• 4424閱讀
  • 28回復

[緊急]server係唔係負荷唔到超過140既人流 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線銘〝
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2006-11-06
引用第14樓謝拉傑2006-11-05 21:11發表的“”:
我依家每次入好友都要去『工具』-->『刪除檔案』,再用跳轉頁先入到黎!

???
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2006-11-06
引用第15樓calvin_022006-11-06 22:24發表的“”:
???

桶少msn幫我搞緊。
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2006-11-12
剛剛又有呢個情況發生.....
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線muly621
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2006-11-12
真係要急call桶少搞搞佢
世間事看似複雜,其實簡單,世間本無事庸人自擾之。天下庸人,莫過於所謂哲學家,從無到有,又從有到無,到處找問題,但卻得不到答案,不但自擾,更是擾人。
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2006-11-12
上得返來喇~
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2006-11-12
而家星期六例死
離線CxRonaldoNo7
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2006-11-12
我唔知上唔上黎吹水好
load一次出一次
離線siman
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2006-11-12
琴晚我想search 文章又唔俾search 話咩有時間限制

諗住可能驚死壇, 算啦, 點知結果都係死

Connect(0) to MySQL (localhost,root) failed

The URL Is:
http://www.hkbff.com/bbs/index.php?

MySQL Server Error:
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (11) ( 2002 )

You Can Get Help In:
http://www.phpwind.net
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2006-11-12
最大既問題係

唔好反應慢d就不停地按

咁樣......幾快既server都要頂唔住........

解決既,就要靠大家.......

部server既能力我已經推到盡左.....

而家建議將直播版今季開始前既文章delete左佢\
另外將yahoo版既超過今季開之前而無人回既問陣Post delete左佢....

始終,果兩版係比賽期間最繁忙既版來的
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線一不做
發帖
*
好友元
*
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2006-11-20
18號呢週我繼續面對緊呢個問題,點攪好 ?
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2006-11-20
係唔係因為多左咁多function所以攪到咁架?
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2006-11-20
引用第25樓迪神2006-11-20 22:32發表的“”:
係唔係因為多左咁多function所以攪到咁架? [表情]

係因為比hosting果邊無啦啦upgrade左個OS先會咁

煩死

垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2006-11-20
引用第26樓垃圾桶2006-11-20 22:35發表的“”:
係因為比hosting果邊無啦啦upgrade左個OS先會咁
煩死

即咪即係迫人換個勁d既server?
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2006-11-20
引用第27樓迪神2006-11-20 22:39發表的“”:
即咪即係迫人換個勁d既server? [表情]

係都唔出奇....一般既hosting都係咁....

垃圾桶四Be