• 11395閱讀
  • 464回復

19/20年度【對對碰™】-- FINAL 默郡雙雄俱勝, 拖肥奪冠, 水晶宮和波, 但不足留級, 下屆英冠見~~ [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 300  發表于: 2020-01-13
回 BSGBSG 的帖子
BSGBSG:你冇事呀嘛!???季初我頂住都冇話你...兩個星期低分就比人話!!??食屎啦
唔玩喇我今季~轉頭執晒D後備球員上去 (2020-01-13 19:40) 

唔駛咁激動,大家玩下遊戲者。 佢都係講下笑者。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 301  發表于: 2020-01-13
回 bet100398 的帖子
bet100398:攪掂, 上下行SWAP左~~ 謝謝指正~~ [表情] (2020-01-13 14:11) 

唔該晒雪人兄!!
離線BSGBSG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 302  發表于: 2020-01-13
回 freezefox 的帖子
freezefox:唔駛咁激動,大家玩下遊戲者。 佢都係講下笑者。  (2020-01-13 20:33) 

就係玩下我先廢事出聲.....點知佢出聲先.....................
離線bet100398
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 303  發表于: 2020-01-13
冷靜冷靜,遊戲遊戲,係攞嚟嬉戲嘅,大家放鬆D!
離線ahvensofa
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 304  發表于: 2020-01-14
BSGBSG:你冇事呀嘛!???季初我頂住都冇話你...兩個星期低分就比人話!!??食屎啦
唔玩喇我今季~轉頭執晒D後備球員上去 (2020-01-13 19:40) 

我意思係互相支持下啫, 無其他的,不存在責備你, 見你甘有火, 即重視啦, 甘咪一齊再玩上去, 仲有半季大把時間追
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 305  發表于: 2020-01-14
BSGBSG:就係玩下我先廢事出聲.....點知佢出聲先..................... (2020-01-13 20:45) 

佢都係打左句請給力者。其實可以理解為請加油。 又唔駛諗得太過負面既⋯⋯⋯

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 306  發表于: 2020-01-14
回 ahvensofa 的帖子
ahvensofa:我意思係互相支持下啫, 無其他的,不存在責備你, 見你甘有火, 即重視啦, 甘咪一齊再玩上去, 仲有半季大把時間追 (2020-01-14 08:04) 

係囉,大家隊友,互相支持,互相提點。好正常者。唔通各有各玩完全唔溝通咩。無理由架。

我都相信 AHVENSOFA 兄沒有責備之意,應該係一場誤會者。

離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 307  發表于: 2020-01-14
很好! 有火, 有氣氛, 好熱鬧呀!! 有返年輕時的感覺, 我鐘意, 我都要俾D火追上去!!

成皇果邊, 請給力~~~
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 308  發表于: 2020-01-15
水晶宮,給力

離線bet100398
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 309  發表于: 2020-01-20
WEEK 23 (FINAL RESULT)
TeamFinal ScorePointsHome BFFFantrax NameHome FantraxAway BFFFantrax NameAway Fantrax
阿仙奴1260.66bbq903bbq90393.5carlos足球會carlos足球會108
錫菲聯1268.5036隊之平均分36隊之平均分107.436隊之平均分36隊之平均分107.4
白禮頓1309.75迪神dictinho126utadahikaru20~Butterfly Effect 19 ~ 20~106
阿士東維拉1299.50chun1424Davyoung's124kevin6543Team kevin6543117
般尼1229.69科高蘭尼紐約人FORCO FC76.5ZxenZxen104
李斯特城2274.00realwayutd.Team realwayutd110.5kcwjames25Team kcwjames25109
利物浦2336.53jinjin133freezefoxTeam freezefox121
曼聯1274.50extraextra93bet100398SnowmanBB FC121
曼城2289.28rice_lee巴非凸107alan1439alan1439115
水晶宮1267.00ArSoTeam Sapelli100.5myrmidonTeam myrmidon111
紐卡素1290.85g3rMan慢聯明叔114WWJDTeam hkbff_kicker106
車路士1286.50saxoTeam saxo85.5Alan0502BFF_HKFIGHTING134
諾域治2307.65leoleo_leoleoTeam leoleo116cyz84Cyz84119
般尼茅夫1256.50謝拉傑Team gerrakkit90KeL[hkbff.net] KeL111
修咸頓1205.28廢托Team faitok62457辣椒仔HK Chili110
狼隊2258.25怒射角球旗STCFF118HINNNSHins93.5
屈福特1281.9336隊之平均分36隊之平均分107.436隊之平均分36隊之平均分107.4
熱刺1270.00BSGBSGBsgbsG93ahvensofaTeam Ahven118
韋斯咸1255.15sinamanlivesinamanlive96麻凡99
愛華頓2277.00卡卡kaka139新兵Arsenewbie92
離線bet100398
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 310  發表于: 2020-01-20
排名升降球隊近六場狀態
10利物浦22128232181444WWDDWW
20狼隊23128333201344LLDWWW
30諾域治2312743021943WWDWDW
40愛華頓23125635251041WWWLLW
50阿仙奴2311663125639LLWLWD
61阿士東維拉2310492925434WLLWWD
7-1曼聯239772523234WDWWDL
80屈福特239682626033LDWLWD
90紐卡素238872523232WDLDLD
100般尼2393112727030LLLLDL
110錫菲聯2361162424029DDDDWD
120熱刺2361072528-328DLDDLD
130車路士2361072530-528DDLDDD
141曼城2376102630-427DWDWLW
15-1修咸頓2375112229-726LDDDWL
162李斯特城235992327-424DLLDLW
17-1韋斯咸2273122431-724WDWWLL
18-1般尼茅夫2366112229-724WWDLLL
190水晶宮2348112229-720LDDLLL
200白禮頓2344151733-1616DWDDWD
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 311  發表于: 2020-01-20
freezefox:得失球贏你。 [表情]
....... (2020-01-13 11:46) 

可以坐多個星期!

離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 312  發表于: 2020-01-20
freezefox:可以坐多個星期! [表情] (2020-01-20 12:27) 

你下星期雙賽
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 313  發表于: 2020-01-20
好彩對手低分
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 314  發表于: 2020-01-20
又和 近6場5和一負