盧卡祖域(Luka Jovic ),簽約6年 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線羅力亞

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2019-05-16
— 本帖被 羅力亞 執行加亮操作(2019-06-04) —
Real Madrid: Luka Jovic to sign Bernabéu deal next week

The agreement to sign the Eintracht Frankfurt striker is in place but the Bundesliga club want the Serbian to remain focused ahead of Bayern Munich.

Real Madrid plan to finalise a deal for Eintracht Frankfurt and Serbia striker Luka Jovic next week, after the Bundesliga club’s season-defining match against Bayern Munich on Saturday.

Frankfurt face the Bundesliga leaders on the final day of the season with the destination of the title still to be decided, but The Eagles have their own ambitions to see to with Adi Hütter’s side in sixth place, one point behind Bayer Leverkusen and Borussia Mönchengladbach with a Champions League berth at stake.

When the dust settles on the domestic season, Real will tie up a deal for the 21-year-old forward and hope to be able to unveil him as a Madrid player as soon as the Liga season has drawn to a close.

Madrid and Frankfurt have traditionally enjoyed a close working relationship, with young players including Jesús Vallejo, Omar Mascarell and Lucas Torró all cutting their teeth at the Commerzbank-Arena.

Jovic to challenge Benzema before replacing him

The asking price for Jovic is reportedly around the 60-million-euro mark and the addition of the prolific striker, who has bagged 27 goals in 47 appearances this season, will solve an issue that has dogged Madrid for some time: providing genuine competition for Karim Benzema.

The return of Mariano from Lyon has not worked out as expected, the forward finding the net just four times this season, two of those coming against Villarreal two weekend ago. In recent seasons Álvaro Morata, Borja Mayoral and Javier Hernández have attempted to perform the role but none have lived up to expectations at the Bernabéu.

With the capture of Jovic, Real have moved to solve an immediate issue and a longer-term one: the Serbian is 10 years younger than Benzema and a perfect long-term replacement for the Frenchman with the two strikers sharing similar attributes.

https://en.as.com/en/2019/05/15/football/1557925985_258617.html
[ 此帖被羅力亞在2019-06-04 22:55重新編輯 ]

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2019-05-16

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2019-05-16
皇馬今季真係大換血

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線ericlok
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2019-05-16
巴杜美用1.2億買基沙文都唔買JOVIC..
離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2019-05-16
回 ericlok 的帖子
ericlok:巴杜美用1.2億買基沙文都唔買JOVIC.. (2019-05-16 22:59) 

呢兩個係同一個級數架咩?
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2019-05-17
【Now Sports-體育】法蘭克福與皇家馬德里展開盧卡祖域的轉會談判,據悉對7000萬歐元定價毫不退讓,亦有指交易已完成。

皇家馬德里本季戰績欠佳,今夏勢將大換血,其中法蘭克福前鋒盧卡祖域(Luka Jovic)是主要目標之一,天空體育指他將以6000萬歐元的轉會費簽約5年。不過另一說法是兩隊仍就轉會費進行談判,法蘭克福對7000萬歐元的定價,沒有絲毫退讓;皇馬則繼續討價還價以降低費用,雖然最後都願意成交。

兩間球會的關係不俗,皇家馬德里曾在2016/17球季把中堅捷西斯華利祖外借給法蘭克福,以改善對方的防守實力。盧卡祖域今季表現出色,德甲入17球、歐霸盃也有10個入球,因此聲名大噪。

盧卡祖域在2017年以借將身份由賓菲加加盟兩年,法蘭克福今夏能優先以600萬歐元羅致,賓菲加將分得將來轉會費的30%。換言之,若皇馬以7000萬歐元羅致祖域,其中2100萬歐元將分給賓菲加,加上600萬歐元羅致費用,最終法蘭克福只能獲得4900萬歐元,因此極不願意降低售價。

皇馬則提出以馬里安奴戴亞斯、捷西斯華利祖作為交易條件,以節省轉會費,但相信法蘭克福未必接受。

離線ericlok
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2019-05-17
回 extra 的帖子
extra:呢兩個係同一個級數架咩?[表情] (2019-05-16 23:54) 

