• 574813閱讀
  • 33616回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32130  發表于: 2022-06-16
我地好似成日都開季戰會一會升班馬, 可以以利記方式「歡迎」富咸回歸英超
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32131  發表于: 2022-06-16
10月15日, 4月1日, 記在心中的日子

Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32132  發表于: 2022-06-16
【#轉會SportsLight】

〈泰晤士報〉記者Paul Joyce:#利物浦 與鴨巴甸達成協議,以400萬鎊(外加250萬鎊花紅)轉會費收購右後衛、蘇格蘭u-21代表卡雲藍斯(Calvin Ramsay)。據悉,利物浦今夏增兵行動結束,並留待明年夏季引入一名新中場。

#體嘢 #sportsyeah

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32133  發表于: 2022-06-17
Liverpool are close to re-signing Jay Spearing
終於簽到中場  
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32134  發表于: 2022-06-17
Liverpool decided to accept Bayern final proposal for Sadio Mané as he asked to leave in a respectful way, decision was communicated right after UCL final. 🔴🤝 #LFC

Full agreement reached on today’s final meeting in England. Contracts being prepared.

Medical tests soon.

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32135  發表于: 2022-06-18
Sadio Mané deal completed, Bayern director Hasan Salihamidžić confirms after meeting in England: “Yes, Sadio is coming to Bayern”, he just told @Sky_Torben. 🚨🛩 #LFC

Paperworks are being prepared after full agreement reached with Liverpool today morning. #FCBayern

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32136  發表于: 2022-06-18
回 TuNg 的帖子
TuNg:Liverpool are close to re-signing Jay Spearing
終於簽到中場  [表情]  (2022-06-17 21:27) 

講呢D  
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32137  發表于: 2022-06-18
將時間推前少少, 回到2016年夏天, 簽下Mane個季, 我地對佢最初的印象

freezefox:
其實我地好需要文尼呢類直接、強淨既球員。
你睇古天奴、法明奴,都係好柔性既球員,LALALA、軒神又係慢慢黎,唔得快的。你真係要搵個跑得、衝得、撞得,夠硬淨夠快既球員先得。成隊波先會立體D。
.......

posouth:
爽呀!!! [表情]  [表情]  [表情]

Mane真係好強, 咁快融入到隊波, 呢場我心中既MOM. 雖然唔想提個衰仔個名, 但真係好有Sterling feel, 有速度, 1爆1時有信心, 可傳可射. 比起左邊古仔次次都估到佢想點, Mane變化多D.
.......

路飛:

個場無文尼進攻無哂FORM.. 好在而家隊波多佐好多唔同進攻組合

最重要既係某左閘無佐正選[表情]

對於積弱咁多年的利記, 忽然有個咁硬淨, 踼法咁直接的球員加盟, 真係game changer!

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32138  發表于: 2022-06-18
忽然諗, 一年後我地見到Mane, 會唔會變咗大隻仔?

忽然諗, 會唔會唔使一年, 歐聯分組賽即係抽到對拜仁?
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32139  發表于: 2022-06-18
回 posouth 的帖子
posouth:忽然諗, 一年後我地見到Mane, 會唔會變咗大隻仔? [表情]
忽然諗, 會唔會唔使一年, 歐聯分組賽即係抽到對拜仁? [表情]  (2022-06-18 04:08) 

通常都會⋯⋯⋯ 專登的。增加話題性。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32140  發表于: 2022-06-18
posouth:將時間推前少少, 回到2016年夏天, 簽下Mane個季, 我地對佢最初的印象 [表情]
對於積弱咁多年的利記, 忽然有個咁硬淨, 踼法咁直接的球員加盟, 真係game changer!
....... (2022-06-18 01:54) 

有冇條LINK ?

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32141  發表于: 2022-06-18
回 freezefox 的帖子
freezefox:有冇條LINK ?  (2022-06-18 09:13) 

都係係番本頁追post追番的. 睇番之前既留言都幾得意.  

果時好似大家都睇唔順眼Moreno, 可能因為攻強守弱? 都唔係好記得了. 宜家的Moreno去咗Villarreal後, 繼續都好追捧利記, 反而唔係利記揾食, 仲中意多佢幾分
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32142  發表于: 2022-06-18
Dave Will之前畫唔少Mane主角的海報. 呢張最中意

(credit: Dave Will)

仲要係2019/20個季, 冠軍年!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32143  發表于: 2022-06-18
加埋add-on大概35m鎊,算好好了~
祝福~ 始終Mane係高普令利記復甦的第一個重要新兵~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32144  發表于: 2022-06-18
posouth:都係係番本頁追post追番的. 睇番之前既留言都幾得意.  [表情]
果時好似大家都睇唔順眼Moreno, 可能因為攻強守弱? 都唔係好記得了. 宜家的Moreno去咗Villarreal後, 繼續都好追捧利記, 反而唔係利記揾食, 仲中意多佢幾分 [表情]  (2022-06-18 09:38) 

我想講,宜家啲球迷又一個個走出黎話寧願留文尼,唔要沙拿⋯⋯⋯個個都講到自己好撐文尼咁。

但我觀察所得,呢幾年黎,球迷插文尼都插得幾緊要。 佢腳風唔順個段,一大班人走出黎話要賣走  佢⋯⋯⋯

有一場對紐卡素,文尼表現一般,反而對面表現搶鏡,即刻有球迷話賣文尼換麥詩文。攪到連麥詩文都出聲「提醒」班球迷,佢地應該為自己屬有文尼呢啲咁好既球員而感恩。

其實我覺得,最朝秦暮楚既,其實係球迷自己先真。