• 56416閱讀
  • 3622回復

19/20英超官方遊戲FPL Fantasy Premier League[Classic Scoring] [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2820  發表于: 2020-03-09
回 迪克 的帖子
迪克:Free hit (2020-03-09 11:30) 

X2, Free Hit, 因為我唔free hit得5個落到場.

如果隊中都有8-9個出到的話, 留番FH之後用亦可. 將來GW34同GW37兩個DGW, 可以一次FH, 一次Wildcard+BB. 自己偏向中意FH BGW, 因為BGW的人多數係用一次即棄型, 例如Sarr, McNeil, 冇理由長遠買佢地. DGW的人就多數可以長渣, 例如車仔人同愛記人, 可以-4 hit入貨, 之後又唔急出貨.

FH GW31都有搏的成份, 如果熱刺同狼隊都無功而還, 咁比較冇FH的隊伍分數分別可能唔大.
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2821  發表于: 2020-03-09
Week 31 我都係得 5個出到, 咁我都FREE HIT
離線realwayutd.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2822  發表于: 2020-03-09
Week 31 我暫時有7個出到, 如呢兩週再轉入兩倨可以唔駛用 FREE HIT 住
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2823  發表于: 2020-03-10
終於比我中番個華D 了!

三件李城收 31分!

不過,麥迪臣有D 失望,四球波都可以無一球助攻⋯⋯⋯

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2824  發表于: 2020-03-10
回 freezefox 的帖子
freezefox:終於比我中番個華D 了!
三件李城收 31分!
....... (2020-03-10 09:21) 

後備上陣2粒
只愛足球
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2825  發表于: 2020-03-10
Steven Bergwijn faces ‘an extended period of rehabilitation’ after suffering a significant sprain to his left ankle against Burnley as Tottenham Hotspur’s forward injury crisis continues to grow.

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2826  發表于: 2020-03-10
回 迪克 的帖子
迪克:後備上陣2粒[表情] (2020-03-10 12:04) 

蝕左我幾鬼多場呀陰公!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2827  發表于: 2020-03-11
回 freezefox 的帖子
freezefox:蝕左我幾鬼多場呀陰公! (2020-03-10 20:39) 

大家咁話啦。。。一個華dee一個Abraham都守左好耐。。。
只愛足球
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2828  發表于: 2020-03-11
曼阿改期。。。。。。

Am i a joke
Then why i cap saka🤦🏻‍♂
只愛足球
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2829  發表于: 2020-03-11
回 chun1424 的帖子
chun1424:Steven Bergwijn faces ‘an extended period of rehabilitation’ after suffering a significant sprain to his left ankle against Burnley as Tottenham Hotspur’s forward injury crisis continues to grow.
 (2020-03-10 15:13) 

邊個打前面死邊個, 都幾大鑊.  

仲有邊個可以打前鋒? Lucas? Parrott?
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2830  發表于: 2020-03-11
“The players will remain at their homes until the 14 days period expires” 即係下星期應該都冇阿記比賽
只愛足球
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2831  發表于: 2020-03-11
回 迪克 的帖子
迪克:大家咁話啦。。。一個華dee一個Abraham都守左好耐。。。
 (2020-03-11 00:50) 

守到變望夫石舊野咁........我退出咗去咗Auba組  
離線myrmidon
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2832  發表于: 2020-03-11
回 迪克 的帖子
迪克:曼阿改期。。。。。。
Am i a joke
Then why i cap saka🤦🏻♂ (2020-03-11 09:29) 

因為olympiakos老細中武肺單野?
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2833  發表于: 2020-03-11
回 myrmidon 的帖子
myrmidon:因為olympiakos老細中武肺單野? [表情] (2020-03-11 09:49) 

係。

官網話有幾位球員有接觸班主
有4名職員當日坐班主附近
只愛足球
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2834  發表于: 2020-03-11
回 迪克 的帖子
迪克:曼阿改期。。。。。。
Am i a joke
Then why i cap saka🤦🏻‍♂ (2020-03-11 09:29) 

我cap咗Auba, 仲衰過Saka   我同強國正式決裂!!    

KDB 0 min, 我個bench第一件係Cantwell得一分, 第二第三都係有CS的骨