• 3111閱讀
  • 57回復

「原創」好友論壇精文集 ( 陸續更新 ) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線sheva

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2005-09-11
大齊集
-----------------------------------------------------------------------

下面是引用rooneylau於2005-09-11 20:45發表的:
自從欣宜話:「我咁索,點會冇人追」之後, 我對『索』呢個字已經從新定位。
而呢個字我係唔會再用o黎讚人.......
簡直係...............my god!!!!!!!

-----------------------------------------------------------------------

男人的身上有幾處必須有肉 By 全好友最靚仔果個

鼻頭要有肉,鼻頭有肉的男人既有欲也有財,衣食無憂!

嘴唇要有肉,厚嘴唇的男人為人厚道,薄嘴唇的男人通常都很薄倖!

下巴要有肉,下巴有肉,除了可以讓你捏他下巴之外,他的晚年也會過得不錯,可以照顧你!

耳朵要有肉,耳大肥厚,是長壽的徵相,他長壽,就可以和你廝守終身,最幸福的就是可以比妳愛的人先死,他那麼長壽妳的願望不難達成!

臉頰要有肉,雙頰凹陷的男人不是太可怕嗎?

肩膀要有肉,可以讓妳舒舒服服的把下巴擱上去。

背脊要有肉,可以隨時背起妳!

胸前要有肉,可以挨得住女人幾拳!

手掌要有肉,手掌肥厚的男人會很富有,不用女人養他。

雙腿要有肉,兩條枯樹枝一樣的腿太沒有安全感。

最重要的是屁股有肉,屁股大而有肉的男人最顧家,小屁股的男人多半靠不住!

他那顆心,當然也要是肉造的,他的心,才容易被妳打動。 

下面是引用可於2005-09-06 01:26發表的:
可見鄭則仕係全港最具男性魅力既人...

下面是引用Skyline於2005-09-11 22:01發表的:
-0-

經典扼Post :D

下面是引用可於2005-09-05 00:07在<單身俱樂部>發表的:
我打個白鴿轉架咋....
呢度咁重怨氣XDDDDD

下面是引用可於2005-09-11 13:35發表的:

我試下拍你重要部位睇下你驚唔驚丫.

下面是引用十號球王於2005-09-11 13:36發表的:

er~好衰架~ [表情]

下面是引用可於2005-09-11 13:40發表的:

知驚喇咩 [表情]

下面是引用十號球王於2005-09-11 13:41發表的:

我唔制呀..哥哥.....我要再大力d [表情]

下面是引用焯彪於2005-09-11 13:42發表的:

估唔到你地岩既~ [表情]

下面是引用可於2005-09-11 13:44發表的:
=_="

你自己打自己啦都係.

[惡搞]各國戰術

話明惡搞 -_-

係球證....
不過呢d都真爆笑....
特別後面幾個
巴西0個個我真係認真睇架....
因為聽講係真係勁複雜
有好多專人不停研究出黎
開頭以為成個post係認真添....點知後面就....

下面是引用榴槤仔於2005-09-12 19:59發表的:
宿營定露營!?

下面是引用西門吹雪於2005-09-12 20:01發表的:

係天體營XDD

我地學校稍後地理會攪考察營
凡修讀地理既同學一定要去.....果個就真係compulsory 喇

但係全級得一個男仔修地理, 我個fd黎, 一條仔同成班女去.......佢仲要係怕羞仔黎.....

到時真係唔知點笑佢喇\

下面是引用西門吹雪於2005-09-12 20:20發表的:

怕羞仔.......
唉~
即係無野會發生啦.....

西甲—伊度奧五分鐘之內連入兩球,巴塞羅那擊退馬略卡取得賽季首勝

下面是引用~Leo~於2005-09-12 19:59發表的:
果然硬淨
訓練受傷仲連中兩元

下面是引用可於2005-09-12 20:49發表的:
徵文呀你?
你呢篇咪精文囉!

下面是引用垃圾桶於2005-09-12 22:17發表的:

賜精?!

