• 575910閱讀
  • 33669回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29265  發表于: 2019-10-14
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:沙基利佢地無正選睇過文章係話響防守上面未達高普的要求 (2019-10-14 10:24) 

我都睇過類似既講法。而沙基利既問題就主要係甩波次數多。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
在線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29266  發表于: 2019-10-15
回 freezefox 的帖子
freezefox:我都睇過類似既講法。而沙基利既問題就主要係甩波次數多。 (2019-10-14 11:00) 

Salah宜家都甩得好緊要, 我諗係如果Shaqiri可以有Salah的進攻威脅咁就有條件甩多幾甩, 唔係的話可能要認真搞搞防守. 如果唔係又係淪為impact player, 只有換入黎份.  
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
在線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29267  發表于: 2019-10-15
Harvey被人停賽14日, 因為CL決賽時網上笑Harry Kane段片. 自己圍內玩無所謂, 自己友有人post snapchat但又傳咗出黎, 咁就害friend了.

主要係佢用的字眼偏義, 話人講野似fxxking mong, 即大約係「低能仔」. 變咗係對傷殘人士有歧見的字眼. 都合理既, 有呢單野比佢知道自己以經係公眾人物, 自己分清楚D咩係私人同咩係公開得.
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
在線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29268  發表于: 2019-10-15
咦, 原來10月30日對阿記場League Cup出到, 如果有佢份的話!

........希望有份, 唔想主選人踼5條戰線
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29269  發表于: 2019-10-15
回 posouth 的帖子
posouth:Salah宜家都甩得好緊要, 我諗係如果Shaqiri可以有Salah的進攻威脅咁就有條件甩多幾甩, 唔係的話可能要認真搞搞防守. 如果唔係又係淪為impact player, 只有換入黎份.  [表情]  (2019-10-15 01:36) 

沙拿⋯⋯⋯係例外⋯⋯⋯⋯

離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29270  發表于: 2019-10-16
利物浦後衛阿歷山大阿奴上季在英超貢獻12次助攻,被寫入健力士世界紀錄大全。

21歲的利物浦後衛阿歷山大阿奴(Alexander-Arnold),年紀輕輕就躋身健力士紀錄大全,他上季在英超做出12次助攻,成為英超史上單季助攻次數最多的後衛。這位新星加上其他賽事,上季助攻了16次之多。

阿奴在領取證書時說:「這是莫大的榮譽,我總希望不斷助攻,幫助球隊製造更多機會。這一切都是隊友的功勞,是他們把握住這些機會。足球是團隊的運動,沒有他們,我創造不出這個紀錄。」

這位小將異常成熟,説話也十分得體,他也不忘自己家人,「我和家人對獲此榮譽感到很自豪,希望這個紀錄能多保持幾年吧!」

圖片及原文出處: NowSports
在線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29271  發表于: 2019-10-16
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:利物浦後衛阿歷山大阿奴上季在英超貢獻12次助攻,被寫入健力士世界紀錄大全。
21歲的利物浦後衛阿歷山大阿奴(Alexander-Arnold),年紀輕輕就躋身健力士紀錄大全,他上季在英超做出12次助攻,成為英超史上單季助攻次數最多的後衛。這位新星加上其他賽事,上季助攻了16次之多。
.. (2019-10-16 11:02) 

今季就破咗個紀錄佢喇!    
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29272  發表于: 2019-10-16
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:利物浦後衛阿歷山大阿奴上季在英超貢獻12次助攻,被寫入健力士世界紀錄大全。

原來咁勁架?

離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29273  發表于: 2019-10-16
回 謝拉傑 的帖子

TAA加油!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29274  發表于: 2019-10-16
佢同Robertson真係高普一手帶起,2個仲要咁後生,唔學壞的話有排踢!
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29275  發表于: 2019-10-19
Joel Matip, the Liverpool defender, has signed a new five-year contract.

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29276  發表于: 2019-10-19
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:Joel Matip, the Liverpool defender, has signed a new five-year contract. (2019-10-19 00:25) 

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29277  發表于: 2019-10-19
上年打起左高美斯,以為馬迪普都係後備的了。點知今年又輪到馬迪普威!

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29278  發表于: 2019-10-21
呢兩年都係咁,係曼聯最弱既情況下,都拎唔到三分⋯⋯⋯⋯

雖然話作客奧脫福者。 呢三分真係唔難拎架嘛。  

多謝VAR 啦。

在線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29279  發表于: 2019-10-21
回 freezefox 的帖子
freezefox:呢兩年都係咁,係曼聯最弱既情況下,都拎唔到三分⋯⋯⋯⋯
雖然話作客奧脫福者。 呢三分真係唔難拎架嘛。  
....... (2019-10-21 10:06) 

過去呢三場任可一場和哂都無得怨, 始終打得好一般, 少咗季前果種霸氣.

諗起睇季前D評論, 講利記前場同後防的一線比曼城算係不相伯仲, 係中場差D創造力. 當曼城前面三個熄火時, 中路的D.Silva+KDB有足夠力量幫手分擔入球, 我地的中場中始終係工兵/防中定位多, 由SAS時代已經係咁, 好辛苦買番黎的Keita做Gerrard 2.0, 但傷患問題到宜家都未有回報