• 575989閱讀
  • 33669回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32610  發表于: 2023-01-29
Brighton又幫咗我地一把. 本地盃賽出哂局, 專心爭頭七同歐聯了
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32611  發表于: 2023-01-29
今場xG, Brighton (2.12) 2-1 (0.97) Liverpool

Brighton再一次實至名歸咁技術性擊倒利記
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32612  發表于: 2023-01-29
回 posouth 的帖子
posouth:未入波前都已經表現已經係MOM, 仲要絶殺.
完全唔明點解Fabinho同Henderson一夜之間由球隊重心, 變到唔使踼波咁. 係又老一年, 但事情總係漸變而唔應該係突變. 如果只係體力回復得慢, 咁宜家只係場場叫佢地踼最後幾十分鐘, 應該好好多?
....... (2023-01-29 23:30) 

法賓奴都無心踢
一出黎就-d紅牌
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32613  發表于: 2023-01-30
好多球員都回塘,FSG死唔買中場,真係GG~
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32614  發表于: 2023-01-31
konate又傷
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32615  發表于: 2023-02-05
sad到完咗狼隊場波, 一D都唔想再吹關足球的事
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32616  發表于: 2023-02-06
今季真係好大鑊⋯⋯⋯

前四唔駛諗的了。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32617  發表于: 2023-02-06
回 freezefox 的帖子
freezefox:今季真係好大鑊⋯⋯⋯
前四唔駛諗的了。  (2023-02-06 08:39) 

排第10好似好得人驚, 但其實分數上要上番第7之類, 唔難, 係兩場貨仔之類.

可以怪少投資買人, 可以怪傷患, 但場上的球員? 有盡力咩? 有跑動多過人? 都話哂係大部隊正選, 正選有擔起責任帶住細的? 二線的人, 有把握機會, 等人睇到佢地都可以頂到? Bajcetic一個好出色, 但係其他好似Oxlade, Gomez, Matip, Keita, Jones等等, 技術唔得, 就勤力補求, 勤力唔得, 都起俾個鬥心. 五五波衝去撞, 失哂控球發癲咁搶番, 好多野個人能力可以做到, 冇心做. 我見唔到有人好珍惜為利記上陣的機會, 呢隊係利物浦, 唔係一隊二打六隊. 有心珍惜機會的, 我覺得可能只係得Bajcetic同Doak.

上季就話踼足咁多場, 體力盡耗, 但都好耐的事了. 兩個杯賽都出局了. 仲有咩賴?
[ 此帖被posouth在2023-02-06 11:25重新編輯 ]
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32618  發表于: 2023-02-06
posouth:排第10好似好得人驚, 但其實分數上要上番第7之類, 唔難, 係兩場貨仔之類.
可以怪少投資買人, 可以怪傷患, 但場上的球員? 有盡力咩? 有跑動多過人? 都話哂係大部隊正選, 正選有擔起責任帶住細的? 二線的人, 有把握機會, 等人睇到佢地都可以頂到? Bajcetic一個好出色, 但係其他好 .. (2023-02-06 11:23)

真係唔知班球員發生甚麼事⋯⋯⋯⋯
根本解釋唔到!

其他球隊就話唔妥個領隊,想迫走佢者。 利物浦班球員無理由會咁諗哎⋯⋯⋯ 宜家根本係無心踢,都唔知諗緊咩!
[ 此帖被freezefox在2023-02-06 18:57重新編輯 ]

離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32619  發表于: 2023-02-06
freezefox:真係唔知班球員發生甚麼事⋯⋯⋯⋯
根本解釋唔到!
....... (2023-02-06 18:56) 

睇落高普自己都好hea
長期淨係坐係度
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32620  發表于: 2023-02-07
回 TuNg 的帖子
TuNg:睇落高普自己都好hea
長期淨係坐係度 [表情] (2023-02-06 20:52) 

球員落到場,場邊既領隊其實都無咩可以做到⋯⋯⋯

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32621  發表于: 2023-02-10
freezefox:球員落到場,場邊既領隊其實都無咩可以做到⋯⋯⋯ (2023-02-07 14:52) 

頭5分鐘內失波的出現次數, 都見到無哂反應了  
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32622  發表于: 2023-02-10

Arthur復操了. 真係同Aquaman, Meireles果D有得比
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32623  發表于: 2023-02-10
posouth:[圖片]
Arthur復操了. 真係同Aquaman, Meireles果D有得比 [表情]  (2023-02-10 01:50) 

但好似又到thiago唔見左
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32624  發表于: 2023-02-10
回 TuNg 的帖子
TuNg:但好似又到thiago唔見左 (2023-02-10 03:27) 

sign........don't play la......