搞咩呀桶少你~ 開心呢d野好個人既
都唔知點幫你

(upload d野比你幫唔幫到? XDDD)

下面是引用垃圾桶於2005-09-13 20:12發表的:
tc來我FTP吧~
已經緊急調動左5G既位出來

下面是引用tc2218於2005-09-13 20:53發表的:

夜d先啦~ 屋企有人
部電腦0係聽架~

5G........Orz..
一班淫男-_-

下面是引用垃圾桶於2005-09-13 21:43發表的:

上來我ftp發洩下

下面是引用索 女 鳥 托 邦於2005-09-13 21:44發表的:

send the link............. [表情]

下面是引用垃圾桶於2005-09-13 21:47發表的:

我係MSN講比你知

下面是引用Skyline於2005-09-13 21:47發表的:

post here la

下面是引用冷於2005-09-13 21:48發表的:
一齊出去撐場~

下面是引用垃圾桶於2005-09-13 21:48發表的:

no la

下面是引用冷於2005-09-13 21:50發表的:
桶兄要勇敢踏出第一步XD

下面是引用垃圾桶於2005-09-13 21:50發表的:

............

下面是引用Skyline於2005-09-13 21:51發表的:
post la!!! [表情]

係咪想比人批鬥

下面是引用垃圾桶於2005-09-13 21:51發表的:

我係唔Post呀

因為你都係一樣..... [表情]

下面是引用冷於2005-09-13 21:53發表的:

桶兄搵阿可教你踏出第一步啦

各位有眼所見,桶兄為左論壇下左唔少苦功、出左唔少力,尤其呢2日

桶兄籌劃左好耐既程式轉換..但失敗左..我諗佢依家感受都唔會太好

所以,作為好友既一份子,我地都應該一齊支持桶兄!

亦為未來好友更趨穩定而作出祝福!!

桶兄,我地實撐你的!!!

桶少見到大家咁,一定懷安慰。

下面是引用亨利仔於2005-08-08 19:23發表的:

你成日做咖?= =

隱身有咩咁好...?

下面是引用萊斯特於2005-08-08 19:25發表的:

人地唔知我online,可以失驚無神彈出黎 [表情]

下面是引用亨利仔於2005-08-08 19:26發表的:

你d喜好咁特別...= ="

秋 官 力 撐
「 運 氣 唔 好 俾 人 彈 」
欣 宜 父 親 鄭 少 秋 表 示 前 晚 沒 看 到 欣 宜 與 七 個 小 矮 人 的 演 出 , 對 於 被 觀 眾 投 訴 , 秋 官 昨 日 在 電 話 訪 問 中 說 : 「 做 藝 人 梗 有 人 鍾 意 , 有 人 唔 鍾 意 , 俾 人 唔 抵 得 好 正 常 。 藝 人 係 要 接 受 觀 眾 意 見 , 運 氣 好 咪 俾 人 讚 多 , 唔 好 咪 俾 人 彈 多 , 總 之 盡 力 去 做 就 OK , 千 祈 唔 好 介 懷 。

下面是引用tc2218於2005-09-13 14:42發表的:

我諗除jor埃賽羅比亞會有人妒忌....都應該唔會有其他...
肥到要用錢減wor~ XDDD

下面是引用十號球王於2005-09-13 19:27發表的:
爆post吹水站特約-笑話比賽(回覆者可獲30好友元)

個Topic名好寒酸.....30好友元就咪鬼講啦=.=

下面是引用風勝達s...於2005-09-13 19:30發表的:
嘩....
30蚊...好吸引呀...
去支持下先... [表情]

認和不認

http://www.hkbff.com/bbs/read.php?tid=609&fpage=1&toread=&page=1

得你先用依個名姐~係你啦掛

下面是引用samshlau於2005-08-10 15:04發表的:
唔係我 =.=

我又點會咁渣俾人殺三次呢 [表情]

下面是引用samshlau於2005-08-10 15:09發表的:
應該好多個姓 lau 既 sam 呱
點解會係我呢 [表情]

下面是引用horance於2005-08-10 15:19發表的:

搬果位人兄真係為你著想...

