• 5295閱讀
  • 126回復

上位卅金榜名家發問區, 有問題入來問~~!! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線torres_09
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2006-05-10
下面是引用謝拉傑於2006-05-10 17:20發表的:
6   【好友論壇】阿罪 38 17 12 9 52 31 21 63 賽程---------------->A版話十年唔留一次言。
7   利物浦2005~ 38 18 9 11 59 50 9 63 賽程------------------>冇留意。
8   J FC 38 17 9 12 53 41 12 60 賽程--------------------->好似都唔多留言。
最多都係升6-8咖啦,如果第9位以下都升,咁真係實力存疑呀............咁如果A版響舊壇有講過的話即係話金榜有位就會升owen2004啦??

利物浦2005~吧
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2006-05-10
下面是引用十號球王於2006-05-10 17:20發表的:
阿傑係講金榜有d人都無乜留言.......

係咩

唔好意思
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2006-05-10
下面是引用謝拉傑於2006-05-10 17:20發表的:
6   【好友論壇】阿罪 38 17 12 9 52 31 21 63 賽程---------------->A版話十年唔留一次言。
7   利物浦2005~ 38 18 9 11 59 50 9 63 賽程------------------>冇留意。
8   J FC 38 17 9 12 53 41 12 60 賽程--------------------->好似都唔多留言。
最多都係升6-8咖啦,如果第9位以下都升,咁真係實力存疑呀............咁如果A版響舊壇有講過的話即係話金榜有位就會升owen2004啦??

呢三個係得owen比較叫活躍一類

而且佢係對得最少空隊既一隊
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2006-05-10
明白哂,咁即係有結論啦??

不過都要等委員會討論下先~~

嘻嘻~~
離線torres_09
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2006-05-10
下面是引用kch於2006-05-10 17:23發表的:
而且佢係對得最少空隊既一隊

c板話唔理對幾多位空隊既
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2006-05-10
有一問題..會唔會排除金榜有人的參賽資格會被開除=.=?

假若如果有第2個、第3個空位...咁點select..=.=
離線antony
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2006-05-10
下面是引用謝拉傑於2006-05-10 17:24發表的:
明白哂,咁即係有結論啦??
不過都要等委員會討論下先~~
嘻嘻~~

未有結論, 總之一切等留位名單出左, 金榜真係有位先講
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2006-05-10
下面是引用十號球王於2006-05-10 17:26發表的:
有一問題..會唔會排除金榜有人的參賽資格會被開除=.=?
假若如果有第2個、第3個空位...咁點select..=.=

點解要開除?
離線torres_09
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2006-05-10
下面是引用antony於2006-05-10 17:27發表的:
未有結論, 總之一切等留位名單出左, 金榜真係有位先講

期侍
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2006-05-10
我睇唔到金榜有任何一位參賽者會有被取消資格既可能。應該無。

我只擔心金榜有人因為私人理由唔玩者。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線一不做
發帖
*
好友元
*
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2006-05-10
如果有超過40隊想玩,會唔會開多個級別賽 ?

攪比賽無非都係想多d人玩aveego姐,有比賽玩d人會比較積極的,先會有鼓勵作用
離線antony
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2006-05-10
下面是引用踢波之友於2006-05-10 17:51發表的:
攪比賽無非都係想多d人玩aveego姐,有比賽玩d人會比較積極的,先會有鼓勵作用

上年就係想多d人玩, 先開個上位賽, 引入昇降制....

結果上位賽就由季初, 季中到季尾都有人廢置, 我對再開多個級別賽有保留。
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2006-05-10
下面是引用踢波之友於2006-05-10 17:51發表的:

唔建議加多一個聯賽……
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2006-05-10
另外,若然因為金榜有人唔玩,空出位置,我個人建議係降班個班入面邀請佢地留低玩。我唔贊成係上位再升人上黎。

我地金榜既玩家,玩足兩年!呢兩年黎,一直都貫徹對名家賽既承諾!玩到最尾!又積極留言!對名家賽只有貢獻。我對佢地只有感激。所以,名家賽有位,我完全唔會考慮其他人選。只會考慮佢地!

我希望大家明白,名家賽既出現,係有佢既目的。同其他好友其他版既比賽唔同。我攪名家賽,唔係為左「攪個活動比大家玩」!名家賽,由始至終,目標鮮明:我地係要攪旺個場。從而令到aveego呢個遊戲更多人認識。aveego能夠發展得好,好友論壇亦可得益。所以,難聽少少,名家賽係帶有某d目的而進行的。

因為咁,所以我地先會附帶一個重要既條件:經常留言。因為無人留言,大家自顧自玩,其他人係唔會對個game有興趣。d人係因為見我地玩到「興高彩烈」先會留意個遊戲。我地連留言都懶,何來興高采烈?

我唔贊成由上位賽再升其他人上黎,因為第六到第八名,都無做到我地之前既要求。第六同第八都無。第七既owen兄,我記得佢講過:「唔升班就唔玩,無咩特別原因。」我諗,佢呢句說話應該都好清楚表明佢對名家賽既立場。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線owen2004
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2006-05-10
[quote]下面是引用kch於2006-05-10 17:23發表的:

而且佢係對得最少空隊既一隊[/quot]

好黑仔,空隊依d真係睇運