• 576132閱讀
  • 33674回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28620  發表于: 2019-04-21
回 posouth 的帖子
posouth:X2, 個個都話件龍門衫直情當第二件客都ok  [表情]
By the way, 你幅相係幾時既事? Dream team.....前Torres+Suarez, 中間Gerrard+Alonso  [表情]  (2019-04-21 19:57) 

G8場紀念賽嘅大合照黎!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28622  發表于: 2019-04-22
回 謝拉傑 的帖子
無諗到Torres打緊日本聯賽都仲可以黎玩慈善賽

果陣玩PES一路train緊Torres+Suarez做正選前鋒  
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28623  發表于: 2019-04-22
曼聯可唔可以三日內回復水準同戰意鬥曼城........
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28624  發表于: 2019-04-22
posouth:曼聯可唔可以三日內回復水準同戰意鬥曼城........[表情] [表情]  (2019-04-22 06:41) 

算啦,諗多左
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28625  發表于: 2019-04-22
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:算啦,諗多左[表情] (2019-04-22 09:19) 

Focus番我地自己. 35回合踼完88分, 突破利記英超以來最高分數, 超越08/09的86分, 超越13/14的84分.

聯賽唔在自己掌握之中, 咁今季唯有只係贏歐聯算了
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28626  發表于: 2019-04-22
其實諗番之前, 兩次同冠軍一步之差, 果時時以為仲差少少, 下季就會搞得掂, 結果都係一季之後盛極而衰, 跟手又去番5X, 6X分的水平. 08/09果時仲係利老板時代, 無咩錢投資落隊波, 好成績冇條件續航, 2010年Henry哥先入主解決財政問題. 13/14後原本好大希望, 雖然夏天巴塞簽走咗Suarez, 但D錢即刻簽番幾件修咸頓人, Emre Can, Balotelli等, 好盡地一鋪feel. 估唔到Sturridge的情況以為會再闖高峰, 原來已在下山途中, 傷到喊. 新人以為有一半融入都好呀, 結果個個比之前表現打個6折, 巴神果D唔使講添.

雖然次次都會覺得今次唔同, 今次唔會上次咁, 但又真係好似今次係好唔同. 財政的穩定, 領隊的魅力, 隊中的骨幹, 呢兩年歐聯的表現, 對留住人心同吸引星級球員真係好大幫助. 今季都未完, 但已經對下季同之後的前境好期待!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28627  發表于: 2019-04-23
posouth:其實諗番之前, 兩次同冠軍一步之差, 果時時以為仲差少少, 下季就會搞得掂, 結果都係一季之後盛極而衰, 跟手又去番5X, 6X分的水平. 08/09果時仲係利老板時代, 無咩錢投資落隊波, 好成績冇條件續航, 2010年Henry哥先入主解決財政問題. 13/14後原本好大希望, 雖然夏天巴塞簽走咗 .. (2019-04-22 21:27) 

係,睇到希望。今年唔得既話,明年繼續。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28628  發表于: 2019-04-24
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28629  發表于: 2019-04-24
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:Rafa:That's a game I can't win
公就我贏,字就你輸![表情]
https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/football-news/newcastle-united-liverpool-rafa-benitez-16162431 (2019-04-24 12:32) 

多謝賓sir仲咁掛住我地! 但使擔心, 我地的球員搞得掂, 如果卡數都無錢找, 點有條件爭英超冠軍  
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28630  發表于: 2019-04-25
聯賽盡咗力了, 唯有歐聯俾油, 我地巴塞邊邊贏都可以話決賽勝利在望
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28631  發表于: 2019-04-25
曼聯就算吧啦⋯⋯⋯⋯

係無諗過阿仙奴都輸到咁甘⋯⋯⋯

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28632  發表于: 2019-04-25
下年都係同曼城鬥的了。

車仔主力盡失,仲要唔比買人。施利無料到。黎緊兩季車仔都難以爭標。阿仙奴重組左成季,都係得個吉,以往既問題根本無解決過。睇班主既用錢方針,以後更加無可能解決。阿仙奴都係被踢出BIG 4 行列多。曼聯係黑柴領導下,曾經出現短暫既小陽春。以為可以彈番起。點知十幾場後又打回原形。如果幾件主力都唔留隊,恐佈黎緊兩三年都繼續係重組呢個範圍內無限LOOP,又係唔駛旨意爭標。

黎黎去去,已經有成熟架構既,得番曼城、利記同熱刺。但熱刺隱憂極多。最大鑊係唔肯洗錢。一個唔該,隨時星散,咁就打回原形的了。

離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28633  發表于: 2019-04-25
回 freezefox 的帖子
freezefox:下年都係同曼城鬥的了。
車仔主力盡失,仲要唔比買人。施利無料到。黎緊兩季車仔都難以爭標。阿仙奴重組左成季,都係得個吉,以往既問題根本無解決過。睇班主既用錢方針,以後更加無可能解決。阿仙奴都係被踢出BIG 4 行列多。曼聯係黑柴領導下,曾經出現短暫既小陽春。以為可以 .. (2019-04-25 09:52) 

熱刺起完球場有錢買人喇,當然1億宜家都唔係咩錢了
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28634  發表于: 2019-04-25
回 Alan0502 的帖子
Alan0502:熱刺起完球場有錢買人喇,當然1億宜家都唔係咩錢了[表情] (2019-04-25 10:01) 

其實起球場云云都係要黎賴既者。熱刺班主既作風就係慳得就慳。你睇班主力人工高到哎⋯⋯⋯

同阿仙奴有得揮。應該話,阿仙奴出手都高過佢。