• 7010閱讀
  • 115回復

新提議!我............. [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線迪奧
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2005-08-30
下面是引用西門吹雪於2005-08-30 11:43發表的:
你咁熱心為好友服務我地緊係開心啦~
不過你提議d野出黎~
盡量有個完整既方案~
咁一黎顯得有心機二黎又可以令各會員明白你講咩~
.......

你係5係未睇到上面呀?
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2005-08-30
唔多明==
離線迪奧
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2005-08-30
下面是引用焯彪於2005-08-30 11:52發表的:
唔多明==

唔多明?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2005-08-30
下面是引用diogo於2005-08-30 11:42發表的:
我噚晚唸過la!畢如開過好友福利區啦!
在這個區可以發表d比較私人的相
還可以說出自已想說但不想很多人知道的事
我還打算提議開過發洩工房(讓好友們說出不開心的事,讓他們發洩出來!)
p.s.還可以增設每日俾象徵式好友元d高級或以上的好友

唔明.......
離線rBB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2005-08-30
我明bor,姐係有d野”大粒人”唔想咁多人知,就整個區只比大粒入講下心事,post下相?
離線基斯坦奴
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2005-08-30
下面是引用diogo於2005-08-30 11:48發表的:
你係5係未睇到上面呀?

我post左先見到你post多篇出黎=.=''

但係呢個發洩區我唔多贊成,
我覺得就咁o係返吹水區已經足夠~
如果開多個板只會令吹水區少左人流~
吹水區依家大多數人入去來來去去都係果幾個topic~
吹水站呀~生日post呀~
呢d咁~
其他topic好似迪雞差d困lift個topic咁一post出黎就有人問佢有無事~
但係過左幾日就開始慢慢咁少人再入去~
所以我覺得如果再開既話會對好友無益反而有害~
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2005-08-30
下面是引用diogo於2005-08-30 11:42發表的:
我噚晚唸過la!畢如開過好友福利區啦!
在這個區可以發表d比較私人的相
還可以說出自已想說但不想很多人知道的事
我還打算提議開過發洩工房(讓好友們說出不開心的事,讓他們發洩出來!)
.......

不就是會員相簿
另外吹水都可以啦~
離線基斯坦奴
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2005-08-30
下面是引用焯彪於2005-08-30 11:59發表的:
不就是會員相簿
另外吹水都可以啦~

係呀~
唔贊成~
離線賀雲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2005-08-30
如果係咁,不如請桶睇下可唔可以 set 開topic果陣可以較只限特級/高級/中級會員觀看..

不過我覺得俾唔俾特權俾特級/高級/中級會員都冇乜所謂...唔會有高級/特級/中級會員mind呱...
[ 此貼被horance在2005-08-30 12:23重新編輯 ]
離線基斯坦奴
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2005-08-30
下面是引用horance於2005-08-30 12:14發表的:
如果係咁,不如睇下可唔可以叫桶睇下可唔可以set 開topic果陣可以較只限高級會員/特級/中級觀看..
不過我覺得俾唔俾特權俾高級/特級/中級會員都冇乜所謂...唔會有高級/特級/中級會員mind呱...

我開唔開都無所謂...
離線antony
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2005-08-30
其實點解要比〔優惠〕d中級/高級/特級會員??
離線賀雲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2005-08-30
下面是引用antony於2005-08-30 12:57發表的:
其實點解要比〔優惠〕d中級/高級/特級會員??

引多d人出聲,唔做cd-rom...

only諗到哩個..
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2005-08-30
我都有建議。

我建議「特級會員」之上再設「超特級會員」。要有一萬個post,兼且擁有十萬元好友元以上既人先可以成為呢種「超特級會員」。

而且,只限宜家已經滿足呢d條件既會員成為「超特級會員」。將來唔會再加。將來要加人,就要呢班「超特級會員」投票審批。以顯示呢個級別既尊貴。

佢地可以擁有以下特權:

1. 無限金錢:隨時可以要求壇主造錢送比佢地鐘意點駛就點駛!

2. 自由進入所有會員既私人檔案,查閱佢地既資料。

3. 可以repeat topic都唔駛被lock。仲要lock 埋人地先開個個,等其他人入佢個topic 回文。

4. 「現場直播」個到,即使比人到慢開topic,大家都要入佢個個topic留言。先開既都無用。一律全lock。

5. 參加yahooo好友聯賽,唔駛經外國賽。話之之前排第尾,都可以以一號種子身分直入聯賽。

6. 無條件加入aveego名家賽,不必申請。加入後,鐘意廢置球隊又得,鐘意唔現身又得,不必負責。

7. 可以講粗口,post色情野,宣傳其他論壇,全然不受版規甚至壇規所約束。

7. 可以修改其他會員既留言。唔鐘意又可以lock人地topic。有人得罪佢,仲可以ban 埋佢a/c!

8. 其他特權,容許佢將來諗到就隨時可以加上去。一切以佢既解釋為依歸。

夠未?d特權?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2005-08-30
甘權力比版主還要強~
可以post色情野說笑吧~?
離線icebati
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2005-08-30
下面是引用horance於2005-08-30 12:14發表的:
如果係咁,不如請桶睇下可唔可以 set 開topic果陣可以較只限特級/高級/中級會員觀看..
不過我覺得俾唔俾特權俾特級/高級/中級會員都冇乜所謂...唔會有高級/特級/中級會員mind呱...

呢個提議都ok

不要忘記,足球是最快樂的!