• 5290閱讀
  • 83回復

哩個topic違反版規仲唔del既?? [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2005-08-19
下面是引用horance於2005-08-19 17:25發表的:
咁哩個嚴唔嚴重??
我開個反freezefox呢?咁果個反freezefox又嚴唔嚴重??(舉例only^^")

我相信任何topic係topic名到指明道姓話一個會員,都係唔岩。正常黎講,無涉及人「身」攻擊,無毀謗成分,我地最多都係勸下交咁者。我地會勸佢改改個topic名。

相信,咁既情況下,連lock都未必會lock。

若然有更嚴重既問題,或者嚴重影響其他版友,就好可能會lock。不過,未見過因為咁而del。

若然你係呢個情況下,開個「反xxxx」既topic。我相信被lock既機會係百分之九十九。你亦會被版主嚴峻警告。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2005-08-19
下面是引用freezefox於2005-08-19 17:25發表的:
家下坉茭opic都無咩人「身」攻擊哎……
我都覺得似玩多d。又大戰又聯盟咁,似成班細路玩泥沙多d……
你有冇邊個例子證明吨H身攻擊你哎?

有冇回應?有冇例子?

離線賀雲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2005-08-19
咁可以請桶/迪版主改個名嗎?
佢個topic名好明顯係"指明道姓話一個會員"...
離線木3
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2005-08-19
我反而覺得你應該諗下點解人地淨係指明話你... =.="
離線賀雲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2005-08-19
下面是引用木3於2005-08-19 17:35發表的:
我反而覺得你應該諗下點解人地淨係指明話你... =.="

諗左..
但係我做既野冇犯版規
離線木3
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2005-08-19
下面是引用sun於2005-08-19 15:43發表的:
不知怎的, 今天竟然淚如雨下....

好慘呀佢...
離線賀雲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2005-08-19
下面是引用freezefox於2005-08-19 17:32發表的:
有冇回應?有冇例子?

冇例子..
但係個topic我感到相當有威脅性....
反我,仲要聯盟,「失」人入會,影響其他版友
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2005-08-19
你指名道姓係個簽名檔到嘲笑個會員,傳出一d虛假失實,令人不安既消息。算唔算違反版規。

我知你講笑,你都係想玩下……

所以阿sam咪陪你玩,指名道姓咁係個topic名到話你囉。

個性質有咩分別?始作俑者,似乎係你唔係阿sam喎。

離線賀雲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2005-08-19
咁我都del左簽名檔,佢係咪至少del個topic名呢?

至於我簽名檔冇嘲笑成份..
亦唔係失實(有圖為證)
而且亦唔係令人不安...可能會係喜事添~
離線jin
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2005-08-19
horance 你真的玩太大了。

真的要追根究底?
離線賀雲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2005-08-19
下面是引用jin於2005-08-19 17:43發表的:
horance 你真的玩太大了。
真的要追根究底?

no..想del個topic名而已
離線antony
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2005-08-19
個topic lock
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2005-08-19
係囉,到宜家,你唔想人地係個topic名到出你個名個陣,你先去del你既簽名嘛………

尋日成日時間,你好多機會可以擺平件事架。你可以一早同阿sam協議大家都刪左個名佢,當無事發生。你可以一早就同阿sam認真咁講:「玩大左啦,大家都收手啦。 」

但無哎嘛。要勞動壇主lock topic,宜家攞埋上辦公室攪,愈攪愈大單!

傷害已經做左,你卻由始至終,都堅持自己無犯版規………

你係咪至少都同當事人講聲唔好意思,比人覺得你係真心悔改?

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2005-08-19
你宜家知道,個名比人公開咁攞係topic或簽名檔到,係幾咁難受既一件事哩。

己所不欲,勿施於人。

我唔係同horance一個講,係同所有有份參予呢件事既人講。包括前排作d詩放係簽名檔唱其他會員到個d。

有時,開頭以為係玩,以為開玩笑,唔識節制,就會玩玩下玩出真火。

離線賀雲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2005-08-19
下面是引用freezefox於2005-08-19 17:46發表的:
係囉,到宜家,你唔想人地係個topic名到出你個名個陣,你先去del你既簽名嘛………
尋日成日時間,你好多機會可以瞼郊顙え[。你可以一早同阿sam協議大家都刪左個名吽A當無事發生。你可以一早就同阿sam認真咁講:「玩大左啦,大家都收手啦。 」
但無哎嘛。要勞動壇主lock topic,宜家攞埋上辦公室攪,愈攪愈大單!
.......

唔係..
我今日上好友,出左第一個post,之後去到迪版果度見到sun姐已經回應左..
所以我就del...

但係我從新會員木3既對答發覺果個topic雖然lock左但係仲有好大誤導力量...
所以我先問點解唔del...........

我願意同sun姐同sam哥道歉,未經佢地同意,擺佢地個名o係簽名檔