• 574792閱讀
  • 33616回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27420  發表于: 2018-05-03
呢場輸左都係好事,唔使背住今屆不敗去打決賽,小左一個負擔
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27421  發表于: 2018-05-03
回 Alan0502 的帖子
Alan0502:呢場輸左都係好事,唔使背住今屆不敗去打決賽,小左一個負擔 (2018-05-03 12:12) 

都打到入決賽啦,如果真係有「不敗紀綠」都唔會係咩負擔啦。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27422  發表于: 2018-05-03
牌面,係俾人睇低一線咖啦......

不論人腳、後備深度、經驗都好,都係輸俾皇馬。

但係盃賽既野,一場過,無仇報,乜都有價講既!
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27423  發表于: 2018-05-03
回 freezefox 的帖子
freezefox:都打到入決賽啦,如果真係有「不敗紀綠」都唔會係咩負擔啦。[表情] (2018-05-03 12:36) 

上次europa都係不敗,除左決賽
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27424  發表于: 2018-05-03
回 TuNg 的帖子
TuNg:上次europa都係不敗,除左決賽 [表情] (2018-05-03 18:25) 

所以不敗云云,無咩所謂。應該唔會係壓力。

離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27425  發表于: 2018-05-05
Jurgen Klopp revealed that Emre Can is finally pain free as the Liverpool midfielder eyes a comeback in the Champions League final against Real Madrid.

The Germany international's season appeared to be over as he struggled to overcome the back injury he suffered against Watford in mid-March.

However, over the past fortnight he has responded well to treatment and the Reds are hoping that a scan on Monday will give him the green light to resume full training.

That would give him sufficient time to build up his fitness ahead of the showdown with Real in Kiev on May 26. Can is out of contract this summer so the final could be his Liverpool farewell.

"Emre will be assessed on Monday to check how it has improved," Klopp said.

Source from : https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/emre-can-injury-transfer-liverpool-14617598
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27426  發表于: 2018-05-05
lalala係爭fitness就可以上陣,如果Can都可以上陣就陣加有信心了!
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27427  發表于: 2018-05-05
白禮頓護級成功~只要利物浦最後呢場對佢地贏就有前4了~今週輸比車仔都唔緊要~贏緊17球球差
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27428  發表于: 2018-05-05
Alan0502:白禮頓護級成功~只要利物浦最後呢場對佢地贏就有前4了~今週輸比車仔都唔緊要~贏緊17球球差[表情]  (2018-05-05 12:23) 

正常計,主場要WIN 白禮頓係無咩大問題的。

正常計…………

離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27429  發表于: 2018-05-07
果然都係要鬥到最後一場
希望贏到
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27430  發表于: 2018-05-07
Alan0502:白禮頓護級成功~只要利物浦最後呢場對佢地贏就有前4了~今週輸比車仔都唔緊要~贏緊17球球差[表情]  (2018-05-05 12:23) 

近五仗得一勝  

踼完羅馬首回合已經好覺得前線好攰, 之後呢三場, 好多50-50波都去唔到, 最多拍到第一下, 第二腳已經唔夠力接落去, 搶唔贏. 季頭季中仲可以靠變速爆發去cher, 呢幾場feel到cher到尾聲了.

好在大部份隊都要踼多場, 包括Brighton. 我地天時地利主場都在, 下場食粥食飯, 買Lemar定買Shaqiri睇班球員了......

Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27431  發表于: 2018-05-07
其實都唔好講到呢場,之前對西布朗,我地唔係臨尾比人入番兩球,一早已經可以好輕鬆咁打埋餘下既賽事。場場出新人比佢地吸收下經驗,讓正選好好休息了。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27432  發表于: 2018-05-07
照道理,尾場,主場對白禮頓,一隊已經護級成功既隊伍,就無咩理由WIN 唔到。亦無留力既需要。

但有時D 野,你愈係無理由羸唔到,你就係愈羸唔到。一開始太心急,反而壞事。

離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27433  發表于: 2018-05-07
回 posouth 的帖子
posouth:近五仗得一勝  [表情]
踼完羅馬首回合已經好覺得前線好攰, 之後呢三場, 好多50-50波都去唔到, 最多拍到第一下, 第二腳已經唔夠力接落去, 搶唔贏. 季頭季中仲可以靠變速爆發去cher, 呢幾場feel到cher到尾聲了.
....... (2018-05-07 05:31) 

好彩有一星期抖下~可以回下氣
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27434  發表于: 2018-05-08

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005