• 575885閱讀
  • 33665回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30060  發表于: 2020-07-08
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:Wilson應該係古天奴果種,但係低階版。
Elliott似係Mane、Salah打邊果邊。
2個都上到位都可以並存。
....... (2020-07-08 15:42) 

Wilson踼得最好係林伯教的Derby個季, 今季上番英超都好吃力了, 頭半季多D機會, 有入球但罰球多, 下半季好似後備上陣多過咩.   Bournemouth打433同442, 感覺佢422更適合, 433下佢唔係可以以腳法同速度包辦成條右路個種球員, 少少似Shaqiri係RMF, 要佢踼RWF時有D唔上力. 有機會的話想俾Elliott, Wilson應該冇留到的空間.

......我地件件去到Bournemouth都唔夠班羅到必然正選位, Wilson, Solanke, Kelly.....
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30061  發表于: 2020-07-09
30/34,歷史最快一季30勝的隊伍,好多呢D自J紀錄出現

響飛龍訂左『Champion 19黑金』,8月頭先有字~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30062  發表于: 2020-07-09
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:30/34,歷史最快一季30勝的隊伍,好多呢D自J紀錄出現[表情] [表情] [表情]
響飛龍訂左『Champion 19黑金』,8月頭先有字~ (2020-07-09 09:14) 

即係有金章?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30063  發表于: 2020-07-09
回 freezefox 的帖子
freezefox:即係有金章?  (2020-07-09 09:18) 

YES~ 有金章。
本身想訂『CHAMPION 20 黑金』,已經無貨。
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30064  發表于: 2020-07-09
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:YES~ 有金章。
本身想訂『CHAMPION 20 黑金』,已經無貨。 (2020-07-09 09:38) 

好,訂埋佢!

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30065  發表于: 2020-07-09
今日Neco Williams表現點睇? Klopp話半場換人因為佢黃牌在身
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30066  發表于: 2020-07-09
回 posouth 的帖子
posouth:今日Neco Williams表現點睇? Klopp話半場換人因為佢黃牌在身 (2020-07-09 11:09) 

無睇!

離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30067  發表于: 2020-07-09
posouth:今日Neco Williams表現點睇? Klopp話半場換人因為佢黃牌在身 (2020-07-09 11:09) 

防守幾差下
係進攻好少少
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30068  發表于: 2020-07-10
回 TuNg 的帖子
TuNg:防守幾差下
係進攻好少少 (2020-07-09 21:03) 

咁大鑊?   可能呢個就係lesson #1, 要學TAA就要學全套, 人地係守得穩的前題下先有條件上前助攻.

之前睇Neco腳法真係好好, 冇機會見識佢守唔守得.
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30069  發表于: 2020-07-10
posouth:咁大鑊?  [表情] 可能呢個就係lesson #1, 要學TAA就要學全套, 人地係守得穩的前題下先有條件上前助攻.
之前睇Neco腳法真係好好, 冇機會見識佢守唔守得.  (2020-07-10 00:46) 

TAA出道都俾人鬧佢攻強守弱,應該有得調教既~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30070  發表于: 2020-07-10
posouth:咁大鑊?  [表情] 可能呢個就係lesson #1, 要學TAA就要學全套, 人地係守得穩的前題下先有條件上前助攻.
之前睇Neco腳法真係好好, 冇機會見識佢守唔守得.  (2020-07-10 00:46) 

如果佢一出黎就攻守兼俱,咁唔駛買人架啦以後。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30071  發表于: 2020-07-10
軒仔傷咗, 今季唔會再上陣.

........咁gut下gut下出去捧盃喇!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30072  發表于: 2020-07-11
有時一個球員只要健康唔好受傷, 已經足夠. 睇到復賽後的Keita, 今季的修咸頓的Ings, 俾佢正選, 由得佢踼到90分鐘, 其餘佢幫你搞掂.

相反一個牛高馬大的Adama Traore, 今季第四次膊頭甩胶, 真係幾多腳法速度都無用
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30073  發表于: 2020-07-11
posouth:軒仔傷咗, 今季唔會再上陣.
........咁gut下gut下出去捧盃喇!
[表情] [表情]  (2020-07-10 21:26) 

高爸爸話最後一場一定會見到軒神用招牌碎步捧盃~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30074  發表于: 2020-07-11
posouth:有時一個球員只要健康唔好受傷, 已經足夠. 睇到復賽後的Keita, 今季的修咸頓的Ings, [表情] 俾佢正選, 由得佢踼到90分鐘, 其餘佢幫你搞掂.
相反一個牛高馬大的Adama Traore, 今季第四次膊頭甩胶, 真係幾多腳法速度都無用 [表情]
 (2020-07-11 05:24) 

基達開始上力,有望透過呢幾場波加速融入。