• 138992閱讀
  • 6924回復

兵工廠 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6885  發表于: 2018-05-11
呢度係死城黎喎............

預計下個領隊大熱係邊個?
睇賠率竟然係高普副手最熱............
離線icebati
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6886  發表于: 2018-08-10
今次真係玩x完...
Kroenke要私有化阿仙奴

不要忘記,足球是最快樂的!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6887  發表于: 2020-12-06
個會議聽講好似幾有火藥味

四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6888  發表于: 2020-12-06
回 啪啪啪啪啪啪 的帖子
啪啪啪啪啪啪:個會議聽講好似幾有火藥味
 (2020-12-06 12:03) 

咩會議?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6889  發表于: 2020-12-06
回 freezefox 的帖子

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6890  發表于: 2020-12-06
https://hk.appledaily.com/sports/20201206/CDKXEEWZOFAQTNOQPQ QBNM72CE/

空位自行刪去,因 Q Q 連住不能貼出
[ 此帖被啪啪啪啪啪啪在2020-12-06 12:48重新編輯 ]

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6891  發表于: 2020-12-06
成績差,又唔團結,依家仲要捉內鬼

對住當頭起既熱刺 ...

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6892  發表于: 2020-12-06
回 啪啪啪啪啪啪 的帖子
啪啪啪啪啪啪:成績差,又唔團結,依家仲要捉內鬼
對住當頭起既熱刺 ... (2020-12-06 12:51) 

捉完內鬼之後,走左更多內鬼出黎。

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6893  發表于: 2020-12-07
好野,輸比熱刺

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6894  發表于: 2020-12-14
阿仙奴主場四連敗

好 X 野

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6895  發表于: 2020-12-14
停賽之前,阿迪達係好重用奧燒爾的。場場比佢打正選,一反愛美麗既做法。雖然奧燒爾未至於話打到識飛。但至少個一段,係阿迪達係阿仙奴成績最好既一段時間。 點知一復賽,第一個任務就係要雪藏奧燒爾,之後仲要連大軍名單都挑除埋。 無論係實際戰力上,士氣上,都嚴重打擊阿迪達既領軍。自此阿仙奴就一沉不起了⋯⋯⋯

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6896  發表于: 2020-12-14
另外,雖然我又唔覺得 叉燒戰術一定唔得。但間唔中,你兩邊出波之餘都比下啲直線哎。 你前面有美羊,有拿卡,你比到直線真係可以做多好多野。成個攻勢都立體好多。但近排我真係無咩見過阿仙奴打呢辦波。

至少,斯巴約斯應該做到架⋯⋯⋯

呢樣就真係阿迪達既戰術問題了。無得賴。

離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6897  發表于: 2020-12-14
跟隊記者 Chris Wheatley 爆料:

1️⃣阿仙奴隊內很多球員因經常在阿迪達要求下踢不同的位置而感到神經錯亂,包括沙加;

2️⃣阿迪達和大衛雷斯目前處於敵對狀態,兩人已經好幾週沒有說過話了;

3️⃣Papa和奧斯爾被排除在大名單之外讓很多球員感到不滿,阿迪達也從未在更衣室內解釋過這個決定的原因;

4️⃣薩利巴被棄用的其中一個原因是因為他是“前任”艾美利指定要簽的人 ;

5️⃣據悉,有好幾個球員的經紀人涉及“塞巴路斯和大衛雷斯的爭吵洩露”事件,阿迪達公開宣稱要將洩露內部消息的元兇揪出來,這讓更衣室氛圍變得更差 ;

6️⃣隊內有太多球員確定會在本賽季結束後離隊,這對更衣室產生了很大的負面影響,阿仙奴的教練團隊沒能力管理這種局面 ;

7️⃣阿仙奴董事會對阿迪達一直很有信心和耐心,但耐心終歸是有限的。

以上有唔少原因都係阿迪達唔識處理/唔願處理/唔解釋導致出咗咁多問題
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6898  發表于: 2020-12-14
回 freezefox 的帖子
freezefox:另外,雖然我又唔覺得 叉燒戰術一定唔得。但間唔中,你兩邊出波之餘都比下啲直線哎。 你前面有美羊,有拿卡,你比到直線真係可以做多好多野。成個攻勢都立體好多。但近排我真係無咩見過阿仙奴打呢辦波。
至少,斯巴約斯應該做到架⋯⋯⋯
呢樣就真係阿迪達 .. (2020-12-14 14:23) 

你有睇近兩場都知,而家連斯巴約斯都廢埋

其實講到尾阿仙奴一直都係咁,係上季奧巴有態一個carry全隊先有個足總杯棒下(咁當然阿迪達對強隊既針對性部署係出色)

今季奧巴美揚dup曬,無人搶大旗成績自然差
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6899  發表于: 2020-12-14
回 麻凡 的帖子
麻凡:跟隊記者 Chris Wheatley 爆料:
1️⃣阿仙奴隊內很多球員因經常在阿迪達要求下踢不同的位置而感到神經錯亂,包括沙加;
2️⃣阿迪達和大衛雷斯目前處於敵對狀態,兩人已經好幾週沒有說過話了;
....... (2020-12-14 17:26) 

第三點,奧斯爾被放棄,阿迪達固然企係球會果邊

奧巴美揚作為隊長係更衣室究竟發擇咩作用