• 576198閱讀
  • 33679回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29655  發表于: 2020-01-24
講番Minamino, 今場一場咁難踼既波佢上陣, 不過不失算幾好. 賽好睇番越多話佢半場已經feel到肌肉有D拉到, 但都頂多45分鐘, 好野.

但其實今日既情況係咪俾Origi換入Mane好D? 始終熟識我地的陣法走位多好多. 可能0:1時以為好定唔會失波
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29656  發表于: 2020-01-24
回 posouth 的帖子
posouth:險勝! 今場同對Sheffield可能係今季暫時贏得最辛苦的兩場 [表情]  (2020-01-24 08:43) 

睇番HIGHLIGHT真係好險
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29657  發表于: 2020-01-24
So far 一月最驚果幾場都過哂,真係好爽!!!!!

以前拎完第二,話下年會冠軍,如果下年就衰到PK,去到UCL都入唔到。

有左高普之後終於知道乜野係穩定了...... 好在高普續左約,希望高爸爸呢套足球理念後繼有人啦......
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29658  發表于: 2020-01-24
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:So far 一月最驚果幾場都過哂,真係好爽!!!!!
以前拎完第二,話下年會冠軍,如果下年就衰到PK,去到UCL都入唔到。
有左高普之後終於知道乜野係穩定了...... 好在高普續左約,希望高爸爸呢套足球理念後繼有人啦...... (2020-01-24 15:30) 

X2, 果種令競爭對手睇波睇到絶望的感覺, 好似上年我地睇住Kompany入李斯特城個球咁, Firmino將個一幕還番俾曼城fans. 「有冇咁神化呀......」

Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29659  發表于: 2020-01-24
好, 由啱啱對狼隊呢場開始, 仲差30分就封頂. 開始倒數下先.

1.wol - 3 points
2.whu
3.SOU
4.nor
5.WHU
6.wat
7.BOU
8.eve
9.CRY
10.mci  
AVL
bha
BUR
ars
CHE
new
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29660  發表于: 2020-01-24
狼隊呢關都過埋。 咁對曼城前,都應該無咩失分機會了。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29661  發表于: 2020-01-27
唉, 今日反而和Shrewsbury, 重賽要係winter break其間踼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29662  發表于: 2020-01-27
回 posouth 的帖子
posouth:唉, 今日反而和Shrewsbury, 重賽要係winter break其間踼 [表情]  (2020-01-27 07:15) 

kloop話唔比一隊踢,咁都ok既,但估唔到贏唔到
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29663  發表于: 2020-01-27
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:kloop話唔比一隊踢,咁都ok既,但估唔到贏唔到[表情] (2020-01-27 10:39) 

一隊休息, 二隊加操!! League One既中遊隊都贏唔到, 唔使有望上位一隊既bench    
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29664  發表于: 2020-01-30
繼續倒數, 2 wins out of 10

1.wol - 3 points
2.whu - 3 points
3.SOU
4.nor
5.WHU
6.wat
7.BOU
8.eve
9.CRY
10.mci  
AVL
bha
BUR
ars
CHE
new

下場排第2,3,4,5,6,7互對
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29665  發表于: 2020-01-30
未來8場,只要7W1D,即可封王!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29666  發表于: 2020-01-31
【高普:沒人加盟無人離隊】

高普回應今晚轉會窗關閉:「沒有新收購、也沒有球員離隊,以我所知道的就是這樣。你們可以在記者會後離開 Melwood,過一個愉快的晚上,又或在其他有更刺激消息的地方發掘一下。」

https://www.standard.co.uk/sport/football/liverpool-transfer-news-latest-jurgen-klopp-a4350321.html
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29667  發表于: 2020-02-01
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:【高普:沒人加盟無人離隊】
高普回應今晚轉會窗關閉:「沒有新收購、也沒有球員離隊,以我所知道的就是這樣。你們可以在記者會後離開 Melwood,過一個愉快的晚上,又或在其他有更刺激消息的地方發掘一下。」
https://www.standard.co.uk/sport/football/liverpool-transfer-new .. (2020-01-31 23:27) 

以前既話會好期望一月簽人, 今年好平常心, 成隊波clicking係唔同D. 而且唔驚有人傻到呢個時勢走
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29668  發表于: 2020-02-01
本來仲諗住攪番個聚會⋯⋯

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29669  發表于: 2020-02-02
突破到第一球, 之後就勢於破竹

YNWA!!