JOVIC年紀後生 可以接蘇亞雷斯班
但你買左基沙文 變相美斯可能要推後一格
離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2019-05-17
ericlok:JOVIC年紀後生 可以接蘇亞雷斯班
但你買左基沙文 變相美斯可能要推後一格 (2019-05-17 15:29) 

咁唔一定要踢4411既
433/442/4321/4312都可以出晒三個
睇下隊波點夾架姐
至於接班,印象中基沙文都可以踢單箭架唔係咩?
離線ericlok
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2019-05-22
回 extra 的帖子
extra:咁唔一定要踢4411既
433/442/4321/4312都可以出晒三個
睇下隊波點夾架姐
至於接班,印象中基沙文都可以踢單箭架唔係咩? (2019-05-17 18:09) 

基沙文年紀唔細
一億買完返黎踢多5季貨仔
再加上咁大年紀夾唔夾都唔知

唔夾要佢轉型基本上又真係好難再變D乜
1億唔值搏

倒不如買JOVIC返黎 慢慢培育
丹比利 MALCOM 再加埋佢組成新三叉戟先至係上策
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2019-05-22
ericlok:基沙文年紀唔細
....... (2019-05-22 11:29) 

5 季?!?!

會唔會大想頭左少少?

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2019-05-22
另外,馬高林唔係放盤咩?

離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2019-05-22
ericlok:基沙文年紀唔細
....... (2019-05-22 11:29) 

成億買得個球員番黎都係為左即食架啦....
諗咁長遠不如係B隊升一個, 由細到大都係球會
培育左十幾年添啦
實夾實岩踢啦掛
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2019-05-22
回 extra 的帖子
extra:成億買得個球員番黎都係為左即食架啦....
諗咁長遠不如係B隊升一個, 由細到大都係球會
培育左十幾年添啦[表情]
實夾實岩踢啦掛[表情] (2019-05-22 15:24) 

但巴塞需要既唔係即食哎嘛。佢需要既係較為長線既投資同鋪排。

其實我都認為,用一億黎買一個好大機會已經過左高峰期既球星,不如用一半甚至三分二既價錢去買個鋒芒初露既新晉。

離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2019-05-22
回 freezefox 的帖子
freezefox:但巴塞需要既唔係即食哎嘛。佢需要既係較為長線既投資同鋪排。
其實我都認為,用一億黎買一個好大機會已經過左高峰期既球星,不如用一半甚至三分二既價錢去買個鋒芒初露既新晉。 (2019-05-22 17:56) 

點解巴塞唔係需要一個即食既人?
呀so同比基都33,34啦喎
後防一個金童19,20歲
前面補番個28,29歲咁隊波咪平衡羅
巴塞前場已經好靠美斯發揮carry
就算買個有潛力既對呢樣野會有幫助咩?
但基沙文唔同喎, 佢一個人都可以carry到一隊
佢唔單止可以頂替阿so個位, 同時仲可以係美斯缺陣時咩起隊波喎
仲要本身踢開西甲, 最適合既人選
我諗除左mbappe, 基沙文係不二之選 (個人意見)
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2019-05-22
回 extra 的帖子
extra:點解巴塞唔係需要一個即食既人?
呀so同比基都33,34啦喎
後防一個金童19,20歲
前面補番個28,29歲咁隊波咪平衡羅
....... (2019-05-22 18:22) 

因為巴塞宜家都仲有一班人頂得住。但頂幾耐無人知。所以,最好既選擇係即食得黎,仲要襟玩。買D 開始上位,但又未到殿堂級既球員,既有即食效果,又可以玩多幾年。有咩疑郁,買錯貨,要脫手都唔係真係咁難。

基沙文絕對係頂級球星。所以佢個身價都係頂級的。成本高,風險自然高。 我個人好主觀既推測,佢已經到左高峰期,好大機會會開始滑落。未必係今季,但一兩季後就好難講了。

而且,所謂即食,都唔一定真係食得落的。古天奴億幾買番黎,咪一樣慘淡收場⋯⋯⋯