• 16010閱讀
  • 648回復

06年度好友上位名家挑戰賽報名專區(出左入選名單) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2006-07-19
引用第29樓katsun03052006-07-19 19:13發表的“”:
我可唔可以參加呀 [表情]

請先報名。

其後會甄選。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線Hernandez
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2006-07-19
咁我報名啦
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2006-07-19
do i need to 報名 here?
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2006-07-19
引用第32樓handsome 仔2006-07-19 19:48發表的“”:
do i need to 報名 here?

你有冇睇通告?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線frankie
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2006-07-19

上位好熱鬧喎

我又報名(講笑)
寧願一生都不說話 都不想講假說話欺騙你
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2006-07-19
who did the head in 上位?
kch?
離線傻強*
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2006-07-19
櫻花兄同red_trash都玩,睇黎真係好熱鬧啦
離線傻強*
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2006-07-19
引用第35樓handsome 仔2006-07-19 20:45發表的“”:
kch?

總排名
排名 球隊 GP W D L GS GA GD PTS
==================升班區==============
排名 球隊 GP W D L GS GA GD PTS
1   【好友】傑B仔   38 24 7 7 66 38 28 79 賽程
2   溫哥華老虎隊 38 23 7 8 73 26 47 76 賽程
3   kch奇之隊 38 22 6 10 62 32 30 72 賽程
4   fan屎隊 38 19 11 8 66 29 37 68 賽程
5   球王FC 38 16 16 6 70 45 25 64 賽程  
====================================
6   【好友論壇】阿罪 38 17 12 9 52 31 21 63 賽程
7   利物浦2005~ 38 18 9 11 59 50 9 63 賽程
8   J FC 38 17 9 12 53 41 12 60 賽程
9   黃加碼得你 38 15 10 13 38 43 -5 55 賽程
10   盡力而為 38 15 6 17 50 50 0 51 賽程
11   西門∼雪之隊 38 13 11 14 22 40 -18 50 賽程
12   最終的な代表団 38 14 7 17 45 48 -3 49 賽程
13   貓相士 代 Anakin 復仇隊 38 12 12 14 37 42 -5 48 賽程
14   王子復仇記 38 11 11 16 30 44 -14 44 賽程
15   [BFF]hkg@上位 38 12 7 19 59 61 -2 43 賽程
============降班區域===============
16   飛 利 浦 38 10 13 15 32 48 -16 43 賽程
17   kicker 38 10 12 16 30 53 -23 42 賽程
18   噴飯=.= 38 7 12 19 41 64 -23 33 賽程
19   (BFF)laisangyip 38 3 13 22 8 49 -41 22 賽程
20   赤羽隼人   38 3 7 28 9 68 -59 16 賽程
離線soccerking
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2006-07-19
哇﹐好似好熱鬧
我都報名參加﹐雖然係新手﹐不過實力絕不是新手
希望接受我報名啦﹐我絕對喜歡挑戰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2006-07-19
引用第35樓handsome 仔2006-07-19 20:45發表的“”:
kch?

唔係你就得啦
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2006-07-19
佢係唔係話邊個做代表果d呀?
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2006-07-19
引用第39樓kch2006-07-19 23:31發表的“”:
唔係你就得啦 [表情]

我好恨做ga

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2006-07-19
引用第41樓handsome 仔2006-07-19 23:53發表的“”:
我好恨做ga [表情] [表情]
.......

做咩?

其實我由頭到尾都唔明你講咩……

剩係知你唔夠班做
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2006-07-19
佢係唔係話好似上年十仔咁呀.........=.=
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2006-07-20
引用第43樓超迪仔2006-07-19 23:59發表的“”:
佢係唔係話好似上年十仔咁呀.........=.=

唔知呢……

呢句雞腸本身就係好有問題