• 2783閱讀
  • 61回復

[英超]熱刺中場艾歷臣(Christian Eriksen)表示希望尋求新的挑戰 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2019-08-07
United are negotiating with the representatives of Eriksen, although Spurs are unlikely to sanction his move to another English club. #mufc [Times]

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2019-08-07
Man Utd have called a halt to talks over potential transfer of Christian Eriksen because they think if he does leave Spurs, he would prefer move to Spain. Utd still in talks with other targets, although so close to deadline, chances of getting any deals done is not high.

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2019-08-07
No talks currently ongoing between Man United and Christian Eriksen. He is a player admired by Solskjaer but Eriksen seems to have his heart set on Spain. Solskjaer remains happy with squad.

離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2019-08-07
United have had little encouragement on Eriksen. Discussions not going forward at this stage. United believe he wants to go to Spain. Talks about other targets continuing but possibility there will be no new arrivals before deadline. Solskjaer comfortable with that scenario.

離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2019-08-07
United only want to recruit players who are fully determined to move to Old Trafford. [telegraph]

離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2019-08-07
Tottenham held talks with Atletico Madrid over sale of Christian Eriksen |

離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2019-08-27
Christian Eriksen is all-but resigned to staying at Tottenham in the short-term, with his dream of joining Real Madrid or Barcelona this summer failing to materialise. (Source: Daily Mail)

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2019-08-27
黎緊都28,再等多年就 29⋯⋯⋯⋯

到時巴塞同皇馬係咪真係仲想要佢呢?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2019-08-27
回 freezefox 的帖子
freezefox:黎緊都28,再等多年就 29⋯⋯⋯⋯
到時巴塞同皇馬係咪真係仲想要佢呢? (2019-08-27 16:24) 

免費應該好多隊會搶住要既...
係睇佢份糧點開同佢既意向姐
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2019-08-27
回 extra 的帖子
extra:免費應該好多隊會搶住要既...
係睇佢份糧點開同佢既意向姐 (2019-08-27 16:52) 

係好多球會搶住要,但未必係皇馬、巴塞囉。

咁如果熱刺今季仍然係表現突出,又打到入前四, 又有歐聯打,咁佢轉去其他相差無幾既球會,甚至可能仲要低檔次既球會,為咩呢?

離線ericlok
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2019-08-27
freezefox: 係好多球會搶住要,但未必係皇馬、巴塞囉。
咁如果熱刺今季仍然係表現突出,又打到入前四, 又有歐聯打,咁佢轉去其他相差無幾既球會,甚至可能仲要低檔次既球會,為咩呢? (2019-08-27 17:21) 

踢厭左熱刺 佢自己認為球隊冇咩突破
老細又孤寒 短期內唔會有大錦標拎
想走無可厚非wo
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2019-08-27
回 ericlok 的帖子
ericlok:踢厭左熱刺 佢自己認為球隊冇咩突破
老細又孤寒 短期內唔會有大錦標拎
想走無可厚非wo (2019-08-27 17:44) 

你係咪誤會左?無人話佢想走有問題喎。

但轉左有冇著數係另一個問題。 熱刺一路唔肯加人工既話,咁梗係走啦!有咩理由仲同佢賣命?

但如果熱刺大幅加佢人工呢? 都可以走,如果有更好既前途等住佢!

如果皇馬、巴塞呢D 級數既球會叫佢走,咁想走都無可厚非。何況佢已經完成自己既合約了。

但如果唔係呢個級數既球會,而熱刺又肯大幅加佢人工。最重要係,係普帥帶領下,今時今日既熱刺已經唔係中下遊球隊,而係可以同歐洲列強較技既球隊。留低未必唔可以爭取更好既成績。咁既情況下,走唔走,就要諗清楚了。

離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2019-08-27
freezefox: 係好多球會搶住要,但未必係皇馬、巴塞囉。
咁如果熱刺今季仍然係表現突出,又打到入前四, 又有歐聯打,咁佢轉去其他相差無幾既球會,甚至可能仲要低檔次既球會,為咩呢? (2019-08-27 17:21) 

其實我好好奇點解拜仁唔試下挖佢反而要左古天奴....
皇馬/巴塞洗左咁多錢都冇彈藥比佢架啦...
祖記人多到..個板仲豪華過曼城
反而拜仁我覺得應該係最佳選擇
離線ericlok
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2019-08-27
freezefox:你係咪誤會左?無人話佢想走有問題喎。
但轉左有冇著數係另一個問題。 熱刺一路唔肯加人工既話,咁梗係走啦!有咩理由仲同佢賣命?
....... (2019-08-27 18:03) 

可能艾歷臣係唔滿意個踢法問題
有時太過體力化 D技術型球員唔鍾意

當年艾達杜蘭離開馬體會都係呢個原因
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2019-08-28
回 extra 的帖子
extra:其實我好好奇點解拜仁唔試下挖佢反而要左古天奴....
皇馬/巴塞洗左咁多錢都冇彈藥比佢架啦...
祖記人多到..個板仲豪華過曼城
反而拜仁我覺得應該係最佳選擇 (2019-08-27 18:18) 

咁講真,如果古天奴同大力臣二者擇其一。我都一定先要左古天奴!

點解? 因為借之嘛。頂一年,下年等大力臣免簽,先再考慮大力臣。

完全合乎經濟原則!