• 574769閱讀
  • 33616回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27105  發表于: 2018-02-23
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:https://www.youtube.com/watch?v=wWS1ppIfcOc
現實係咁~ (2018-02-23 12:27) 

咁型?!  
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27106  發表于: 2018-02-25
第二鳥, 就算得24小時坐下都好!
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27107  發表于: 2018-02-27
終於有番d強隊既味道,對住弱旅終於唔哂震足成場,已經好一段日子睇利記波唔洗點食救心~

咁樣睇波真係舒服~
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27108  發表于: 2018-02-27
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:終於有番d強隊既味道,對住弱旅終於唔哂震足成場,已經好一段日子睇利記波唔洗點食救心~
咁樣睇波真係舒服~[表情] [表情] [表情] [表情] [表情]  (2018-02-27 15:45) 

睇波是快樂的    
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27109  發表于: 2018-03-02
生生性性,繼續表現強隊氣質,唔該大佬!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27110  發表于: 2018-03-02
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:生生性性,繼續表現強隊氣質,唔該大佬![表情] [表情] [表情]  (2018-03-02 15:53) 

首回合對找卡數竟然和, 今次要好好地掃場.

.....已經買咗Fab3三寶等睇波!     
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27111  發表于: 2018-03-03
回 posouth 的帖子
posouth:首回合對找卡數竟然和, 今次要好好地掃場.
.....已經買咗Fab3三寶等睇波! [表情]  [表情]  [表情]  (2018-03-02 21:17) 

暫時五件,睇下會唔會減咁件。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27112  發表于: 2018-03-04
隊波宜家正常得多了

有VDV係後面坐鎮,真係比到人信心。佢仲要間唔中比到幾球靚長傳。死球攻門又有威脅。真係補足哂我地之前所缺欠的。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27113  發表于: 2018-03-04
K1都似乎多番d信心,打番出應有水平了。

離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27114  發表于: 2018-03-04
中場分工都係差少少
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27115  發表于: 2018-03-04
回 freezefox 的帖子
freezefox:隊波宜家正常得多了
有VDV係後面坐鎮,真係比到人信心。佢仲要間唔中比到幾球靚長傳。死球攻門又有威脅。真係補足哂我地之前所缺欠的。 (2018-03-04 11:23) 

琴日紐卡素架大巴已經泊得好盡, 除咗果球基本上係0攻勢. 都可以破到大巴, 仲要係唔係靠死球或者對手犯錯, 係自己造波造出黎.  

真係好似Klopp講, 無咗Coutinho唔只係隊波強/弱咗, 係變得unpredictable, 唔係下下交俾古仔就算, 對手估唔到要mark邊個好.
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27116  發表于: 2018-03-04
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:中場分工都係差少少 (2018-03-04 16:11) 

軒仔算係合格我覺得, 傳送既變數點都多過Milner/Wijnaldum, 雖然算唔上有邊球神來之筆.

......下次等遇著肯對攻既對手, 好多少少空位再睇佢點
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27117  發表于: 2018-03-04
場場都要讚下Robertson, 年青人真係無限體力, cher到90分鐘都仲做緊overlap run, 助攻助守, 好痴線!!

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27118  發表于: 2018-03-04
回 posouth 的帖子
posouth:軒仔算係合格我覺得, 傳送既變數點都多過Milner/Wijnaldum, 雖然算唔上有邊球神來之筆.
......下次等遇著肯對攻既對手, 好多少少空位再睇佢點
[表情]  (2018-03-04 21:30) 

我覺軒達臣尋晚有好大既改變!

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27119  發表于: 2018-03-05
by the way, 一路向上望都無留意下面, 原來我地已經領前第五既車仔7分