• 5188閱讀
  • 347回復

2023-2024 風雨中的 NBA FANTASY 新球季又開始了 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線卡卡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 270  發表于: 01-18
回 saxo 的帖子
saxo:
我一開始都話個trade係有D奇怪, 未必過到
佢既球員係INJ list, 而我accept時冇叫我drop人, 兩邊都多左一個球員位 (我既email係寫 "This move would put team Revenger 1 player(s) over max roster size.")
有諗過要預先drop定一個球員先有機會過 (當然可能佢球員係INJ list都係唔得), 但我計多左一日 所以冇drop到

原來係咁我擺返collins出黎,睇下得唔得
離線dolphindt
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 271  發表于: 01-19
咦,  又黎過?  唔係PASS 咗啦咩?

離線saxo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 272  發表于: 01-19
輸緊0:9, 黎緊仲打少8場
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 273  發表于: 01-19
回 saxo 的帖子
saxo:輸緊0:9, 黎緊仲打少8場 [表情]  (2024-01-19 13:10) 

我唔明你exum keep成個星期做咩😅
離線saxo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 274  發表于: 01-19
回 jimmy 的帖子
jimmy:我唔明你exum keep成個星期做咩😅 (2024-01-19 14:34) 

deep league 佢既stat唔係ok咩? 佢冇特別講傷幾耐, 諗住day to day 復出後 可以靠佢追分嘛
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 275  發表于: 01-19
回 saxo 的帖子
saxo:deep league 佢既stat唔係ok咩? 佢冇特別講傷幾耐, 諗住day to day 復出後 可以靠佢追分嘛 (2024-01-19 19:04) 

1)你已經有3件inj,仲keep佢,4個inn咪打少兩個囉
2)我以前鍾意add d爆分友架,爆完一路keep,好美好,次次爆完add,兩三日休息,到出果日打10零分鐘😅
3)14人唔算好deep,個pool成日都有好野執,長keep既又有,即日add drop既又有
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 276  發表于: 01-19
4)我89add drop人次,你47,我總出場人次正常多你42次,13週的話,每星期平均多你3次,唔add drop很蝕底
5)無靚野既話,垃圾我都會add一件,好多時差一兩個stats,就追平/追和某數據
[ 此帖被jimmy在2024-01-19 22:52重新編輯 ]
離線dolphindt
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 277  發表于: 01-21
可以做既, 我都做晒啦,  星期日2對10 ,
尼幾年唔係輸傷病,  就係輸賽程,  真心煩
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 278  發表于: 01-21
回 dolphindt 的帖子
dolphindt:可以做既, 我都做晒啦,  星期日2對10 ,
尼幾年唔係輸傷病,  就係輸賽程,  真心煩  (2024-01-21 11:22) 

放輕鬆玩
換chet比我

我都長期榜尾啦
但我覺得d人 draft得唔算差
衰響draymond手
間中有幾項都輸好少好少
離線saxo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 279  發表于: 02-05
14隊 得6隊有得打playoff,仲有個幾月就知唔駛玩
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 280  發表于: 02-05
回 saxo 的帖子
saxo:14隊 得6隊有得打playoff,仲有個幾月就知唔駛玩 (2024-02-05 12:33) 

我一直都建議8隊入
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 281  發表于: 02-05
回 saxo 的帖子
saxo:14隊 得6隊有得打playoff,仲有個幾月就知唔駛玩 (2024-02-05 12:33) 

隊波俾我玩得唔得,我一直想玩hali,同埋你隊波之後唔會對我
離線realwayutd.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 282  發表于: 02-06
Embiid 要開刀,養傷幾個月, 今季玩完
離線saxo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 283  發表于: 02-06
回 jimmy 的帖子
jimmy:隊波俾我玩得唔得,我一直想玩hali,同埋你隊波之後唔會對我 (2024-02-05 18:25) 

我唔會棄game, 入唔到champion playoff 都會盡力玩consolidation playoff

同你隊波冇乜衝突, 冇人有意見既話 都可以加你做co-manager. 我都明有D球員 真係幾年都冇機會
用, top10既話 我應該未用過doncic
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 284  發表于: 02-07
回 saxo 的帖子
saxo:我唔會棄game, 入唔到champion playoff 都會盡力玩consolidation playoff
同你隊波冇乜衝突, 冇人有意見既話 都可以加你做co-manager. 我都明有D球員 真係幾年都冇機會
用, top10既話 我應該未用過doncic (2024-02-06 23:29) 

唐77我用過,佢打得最差果年,就係我用果年,AD都係
Hali 我用過,係佢未爆上前2round果年
今年用curry,Tatum,jokic
Curry同Tatum打得不算差,但總覺得無乜霸氣