• 376閱讀
  • 22回復

[英超]曼聯有意用6,500萬歐元加浮動條款羅致巴塞中場法蘭基迪莊 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 07-14
🚨 Man Utd in total agreement with Barcelona on 75m + 10m add-ons fee for Frenkie de Jong. Player side still unresolved in relation to personal terms with #MUFC & deferred wages with #FCBarcelona. W/ @lauriewhitwell @TheAthleticUK after @FabrizioRomano https://t.co/xThIizXKYE

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 07-14
回 G-shock 的帖子
G-shock:巴塞其實都好賤 (2022-07-14 19:38) 

真係好樣衰
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 07-14
回 G-shock 的帖子
G-shock:Fabrizio Romano
@FabrizioRomano
Manchester United have reached full agreement with Barcelona for Frenkie de Jong, after further talks. Package worth 85m. Fee guaranteed around 75m plus add-ons. 🚨🇳🇱 #MUFC
....... (2022-07-14 19:02) 

其實係巴塞同曼聯兩邊都一廂情願!

呢個係滲及三個PARTY 既交易, 任何一方唔接受,都傾唔成。而迪莊基本上第一日開始已經講到明唔想走。佢唔想走,嚴格黎講,邊個都迫唔到佢架喎。

巴塞完全係為左錢, 用埋哂啲下三流手段黎迫人走。都算。但曼聯何必參一腳? 球員唔想黎,你迫到佢無得揀,就算黎咗都唔會真心為球隊出力。 又拖跨哂成個重軍進度。最聰明既方法其實反而應該係抽身而出。 叫巴塞同個球員傾掂數先,先好黎打攪我。 唔好要我陪你地玩呢場馬騮戲。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 07-15
其實迪莊點可能走者,巴塞仲欠佢千幾萬磅薪金。而今季開始,佢既人工仲要係大幅提升。簽約個陣全部傾好哂既。 宜家巴塞擺明係想清咗佢就舊數免問。 當無件事。

大家都係打工仔,你幫公司做完野,公司先拖你糧,再同你講啲欠薪不如一筆勾銷啦。你得唔得先? 你都唔得啦!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 07-15
回 chun1424 的帖子
chun1424:真係好樣衰 (2022-07-14 21:17) 

我係De Jong個經理人就加多個條款, 宜家賣到錢, 將部份轉會費由曼聯直接入落De Jong戶口, 唔好過巴塞手, 巴塞差佢條數就打和  
多謝精采的一季, 祝有更美好的足球生涯下一頁. YNWA!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 07-15
其實巴塞咁做會唔會俾人推去administration? 因為administration本身就係當球會唔能夠俾人工, 找唔到街數時的, 自動交俾administrator管理
多謝精采的一季, 祝有更美好的足球生涯下一頁. YNWA!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 07-15
回 freezefox 的帖子
freezefox:其實迪莊點可能走者,巴塞仲欠佢千幾萬磅薪金。而今季開始,佢既人工仲要係大幅提升。簽約個陣全部傾好哂既。 宜家巴塞擺明係想清咗佢就舊數免問。 當無件事。
大家都係打工仔,你幫公司做完野,公司先拖你糧,再同你講啲欠薪不如一筆勾銷啦。你得唔得先? 你都唔 .. (2022-07-15 00:01) 

佢又真係夠膽同新公司話不如你贊助, 幫我俾我欠個員工的薪金.  

我係曼聯就直情同巴塞話, 你財政咁唔掂, 使唔使我幫你整番個go fund me網頁呀?
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 07-15
Nothing changed on de Jong side. He has still no intention to leave, while Manchester United and Barça agreed 85m fee add-ons included 🔴🇳🇱 #FCB

Frenkie’s priority has always been to stay, while Man Utd are not giving up.

His agent told player position to Barça yesterday 🚨

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005