• 575916閱讀
  • 33669回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30390  發表于: 2020-09-19
回 freezefox 的帖子
freezefox:R 爆頭既操作⋯⋯
有添姆雲拿唔要,要JOTA⋯⋯⋯
....... (2020-09-19 09:35) 

計能力jota當然唔及werner
但如果係做front 3 既配角就好合適
佢唔會爭正選會好事心做sub,佢仲好開心可以打歐洲賽
相反werner黎到冇可能甘心打後備
呢樣可能就係利記再三考慮冇出手既原因

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30391  發表于: 2020-09-19
回 Zxen 的帖子
Zxen:When digging a little deeper via Wyscout, Jota in 2019/20 posted some incredibly similar numbers to a current Liverpool superstar in attack. The Portuguese forward scored 17 goals and made two assists. his season total for shots on target was 92, dribbles 256, .. (2020-09-19 13:08) 

咁Mane係修咸頓時期已經係superstar, 全隊的攻擊重心, Jota我會當佢係狼隊主力, 但唔係必然正選, 少少似李斯特城Perez的定位咁上下.

我會只睇聯賽入球數字, 因為上季狼隊踼Europa, 中間對弱隊羅到唔少入球, 唔係好算.
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30392  發表于: 2020-09-19
freezefox:買人最忌因為呢個師奶數。 貪呢D 著數,往往忽略自己真正既需要!
係岩用既,你比多少少買佢。唔岩用既,點平都唔要。要比人工架嘛。
....... (2020-09-19 09:41) 

呢個價位好慘, 球迷對佢的期望會高好多, 變咗幾大壓力. 諗起初初買Wijnaldum佢都要一兩年後先似樣, 但因為俾咗佢好多正選機會. 相反Oxlade, 35M買番黎, 到宜家都仲係squad player, 排位隨時仲後過Jones
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30393  發表于: 2020-09-20
另一個講法係話我地開始著手plan 2022一月非洲盃, 到時會無咗Salah+Mane, 所以要D唔係非洲國家隊的人去cover.

不過2018/19都試過, 係Mane踼得耐D, 埃及比到盡出到分組賽都到頂了.
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30394  發表于: 2020-09-20
回 posouth 的帖子
posouth:另一個講法係話我地開始著手plan 2022一月非洲盃, 到時會無咗Salah+Mane, 所以要D唔係非洲國家隊的人去cover.
不過2018/19都試過, 係Mane踼得耐D, 埃及比到盡出到分組賽都到頂了.  (2020-09-20 06:31) 

所以更加無理由買屈福特個個SARR 啦。搵自己笨咩!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30395  發表于: 2020-09-20
freezefox:所以更加無理由買屈福特個個SARR 啦。搵自己笨咩! (2020-09-20 11:07) 

不過無論如何, 入得利記道門就係自己人, 新20號主人, 歡迎Jota加盟!    

幾年前加入Atletico時, 一次機會都無俾到佢, 外借兩次之後賣埋. 今次算係第一次係頂級球隊踼波了.

只前想買Werner, 因為前面三個最需要有人挑戰的位置係Firmino個位, 唔係Mane個位. 我諗緊Klopp會唔會想俾Jota試打正前鋒?

有Jota後, Oxlade基本上可以踼番中場了, 上季有一半時間都係打翼, 唔多自然......
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30396  發表于: 2020-09-20
posouth:不過無論如何, 入得利記道門就係自己人, 新20號主人, 歡迎Jota加盟!  [表情]  [表情]
幾年前加入Atletico時, 一次機會都無俾到佢, 外借兩次之後賣埋. 今次算係第一次係頂級球隊踼波了.
....... (2020-09-20 11:21) 

錢又唔係我既錢。 話之佢啦。

總之買就買左,梗係希望自己無眼光,睇唔到JOTA 既優點啦。咁先顯得高普真係獨具慧眼架嘛。

離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30397  發表于: 2020-09-20
I’m told there is zero chance of Liverpool selling Alex Oxlade-Chamberlain before the transfer deadline. He remains a key part of Klopp’s plans for the season ahead. #LFC

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30398  發表于: 2020-09-20
https://football.fanpiece.com/xyz24/利物浦和狼隊的雙方交易有做數嫌疑-c1385262.html

呢篇文章或者可以解釋到 JOTA 個 45M 係點黎。
[ 此帖被freezefox在2020-09-20 18:50重新編輯 ]

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30399  發表于: 2020-09-20
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:I’m told there is zero chance of Liverpool selling Alex Oxlade-Chamberlain before the transfer deadline. He remains a key part of Klopp’s plans for the season ahead. #LFC (2020-09-20 18:42) 

點會賣OX ⋯⋯⋯有排都未輪到佢啦。

離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30400  發表于: 2020-09-20
freezefox:https://football.fanpiece.com/xyz24/利物浦和狼隊的雙方交易有做數嫌疑-c1385262.html
呢篇文章或者可以解釋到 JOTA 個 45M 係點黎。 (2020-09-20 18:49) 

兩邊都bum大條數
收益大左,cost又大返
反正net effect一樣
又避到某d regulations

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30401  發表于: 2020-09-20
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:兩邊都bum大條數
收益大左,cost又大返
反正net effect一樣
又避到某d regulations  (2020-09-20 19:33) 

應該都係用緊呢招。 唔係JOTA 我真係唔知佢點計個 45M 出黎⋯⋯

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30402  發表于: 2020-09-20
freezefox:https://football.fanpiece.com/xyz24/利物浦和狼隊的雙方交易有做數嫌疑-c1385262.html
呢篇文章或者可以解釋到 JOTA 個 45M 係點黎。 (2020-09-20 18:49) 

ok喎, 解釋到. 兩邊都係對對方個球員有興趣, 唔係的話過唔到領隊個關, 只係「順便」搞大條數, 兩邊的風險都好低.

當真係條數報大咗5-10M, Jota 30-35M都係好貴  
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30403  發表于: 2020-09-20
posouth:ok喎, 解釋到. 兩邊都係對對方個球員有興趣, 唔係的話過唔到領隊個關, 只係「順便」搞大條數, 兩邊的風險都好低.
當真係條數報大咗5-10M, Jota 30-35M都係好貴  [表情]  (2020-09-20 19:50) 

但JOTA 都係貴。我就當你 真係計多 賀化 10M,個邊減返 10M ,佢都仲要 35M。仍然係比巿價貴左 6-10M。

不過算啦,當係分期付款既利息啦。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30404  發表于: 2020-09-21
果陣有人話今季開季, 隨時曼城波都未掂就開閘已經輸緊6分. 今日果然.....