• 77899閱讀
  • 4296回復

20/21英超官方遊戲FPL Fantasy Premier League [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2054  發表于: 2020-11-30
回 chun1424 的帖子
chun1424:Luiz 係流緊血仲踢緊, CLS (2020-11-30 11:41) 

以前的Petr Cech, Ryan Mason  

Mason都即刻出黎話, 點可能俾Luiz繼續踼到下半場先換, concussion可以好大鑊, 佢就係撞一撞撞到要收league唔能夠再踼職業
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2055  發表于: 2020-11-30
chun1424:占美尼斯證實顱骨骨折  (2020-11-30 19:10) 

慘......   

睇緊呢篇. 如果Jimenez可以從返球場的話, 可能都要戴住保護性頭圈安全D. Take care  

https://storelli.com/blogs/the-storelli-blog/history-of-soccer-protective-headgear
[ 此帖被posouth在2020-11-30 21:22重新編輯 ]
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2056  發表于: 2020-11-30
chun1424:諗緊 James 好唔好轉 格利殊 / 普丹斯 / 祖達
之後 米嘈 / 真士田 係唔係都已經無正選
 (2020-11-30 11:43) 

四件中場我會揀Grealish > Jota > Rodriguez > Podence. Grealish始終攻擊重心, 維拉有波入時等於佢有分.

Podence就.....球場表現10分, FPL表現就仲好多未知知數. 當Jimenez起碼幾個星期/月出唔到, 前鋒位會唔會繼續出Fabio Silva? 翼位三人輪換, 之前唯一三個都出得到, 係季初Adama踼RWB時. 琴日第一次見轉踼442之下Adama推前踼前鋒, 三個人都正選, 如果繼續係咁踼的話Podence/Neto有得諗. 十二碼邊個踼都係未知, Neves?

....不過都有排, Wolves黎緊賽程咁差, 慢慢觀察先.
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2057  發表于: 2020-11-30
回 posouth 的帖子
posouth:四件中場我會揀Grealish > Jota > Rodriguez > Podence. Grealish始終攻擊重心, 維拉有波入時等於佢有分.
Podence就.....球場表現10分, FPL表現就仲好多未知知數. 當Jimenez起碼幾個星期/月出唔到, 前鋒位會唔會繼續出Fabio Silva? 翼位三人輪換, 之前唯一三個都出得到 .. (2020-11-30 21:38) 

狼隊個賽程真係唔多開胃⋯⋯⋯忍忍手先。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2058  發表于: 2020-12-01
死埋vardy
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2059  發表于: 2020-12-01
watkins pkm
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2060  發表于: 2020-12-01
回 TuNg 的帖子
TuNg:watkins pkm [表情]  (2020-12-01 05:32) 

完場前又腳毛越位
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2061  發表于: 2020-12-01
回 TuNg 的帖子
TuNg:完場前又腳毛越位 [表情] (2020-12-01 05:52) 

X2, 畫咁多條線, 就係靠判斷睇邊到係手臂中間位. 雖然無買Watkins, 都覺得好唔合理

今日Watkins missed PK, 下場可唔可以俾番Grealish射......
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2062  發表于: 2020-12-01
紐卡素單野繼續發展緊, 宜家訓練場都關埋, 全世界self-isolate. 星期五開波前都唔知有冇機會夾波.

英超的條例好似話起碼14個一隊球員中招, 先可以要求延後比賽. 下場係星期五.
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2063  發表于: 2020-12-01
押錯左係華D 身上,蝕左 足足十分⋯⋯⋯

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2064  發表于: 2020-12-01
回 TuNg 的帖子
TuNg:死埋vardy [表情]  (2020-12-01 03:32) 

死唔哂既,衰極都有一個助攻⋯⋯⋯

CAP 左佢慘啲囉。有迪布尼唔CAP,有般奴唔CAP,有柏豪唔CAP,就係CAP 佢⋯⋯⋯

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2065  發表于: 2020-12-01
回 TuNg 的帖子
TuNg:watkins pkm [表情]  (2020-12-01 05:32) 

呢件真係唔多掂。 把握力差到⋯⋯⋯

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2066  發表于: 2020-12-01
安東尼奧出黎踢左半場又入返去⋯⋯⋯唔係又傷過係話?

離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2067  發表于: 2020-12-01
回 freezefox 的帖子
freezefox:死唔哂既,衰極都有一個助攻⋯⋯⋯
....... (2020-12-01 10:26) 

一齊死哂
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2068  發表于: 2020-12-01
回 freezefox 的帖子
freezefox:押錯左係華D 身上,蝕左 足足十分⋯⋯⋯ [表情] [表情] [表情]  (2020-12-01 10:24) 

+1............................
不過算啦,,,,我今週成隊得般奴做到野
只愛足球