• 12413閱讀
  • 966回復

20/21英超官方遊戲FPL Fantasy Premier League [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 960  發表于: 12小時前
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:你咪睇下到時全世界有幾多人cap
都幾肯定Kdb, salah, werner/son係top 3 (2020-09-24 09:35) 

咪係囉,迪布尼之外,今周仲可以cap son ,可以Cap簡尼,可以cap TW,可以cap 利記雙雄。大把選擇。

賭返鋪,我賭迪布尼唔會係呢六個入面最高分個個。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 961  發表于: 11小時前
回 posouth 的帖子
posouth:有曼城人, 下場必cap  [表情]
睇點玩, 目標想贏總冠軍, 可以搏D, 用多D differential的戰術. 如果唔係, 一件利記一件曼城中場某程度係係買個保險, 貴少少買兩個可以cap得的人選, 煩少兩個位.  (2020-09-24 11:09) 

YAHOO足球經理人大賽: 2012-13: 499 2013-14: 217 2014-15: 215
Fantrax: 2015-16: 3 2016-17: 20 2017-18: 3 2018-19: 18 2019-20: 7 I 2020-21: to be continued and hea play
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 962  發表于: 10小時前
有時就要搏穩, 有時就可以搏突圍

睇下自己點玩
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 963  發表于: 2小時前

YAHOO足球經理人大賽: 2012-13: 499 2013-14: 217 2014-15: 215
Fantrax: 2015-16: 3 2016-17: 20 2017-18: 3 2018-19: 18 2019-20: 7 I 2020-21: to be continued and hea play
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 964  發表于: 2小時前
回 freezefox 的帖子
freezefox:咪係囉,迪布尼之外,今周仲可以cap son ,可以Cap簡尼,可以cap TW,可以cap 利記雙雄。大把選擇。
賭返鋪,我賭迪布尼唔會係呢六個入面最高分個個。[表情] (2020-09-24 11:11) 

呢個我有興趣喎,好玩,不如就係你私片區賭返場,用fantasy/fantrax分,fantasy唔計captain,我地排呢6個人既分數次序,岩得多既贏,點睇
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 965  發表于: 2小時前
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:呢個我有興趣喎,好玩,不如就係你私片區賭返場,用fantasy/fantrax分,fantasy唔計captain,我地排呢6個人既分數次序,岩得多既贏,點睇[表情] (2020-09-24 20:59) 

利申,我cap左kdb,vcap係son
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 966  發表于: 50分鐘前
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:利申,我cap左kdb,vcap係son[表情] (2020-09-24 21:01) 

cap mc人