• 19439閱讀
  • 1062回復

[Week 27] 傑少問陣區~ 歡迎入黎研究研究!!(新增七隊好友球隊排行榜) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線RMadrid
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2006-09-22
引用第29樓henrychung2006-09-21 22:14發表的“”:
你係咪入錯人地個post到留言呀?!
[表情]
.......

因為我記得當日你做過第一
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2006-09-23
傑少Week 6陣容 V.2

F.... Henry Thierry............. ARS SHU 18M 亨利
F.... Agbonlahor Gabriel........ AST CHA 10M 艾邦拉賀
M.... Fabregas Francesc......... ARS SHU 12M 法比加斯
M.... Rosicky Tomas............. ARS SHU 08M 路斯基
M.... Arteta Mikel.............. EVE NUF 12M 安達迪
DM... Gerrard Steven............ LIV TOT 12M 謝拉特
DM... Carrick Michael........... MU. REA 06M 卡歷克
D.... Toure Kolo................ ARS SHU 07M 托尼
D.... Ferdinand Rio............. MU. REA 08M 里奧費迪南
D.... Baines Leighton........... WIG WAT 08M 拜尼斯
GK... Reina Jose................ LIV TOT 10M 連拿
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2006-09-23
排個咁既陣即係唔想羸 我者。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2006-09-23
引用第32樓freezefox2006-09-23 10:10發表的“”:
排個咁既陣即係唔想羸 我者。 [表情] [表情] [表情]

你唔好俾我搏中~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2006-09-23
引用第33樓謝拉傑2006-09-23 11:10發表的“”:
你唔好俾我搏中~ [表情]

好驚呀………

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2006-09-23
我同你7個一樣... 不過用左120m
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2006-09-23
引用第35樓阿仙奴fan屎2006-09-23 13:08發表的“”:
我同你7個一樣... 不過用左120m

即係你有巴頓啦~
離線
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2006-09-23
Shevchenko, Andriy
舒夫真高    F    車路士    @富咸    10M
Heskey, Emile
希斯基    F    韋根    屈福特    7M
Etherington, Matthew
艾法寧頓    M    韋斯咸    @曼城    8M
Benayoun, Yossi
班拿約    M    韋斯咸    @曼城    7M
Scholes, Paul
史高斯    M    曼聯    @雷丁    8M
Carrick, Michael
卡歷克    DM    曼聯    @雷丁    6M
Young, Luke
楊格    D    查爾頓    @維拉    3M
Chimbonda, Pascal
詹邦達    D    熱刺    @利物浦    8M
Aurelio, Fabio
歐維里奧    D    利物浦    熱刺    8M
Ferdinand, Anton
安東費迪南    D    韋斯咸    @曼城    6M
Lehmann, Jens
列文    GK    阿仙奴    錫菲聯    12M

我仲搏
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2006-09-23
傑少,今周我有四件利記,兩件有波入喎。點睇?

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2006-09-24
仲有亨利、林伯特、A 高爾、托尼。點睇?

轉頭唔知朗拿度會唔會又入番兩球呢?

離線ArSo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2006-09-24
老狐好高分 =.= 林柏.........

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2006-09-24
Henry, Thierry
亨利 F 阿仙奴 錫菲聯 - - - - - - - - - - - 18M -
Shevchenko, Andriy
舒夫真高 F 車路士 @富咸 - - - - - - - - - - - 10M -
Rosicky, Tomas
路斯基 M 阿仙奴 錫菲聯 - - - - - - - - - - - 8M -
Lampard, Frank
林柏特 M 車路士 @富咸 - - - - - - - - - - - 20M -
Robben, Arjen
洛賓 M 車路士 @富咸 - - - - - - - - - - - 11M -
Barton, Joey
祖爾巴頓 DM 曼城 韋斯咸 - - - - - - - - - - - 14M -
Carrick, Michael
卡歷克 DM 曼聯 @雷丁 - - - - - - - - - - - 6M -
Toure, Kolo
托尼 D 阿仙奴 錫菲聯 - - - - - - - - - - - 7M -
Ferdinand, Rio
里奧費迪南 D 曼聯 @雷丁 - - - - - - - - - - - 8M -
Baines, Leighton
拜尼斯 D 韋根 屈福特 - - - - - - - - - - - 8M -
Reina, Jose
連拿 GK 利物浦 熱刺 - - - - - - - - - - - 10M -

s7...我用左你冇用天使...
robben,baines,rosicky..今週肯定第二不保..
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2006-09-24
引用第39樓freezefox2006-09-24 00:01發表的“”:
仲有亨利、林伯特、A 高爾、托尼。點睇? [表情] [表情] [表情]
轉頭唔知朗拿度會唔會又入番兩球呢?

朗拿度追加一粒。

全隊6G 4 CS。肥過肥仔水。

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2006-09-24
引用第42樓freezefox2006-09-24 02:11發表的“”:
朗拿度追加一粒。
.......

我多你3個助攻

都唔夠你高分

你每週排名上埋第一
[ 本文被kch在2006-09-24 02:33重新編輯 ]
離線henrychung
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2006-09-24
引用第43樓kch2006-09-24 02:14發表的“”:
我多你3個助攻 [表情]
都唔夠你高分 [表情]
.......

仲要升左成百名!

已經上到30名!!

厲害!!!