• 574781閱讀
  • 33616回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30150  發表于: 2020-08-05
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:降班隊執平貨都係高普作風。
睇隨隊記者Q&A都話係有興趣。 (2020-07-31 09:35) 

http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=131208

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30151  發表于: 2020-08-05
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=131208
[表情] (2020-08-05 17:55) 

岩岩都睇左呢段news!!

10m一個左閘,做替工,正~
news話有幾間都爭緊,但利記進展良好~
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30152  發表于: 2020-08-06
有model幫手宣傳下新衫.

其實算係因為有Nike deal所以先著? 如果我地續約New Balance佢唔知仲著唔著得
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30153  發表于: 2020-08-06
回 posouth 的帖子
posouth:有model幫手宣傳下新衫. [表情]
[圖片]
其實算係因為有Nike deal所以先著? 如果我地續約New Balance佢唔知仲著唔著得 [表情]  (2020-08-06 11:41) 

唔⋯⋯⋯件球衣真係唔多掂。

同上季NB 一比真係完全比下去⋯⋯⋯

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30154  發表于: 2020-08-06
posouth:X2, 有Firmino+Origi, 任何青訓都幾難上到前鋒位.
繼續走Abraham路線都好, 佢借完俾Swansea, 之後借俾維拉果季就係佢發圍果季, 之後返車仔今季即上一隊.  (2020-07-30 23:35) 

維拉好似對Origi有興趣,如果係咁就留返自己用好d
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30155  發表于: 2020-08-06
回 Alan0502 的帖子
Alan0502:維拉好似對Origi有興趣,如果係咁就留返自己用好d (2020-08-06 13:16) 

唔好賣呀! Origi正選次次都麻麻地, 但sub入黎的殺傷力係有料到. 不過下季Brewster唔外借的話, 應該有機會挑戰下Origi的位.

Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30156  發表于: 2020-08-07
Niki衫真係好垃圾,球迷版同落場版係有好明顯色差的!!

球迷版$599

落場版$1099

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30157  發表于: 2020-08-07
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:Niki衫真係好垃圾,球迷版同落場版係有好明顯色差的!!
球迷版$599
落場版$1099
....... (2020-08-07 09:13) 

無諗過要買呢件!

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30158  發表于: 2020-08-07
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:Niki衫真係好垃圾,球迷版同落場版係有好明顯色差的!!
球迷版$599
落場版$1099

Any Different?
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30159  發表于: 2020-08-07
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:Any Different? (2020-08-07 13:19) 

有暗紋同埋淨色的分別~
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30160  發表于: 2020-08-07
回 謝拉傑 的帖子
球迷版$599
落場版$1099

兩件價錢差咁遠?  

D球衫公司係唔係想做到一個人花$599買件衫, 都要好似著咗翻版咁, 硬肯唔似愛隊著緊果件

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30161  發表于: 2020-08-07
回 freezefox 的帖子
freezefox:無諗過要買呢件! (2020-08-07 09:56) 

X2. 今年買的話都頂多買件出街T之類
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30162  發表于: 2020-08-07
今個夏買人凍過水, 就算買得都可能要賣一部份球員打番和.

希望放到Wilson, Shaqiri, Clyne, Karius幾個,   我覺得Wilson始終同Elliott位置重疊, 只俾機會一個的話會寧願俾Elliott. Shaqiri宜家排位上就連Jones都不如, 套現好過繼續坐.

曾經何時我地好似好多中場中, 但軒仔下季正選時間會繼續下調, 今季都只係2/3場數出正選, Milner的話更加係大後備, 今季正選少過10場. 餘下真正一隊的只有Fabinho+Wijnaldum+Keita, 一個有時要客串翼鋒的Oxlade, 同啱啱上位的Jones.

所以Grujic留隊的話絶對有唔少機會. 如果Grujic同Thiago之間揀其一的話, 我會揀Grujic!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30163  發表于: 2020-08-07
posouth:今個夏買人凍過水, 就算買得都可能要賣一部份球員打番和. [表情]
希望放到Wilson, Shaqiri, Clyne, Karius幾個, [表情]  我覺得Wilson始終同Elliott位置重疊, 只俾機會一個的話會寧願俾Elliott. Shaqiri宜家排位上就連Jones都不如, 套現好過繼續坐.
曾經何時我 .. (2020-08-07 20:30) 

攪到我地好似D 窮鬼球會咁⋯⋯⋯

贏左個冠軍喎。收入無理由咁差者係話。你話疫情問題,隊隊都一齊面對架啦。又唔係剩係我地。

我又唔係話想你用幾億英鎊去買人。 但「窮」如阿仙奴都講緊有三千萬預算哎。分分鐘最後埋單都用佢五六千萬。 我地呢便,用番三五千萬買一個場都好掛。

離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30164  發表于: 2020-08-08
Lewis就表哂態要加盟,10m rejected,應該加盟都係時間問題......