如果唔係你第時都唔知點樣出黎行,莫講話串

下面是引用samshlau於2005-08-10 15:25發表的:

多謝桶兄~
宜家黎左呢度應該無乜人知掛~

下面是引用samshlau於2005-08-12 11:54發表的:
做乜又俾人 push 返上黎架..... =.=

下面是引用samshlau於2005-08-13 01:11發表的:
死都唔認 [表情]

下面是引用BB於2005-08-13 11:08發表的:
你一日唔認,我就係咁用我板主個提topic功能,張this topic一直升係最高XD

下面是引用samshlau於2005-08-15 11:54發表的:
我決定係我律師字黎到之前
我係唔會作出任何回應既

呢個 topic
沉吧.

samlau一定係佢黎\

頭先打aoc佢都係用samlau呢個名

[宣傳]你地自問有心水、有膽量嗎?

http://www.hkbff.com/bbs/read.php?tid=3815

【足智多謀】名家賽!集刺激及有趣於一身!獎金豐富!

你自問有心水、有眼光?自問係【好友論壇】既「至尊最佳名家」?

一齊黎參加證明你既實力吧! 輸左有懲罰架 除非你無膽驚輸啦

下面是引用horance於2005-09-13 21:41發表的:
冇 。

下面是引用Skyline於2005-09-13 21:44發表的:
十賭九騙 [表情] [表情] [表情]
留返俾你自己玩

傷人心的回答
下面是引用焯彪於2005-09-12 22:24發表的:
評分:任何好友在參賽topic,所有好友都可以在該topic回覆作支持
一個回覆等於一分
另外參與評分之好友會有30好友元作鼓勵
係唔係無人睇到呢句~?

下面是引用西門吹雪於2005-09-13 21:58發表的:

嘩~
三十蚊呀!!
乜咁高獎金呀~ [表情]

下面是引用freezefox於2005-09-17 13:46發表的:
shit!

下面是引用米高於2005-09-17 14:48發表的[find左N次]經典!!KING隊扣好友元記:
http://www.hkbff.com/phpbb/viewtopic.php?t=17915&postdays=0&postorder=asc&start=525

find 左n 次.....

[ 此貼被焯彪在2005-10-01 08:57重新編輯 ]
離線萊斯特
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 2005-09-21
[fly] 回覆作支持 [/fly]
1條評分
焯彪 財富 +30 - 2005-09-21
離線聰明豆
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2005-09-19
冇我份,唔支持~~
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2005-09-19
哦...好搞笑呀XD
離線萊斯特
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2005-09-18
下面是引用奧脫福於2005-09-18 13:22發表的:
下面是引用freezefox於2005-09-17 13:46發表的:
shit!
WHERE I CAN FIND IT?

http://www.hkbff.com/bbs/read.php?tid=4124&fpage=1&toread=&page=2
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2005-09-18
shit!

WHERE I CAN FIND IT?
離線韋碧克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2005-09-18
下面是引用舒夫真高7於2005-09-17 21:25發表的:
一定係你 !

係咩呀?
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2005-09-17
遲d完左比賽參考一下呢個topic出一個收集好友對話既topic~
離線sheva
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2005-09-17
一定係你 !
離線samshlau
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2005-09-17
搬左黎呢度都唔認

嘿嘿嘿~
1條評分
焯彪 財富 +30 - 2005-09-17
離線基斯坦奴
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2005-09-17
下面是引用米高於2005-09-17 15:07發表的:
yeah~有我

哈哈~
離線韋碧克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2005-09-17
yeah~有我
離線sheva
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2005-09-17
下面是引用米高於2005-09-17 14:48發表的[find左N次]經典!!KING隊扣好友元記:
http://www.hkbff.com/phpbb/viewtopic.php?t=17915&postdays=0&postorder=asc&start=525
find 左n 次.....
離線基斯坦奴
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2005-09-17
下面是引用tc2218於2005-09-13 22:02發表的:
點解好似下下都係我,桶少,可少同十仔既..... [表情]

我都有份....
離線sheva
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2005-09-17
粗口橫飛呢