• 9103閱讀
  • 180回復

意見箱 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 150  發表于: 2006-08-20
thank you

我一路都很迷茫
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線萊斯特
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 151  發表于: 2006-08-20
引用第149樓calvin022006-08-20 18:19發表的“”:
加分xd [表情]

=O=’’’

星測版遍地黃金...已後要多d黎抓銀囉!
離線銘〝
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 152  發表于: 2006-08-20
引用第151樓萊斯特2006-08-20 19:49發表的“”:
=O=’’’
[表情]
星測版遍地黃金...已後要多d黎抓銀囉! [表情] [表情]

係啊
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 153  發表于: 2007-10-23
你都成個月無在星版留過言啦喎....版主
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 154  發表于: 2007-11-20
嘩..........唔係咁o岩入去睇

都唔知原來最近改左板規
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 155  發表于: 2007-11-20
更改完,應該用一d方法通知大家,唔係既話就無人知
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 156  發表于: 2007-11-20
引用第155樓arsenal2007-11-20 21:55發表的“”:

http://hkbfftemp.dyndns.org/bbs/read.php?tid=56127&fpage=2
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 157  發表于: 2007-11-20
引用第156樓車仔麵2007-11-20 22:05發表的“”:
http://hkbfftemp.dyndns.org/bbs/read.php?tid=56127&fpage=2

我唔係話呢條規則,呢條規則一早都有

我係指佢更新左個樣野
離線銘〝
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 158  發表于: 2007-11-20
引用第155樓arsenal2007-11-20 21:55發表的“”:

啊,SOR,,
我會提醒大家一次!
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 159  發表于: 2007-11-20
1. 每版友只可在每日(0000-2359)內發最多5個新的主題,多過此數之文章將刪去

一直都係5個?

定係本身3個近排改為5個?

我都有少少搞亂
離線銘〝
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 160  發表于: 2007-11-20
引用第159樓arsenal2007-11-20 22:23發表的“”:
1. 每版友只可在每日(0000-2359)內發最多5個新的主題,多過此數之文章將刪去
一直都係5個?
定係本身3個近排改為5個?
.......

我改左做5個!
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 161  發表于: 2007-11-20
引用第160樓銘〝2007-11-20 22:28發表的“”:
我改左做5個!

原來係咁.......我仲懷疑自己記錯

所以應該通知一下大家

最簡單就係板規標題上面寫住「xx月xx日更新」,或者講埋更改左d咩就得
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 162  發表于: 2007-11-20
「本文章已被管理員關閉,暫時不能瀏覽。如需協助,請與所屬版主聯絡。」

個版規 TOPIC 入唔到去
離線銘〝
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 163  發表于: 2007-11-20
引用第161樓arsenal2007-11-20 22:44發表的“”:
原來係咁.......我仲懷疑自己記錯
所以應該通知一下大家 [表情]
.......

唔該晒你!=)我下次會記得!
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 164  發表于: 2007-12-16
不如用一個 topic 放晒置頂個d 十二星座分析

唔駛搞到置頂有咁多篇