• 575896閱讀
  • 33666回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29385  發表于: 2019-12-03
回 jimmy 的帖子
jimmy:每個人都相信自己能力可以做正選掛 (2019-12-03 12:50) 

都要睇睇現實架⋯⋯⋯

文尼、沙拿係球隊既地位,邊有咁易郁到。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29386  發表于: 2019-12-03
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:Re: Liverpool favorite to get Sancho
- player has no clause in his contract
- Dortmund got 90 million pounds when they sold Dembélé to Barcelona
- want more for Sancho
....... (2019-12-03 11:32) 

發神經⋯⋯⋯

呢隊利物浦黎架!你開價 130M !

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29387  發表于: 2019-12-05
回 freezefox 的帖子
freezefox:發神經⋯⋯⋯
呢隊利物浦黎架!你開價 130M ! [表情] (2019-12-03 12:53) 

佢經理人話咋話?  

講真埃及文明三個都27-28歲當打之年, 未有需要揾接班人住. 踼完今季回收返H.Wilson返黎替換下Salah可能合適D, 起碼佢會樂意做二線繼續羅經驗.
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29388  發表于: 2019-12-05
回 posouth 的帖子
posouth:佢經理人話咋話?  [表情]
講真埃及文明三個都27-28歲當打之年, 未有需要揾接班人住. 踼完今季回收返H.Wilson返黎替換下Salah可能合適D, 起碼佢會樂意做二線繼續羅經驗.  (2019-12-05 10:34) 

奧歷治都愈打愈好啦。如果要替補,我寧願要奧歷治呢類球員了。佢唔係頂班,但至少坐後備席唔會有很大怨言。踢得甘心!

你買個明日之星返黎,又比唔到穩定正選佢打,佢唔日嘈夜嘈有鬼了!到時更衣室又多怨氣。何必呢?

唔係話買哂所有球星返黎就叫最好的。你都要用得著先得架。 你睇我地後備席仲有幾多人坐係到等緊出場⋯⋯⋯

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29389  發表于: 2019-12-05
唔好話 130M ,80M 我地都買唔起。亦唔值得花呢筆錢哎。成億走去買個後備⋯⋯⋯⋯

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29390  發表于: 2019-12-05
尋日贏波固然開心!但最最最開心其實係,高普終於肯輪換了!!!而且仲要取得大成功!!!

證明我地既後備兵力其實一D 都唔差!高普係應該比多D 信任佢地,唔好用黎用去都用死個 11、2 個!

離線lung
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29391  發表于: 2019-12-05
沙基利好似唔洗解凍咁 好正
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29392  發表于: 2019-12-05
今日頭兩球Mane的傳送好癲!! 作為一個快翼, 可以有咁既視野同傳球能力, 佢既脫變好誇張. 猶其是第一球, 我諗真係返去Gerrard+Torres年代先有D咁高章難度9.9既傳送.

第二球又係好野. 我睇直播時第一件事諗到既係如果俾Salah佢會點處理. 10次入面肯定11次都會係自己大位起腳, 結果好可能係比人block shot. 而最重要係佢睇唔到有其他選擇, 或者睇到但都係選擇唔信自己隊友, 就好似果D空哂都唔傳俾Mane咁.

漸漸覺得Mane同Salah係向緊兩個好唔同方向發展. Salah在場時變得大家好依重佢, 好多時俾完波佢冇回頭, 自己玩哂. Mane就好識判斷幾時自己去, 幾時放手俾人, 變相隊友願意走位, 因為走到空位時Mane既波真係會揾到自己, 咁踼波先爽. 一個係好強的individual contributor, 另一個係有能力帶起身邊人信心的leader. 修咸頓身上請到VVD同Mane兩個leader, 不可多得
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29393  發表于: 2019-12-05
freezefox:奧歷治都愈打愈好啦。如果要替補,我寧願要奧歷治呢類球員了。佢唔係頂班,但至少坐後備席唔會有很大怨言。踢得甘心!
你買個明日之星返黎,又比唔到穩定正選佢打,佢唔日嘈夜嘈有鬼了!到時更衣室又多怨氣。何必呢?
....... (2019-12-05 10:41) 

Origi真係impact player, 曼城琴日出Jesus, Klopp今日又出Origi, 一點都唔輸蝕  
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29394  發表于: 2019-12-05
freezefox:尋日贏波固然開心!但最最最開心其實係,高普終於肯輪換了!!!而且仲要取得大成功!!!
證明我地既後備兵力其實一D 都唔差!高普係應該比多D 信任佢地,唔好用黎用去都用死個 11、2 個! (2019-12-05 10:44) 

下場可能CL或聯賽出到Keita了. 冇幾可成隊基本上0傷兵. 李斯特城同我地行到呢一係都有D健康運  
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29395  發表于: 2019-12-05
回 lung 的帖子
lung:沙基利好似唔洗解凍咁 好正 (2019-12-05 10:54) 

估唔到佢突然今日正選, 都幾上力. 係成日單蹄馬, 好易估到佢想爆邊邊  
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29396  發表于: 2019-12-05
會唔會可能係愛華頓太差咋,連糯夫雲都有d咁靚既長傳,簡直不能想像
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29397  發表于: 2019-12-05
回 Alan0502 的帖子
Alan0502:會唔會可能係愛華頓太差咋,連糯夫雲都有d咁靚既長傳,簡直不能想像[表情]  (2019-12-05 11:21) 

下半場Mane同Kean都正常把握的話, 比數可能係7:3  
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29398  發表于: 2019-12-05
回 posouth 的帖子
posouth:今日頭兩球Mane的傳送好癲!! 作為一個快翼, 可以有咁既視野同傳球能力, 佢既脫變好誇張. 猶其是第一球, 我諗真係返去Gerrard+Torres年代先有D咁高章難度9.9既傳送.
[表情]
第二球又係好野. 我睇直播時第一件事諗到既係如果俾Salah佢會點處理. 10次入面肯定11次都會係自己大位 .. (2019-12-05 11:03) 

分析獨到!!完全正確!!!

所以真係唔可以太依懶沙拿,唔係成隊波會愈走愈個人主義!

離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29399  發表于: 2019-12-05
回 Alan0502 的帖子
Alan0502:會唔會可能係愛華頓太差咋,連糯夫雲都有d咁靚既長傳,簡直不能想像[表情]  (2019-12-05 11:21) 

上半場既話,係

對住如日中天既利記施華將條防線推到咁前同自殺無分別